Arama sonuçları

1. H

Grafikerler logosu denemesi

Şu an ortada eleştirilecek pek bir şey yok. Logo çizmeye yeni başladıysanız evvela çizimlerinizi monochrome üzerinde yapınız, bu başlangıç için her açıdan gereklidir. çiziminiz bittikten sonra renklendirirsiniz. bol bol örnek logo inceleyiniz, kim nasıl düşünmüş bilmelisiniz.
  2. H

Photoshop ile yaptığım ilk 3 vector çalışmam

Çizimleriniz iyi, zamanla bunu daha da geliştireceğinizden kimsenin kuşkusu yok ve bekleriz. zxxe'ye katılıyorum, birçok yeri değil hiçbir yeri vektörel olamaz. Çünkü photoshop ile çizimler yaparsınız ancak bu, yöntem olarak vektörel değil fırça çalışması olur. Zira Photoshop'ta çizimler...
  3. H

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ?

Ne yazdığımı tekrar okuyun isterseniz.
  4. H

31 Adımda Detaylarıyla Kalp Yapmak ve Kırmak (Resimli Anlatım)

Rica ederim. Ancak kalp hiç kırılmasaydı siz (ve biz) şu an gönüllerin bir olması gerekliliğinin daha doğru olduğu bilgisine sahip olamayacaktınız. İyiliğe değer ölçütü kazandıran olgu kötülüktür.
  5. H

5 liraya bluetooth hoparlör olurmuymuş ?

Merhaba ZUHAL Sormamız gereken soru şu aslında: "5 liralık hoparlör alınır mıydı?" Peki düşünürümüz ne demiş? "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" 5 liralık maldan ne cebinize ne kulağınıza hayır gelir. Alır kullanırsınız, sesi yüksek çıkıyordur belki ama bu ses nasıl bir ses? Tamamen...
  6. H

31 Adımda Detaylarıyla Kalp Yapmak ve Kırmak (Resimli Anlatım)

(Not: Bu eğitim grafikerler.org üyeleri adına yapılmıştır ve alıntı bilgiler içermez. Eğitim biraz tiye alınarak yazılmıştır, amaç sıkılmayı önlemek ve içine biraz eğlence katabilmek, kimse yanlış anlamasın) Eksik ya da atladığım ya da anlamadığınız yerler olursa sorun, sormazsınız ama...
  7. H

oxford un aslanlı logo vektörü lazım

Birazdan "Az sonra " gelecek sanırım : ))
  8. H

Xperia Z deneme çekimlerim

Ya o kadarlardan değil, onları ben de tutuyordum küçükken, inceleyip bırakıyodum. Ben böyle büyükleri oluyor ya hani, uçunca kanat sesleri gelenleri var ya, onlardan irkiliyorum, korku değil de nasıl anlatsam bilmiyorum, irkinti mi iğrenme mi her iki hayvanın da o kanat sesleri iğrenç çıkıyo...
  9. H

el yapımı deri saat kordonu

E deriyi kullanmaktan vageçmeniz gerekmez mi bu durumda? Saatten nedn vazgeçtiniz ki. Yeni bir deneme? Neyse sağlık olsun, o kadar da emek ettiniz.
  10. H

Hımm, şayet iş acil değil ise kurumun kütüphane ve kaynak yetkilisinden vektörel logolarını isteyebilirsiniz. Yeterli ingilizceniz yoksa ben yardımcı olmaya çalışırım. Yetkilinin Maili: librarian@lang.ox.ac.uk Adı: Lucile Deslignères
  11. H

Xperia Z deneme çekimlerim

Gerçekten çok iyi almış görüntüyü. Kaç px idi o makine/tel? Şu çekirge de çok korkunç görünüyo ha , gerçek mi o anlamadım, yılandan fareden korkmam, çok koşmuşumdur peşinden bunların eski yaşadığım yerde, ama bu çekirge ve hamam böceğinden acaip irkiliyorum, hayvanların kabahati neyse ben de...
  12. H

el yapımı deri saat kordonu

Tamam da her aşamayı eklemişsiniz ama bir türlü saat üzerindeki son halini eklememişsiniz. Ben mi körüm yoksa göremedim gene :) Öyle ise nerede? merak etim de.
  13. H

Yani logonun örneğini koysaydınız en azından insanlar görürdü hangisi olduğunu. Elinizde yüksek çözünürlüklü PNG'si varsa o da olur, baskıda sıkıntı olmaz, garantisi benim ;-)
  14. H

Photoshop CS6 | 3D Özelliği kapalı Neden ?

Bu konuda legal bir yardım yöntemi yok ise konu kilitlenmeli. Zira içeriğinde birçok illegal olaylardan bahsedilmiş ve çığrından çıkacağa benziyor. Bu durum ilgili şahıslar için bir sorun teşkil etmese de forumumuzun tutumu dışındadır, misyonuna ve vizyonuna zarar vermektedir. Böyle hassas...
  15. H

Dök İçini Rahatla !

biri 2004 19.48 Sana bir kadeh veriyorum iç ama sarhoş olma Sana bir gül veriyorum kokla ama soldurma Sana kalbimi veriyorum sev ama aldatma... bir başkası 2003 20.32 bulutlara yükledim özlemimi,rüzgarlarla yolladım sevgimi küçük melekler yolladım seni öpmeye geldiler mi ? vs vs daha birçok...
  16. H

Dök İçini Rahatla !

Not tuttuğum eski mesajlarımı buldukça yayınlayacağım. Ne yıllardı, o dönemler yaygın olarak Ericcson 628 filan vardı çoğunda, 5110 ise moda idi, tam bir nostalji... Gece tam uyurken sevgilimizden monofonik bir sesle mesaj düşerdi. Dıt Dıt - Dıt Dıt Olduğu gibi alıyorum buraya. Yıl: 2002...
  17. H

Sevdiğimiz Sözler

Adam Olmaz :mad: Dedin Senden Adam Nedir :eek: Dedim İçimden :hihi: :hihi:
  18. H

photoshop deneme bir iki :)

"kimse bişey yazmayınca bozulmuştum biraz açıkçası" Kedidir o, kedi... İyi çalışmalar.
Yukarı Alt