Arama sonuçları

1. H

Kağıt kataloğu

Sanırım siz anahtarlık gibi olan Numune Kataloglarından bahsediyorsunuz. Bunları uluorta yerlerde bulmanız çok zor. Şöyle ki, örneğin bir mobilyacı iseniz size bu kataloğu anlaşmalı olduğunuz odun üreten firma hazırlayıp gönderiyor, ya da "ev dekorasyon duvarkağıdı vs" gibi bir firma iseniz...
  2. H

Dublex büro-mimari proje yükseltme-manto-söve kaplama)

Merhaba. Görebildiğiniz her şey (sütunlar da dahildir buna) baştan sona kendi tasarımımdır. Örnek çalışma istenmesi üzerine hazırlamıştım, sizlerle de paylaşıyorum. (ahaha, kapı kolunu unhide etmeyi unutmuşum :) ) İyi seyirler... Cartoon: Wire: Real: Kompozit:
  3. H

Tango - char lee - 43 lima

Hepinize teşekkür ve selam ederim arkadaşlarım.
  4. H

Tango - char lee - 43 lima

Sivil havacılık videolarını izlerken görüntüsü hoşuma gitti, modelledim, anime ettim ekliyorum... Blueprint'ini bulamadım, mecburen birkaç değişik fotoğrafı kafamda birleştirerek modeli tamamlamaya çalıştım, bu yüzden farklılıklar gözetilebilir. Mesela ön tekerleğin kaputla buluştuğu noktaya...
  5. H

Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme)

Lamba direği değil mi o ? 23m mi oluyor onlar, vay hiç bilmiyordum. Ben karar verirken ilk fotoda şu yerdeki çiçek ekilme alanlarının çok büyük olmadıklarını düşündüm, insanlara bakarak tabi. Velakin 2. fotoğtafta binayı yanına yerleştirince o çiçek ekilme alanları kocaman kaldı yerde...
  6. H

3d, tekstil tasarıma dalarsa...

Gerçeğin Peşinde... ( bir iş için referans niyetine hazırlandı... Her dalga,kıvrım,bozulma, doğal görüntü oluşturma adına verildi) Max,Vray,Photoshop Şu çiçek hazır model, vazoları uydurdum. Desenler: Alıntı Modeller: Hakan (meraklısına: Creapoint, Ömer Bey'e ait bir firmadır) iyi seyirler
  7. H

Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme)

Elinze sağlık Canöz ancak biraz daha büyütmemiz gerekir bence, lamba direğini baz alabilirsiniz.
  8. H

Çzdiğim motifleri dijital ortamda nasıl çizebilirim ?

@salha adıgüzeli Merhaba Salha; Bana cevaben yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm inanın... Ancak sorunu yine kendimde görüyorum, demek ki kendimi size iyi ifade edememişim. Müsadenizle şöyle açıklayayım: Başlığı gördüm ve konuya girdim, yazdıklarınızı okudum ve buna istinaden size cevap...
  9. H

Mekanik tasarımı solid-maya-zbrush-photosop (fotorealizm)

Bir şeyler öğretebilmeme sevindim bayan.
  10. H

Evet Şimdi şöyle, ışık alan yüzeyler ile almayan yüzeyler farklı detaylar sunar, ışığın fazlası da azı da detayı yok eder bunu biliriz. Burada öndeki parça ışığa direkt maruz kaldığı için kopyalarından farklı olarak detaylarını biraz yitirmiş. Arkadaki parçalar ise ışığı biraz daha az alan...
  11. H

Beğeniniz için Teşekkür ederim ZxxE. Baştaki model farklı değil ki, 1 taneden kopyalayarak çoğalttım, belki açısından dolayı size öyle geldi :) Teşekkür ederim Canöz.
  12. H

Çzdiğim motifleri dijital ortamda nasıl çizebilirim ?

Merhaba arkadaşım. Çalışmalarınızı inceledim, şimdi işe alıcı gözüyle bakmak gerekiyor. Afedersiniz, bu çizimlerin hiçbirini beğenmezler çünkü hiçbiri olmamış. Çünkü işe yanlış yerden girmişsiniz. Öncelikle bu tür sizden istedikleri tasarımları Paint gibi bir programla değil de Şener kardeşimin...
  13. H

Merhaba; Çoğumuz öğrendiklerimizi unutmamak için pratik yaparız, bu çalışma da pratik için hazırladığm bir uygulamadır. Tasarımını kendim yaptım. Ya şu sunumda iki kopyayı yanyana koymuştum , o yüzden ikinci grup diğerine çok bitişik olmuş idare edin : ))) : P Etüt : Piston Tasarımı...
  14. H

Ps deneme :)

Portakalın içini ve dışını renk olarak biraz daha vurgulu yapsaydınız keşke, çok soluk duruyorlar, elinize sağlık.
  15. H

Yılbaşında yapmaya çalıştığım afiş :)

Bence de yapmaya çalışmışsınız, okuyunca güldüm = )
  16. H

Kasa

Tebrikler Canöz.
  17. H

I3 550 clarkdale overc. 4.33 ghz (oc) 1800 mhz (oc) yeni hızı denemesi

Görüşlerinizi paylaştığınz için teşekkür ederim. Imm, şöyle başlayalım: Aslında yazmaya gerek duymamıştım ancak haklısınız, tabii ki overclock tehlikeli bir oyundur, eminim günümüzde bunu artık herkes biliyordur :) Siz sanırım 64C'yi günlük kullanım olarak algılamışsınız, oysa farkındaysanız...
Yukarı Alt