Arama sonuçları

1. H

Kurumsal 3D Tıbbi Cihaz Tasarımım

Aynen dediğiniz gibi, cad olmazsa kalıp da olmaz :) ölçü olmaz ise makina nasıl anlayacak ? 3d max zorlu çizimlerden anlamaz ki, mesela açılı çizimleri eline yüzüne bulaştırır. hani olur belki ama daha fazla çaba sarfetmek gerekiyor. E şimdi ölçülendirmenin babası Cad programlar varken kim...
  2. H

Kbr_Restaurant

Sade ve güzel değil... İşinizi hem eleştireceğim hem eğitim tarzı bir şeyler yazmak istiyorum bilmeyenler için. Burada iyi denilebilecek tek şey renklerin uyumu, sektöre uygunluğu. İşin arka tarafı tamam diyelim hadi. - Bu italyan restoranta rezervasyonsuz mu gidiliyor? - Ön tarafta mizanpaj...
  3. H

Kurumsal 3D Tıbbi Cihaz Tasarımım

Ben bu konuyu bulamamıştım bir türlü, buraya taşınmış. Şimdi ZE, ben CAD ve Max çizimlerini proje halinde verdim adamlara. Cad çizimini ölçü için istiyorlar, Max çizimini katı modelde referans için istiyorlar, ya da belki adamların 3D printerleri vardır, prototipini çıkaracaklardır, bunlar için...
  4. H

Lise Terk...

Ahmaklık Biliyor musun ben Aşk'a hiç gidemedim ve geceydi ıslak ıssızlıklarım Teninde ağlaktım, ayakları kırıldı ansız umutlarım, koşamadım Gözünden eline düştüm, sonra geri kalktım Cebimde kırık bir kadın, adın,aldım Farketmedim eceli kendi arkamdaydım Sıra önümde sandım, aldandım Oysaki...
  5. H

Resmi vektör yapma hakkında yardım

Image Trace yanındaki aşağı bakan ok simgesine tıklayıp uzun listeden istediğiniz gibi renkli görselleri siyah beyaza çevirebilirsiniz.
  6. H

Resmi vektör yapma hakkında yardım

Merhaba: (Konu eskiymiş yeni gördüm ama bilginin eskisi yenisi yoktur) Öncelikle Trace işlemi yapacağımız için, hatların düzgün birer vektör oluşturması adına çalışmayı Photoshopa atın ve renkleri koyulaştırın, brightness/contrast ya da Leveld eğerleriyle oynayın. Soluk renklerden iyi vektörel...
  7. H

Corel Draw'da çalışmayı group yapıp PDF olarak kaydettikten sonra...

Deneyin deneyin :islik: Haaa o şundan ki bura Org, net met değil :hihi:
  8. H

Merhaba Arkadaşlar Amatör Çalışmalarım

Amatörüm yazmışsınız ancak bu videolar da birer ders olarak verilmiş. Amatör olarak eğitim videoları mı hazırladınız? Yanlış anlamayın, sadece konuyu anlamadım.
  9. H

Corel Draw'da çalışmayı group yapıp PDF olarak kaydettikten sonra...

Yani şimdi sizin için çalışmanızı karşı taraf sadece PDF olarak görüntülesin, corelde açıp üzerinde oynama yapmasın istiyorsanız işi JPG yapmak işin götüntü kalitesini düşüreceği için şunu yapmak daha uygun olacaktır: "Corel X7 İçindir" 1: öncelikle File/ Save as komutunu verin 2: Kayıt...
  10. H

Mekanik Tasarım

Autocad-3Ds Max render motoruyla uğraşamadım direkt DF SC
  11. H

Grafikerler logosu denemesi

Logoyu yapmak ayrı sunmak ayrı olaylar. Aralarındaki farkı açıklar mısınız? Photoshop u da bırakmayın sadece ressamlar fotoğrafçılar kullanmasın siz de kullanın. Arkadaşın bir gün Ressam ya da Fotoğrafçı olmayacağını bugün nasıl kestirdiniz?
  12. H

CorelDraw'da İlk Deneme Çalışmam

Estağfurullah. iyi çalışmalar.
  13. H

CorelDraw'da İlk Deneme Çalışmam

Programa hoş geldiniz, ilk için gayet iyi, kaynak istemişsiniz, yanılmıyorsam sitemiz sakinlerinden Kemal Aksekioğlu isteyenlere ücretsiz corel eğitimi veriyordu. İrtibata geçebilirsiniz kendisiyle.
  14. H

İlkel Evrim

Umud edilir ki bir gün evrimin tamamlanır, biz bekleriz minyon kedi. umut ile bekleriz... (low poly)
  15. H

Şayet grafiker olmak istiyorsanız öncelikle iyi bir eğitimden geçmeniz gerekiyor, bazı şeyleri hak edebilmek için bu şart. Sonra mesleki açıdan diyebilirim ki şu aşamada boşverin Photoshop'u şunu bunu. Şu an sadece Corel Draw'a yoğunlaşın. Zaten matbaada size fotoğraf konusunda lazım olabilecek...
  16. H

Photoshop ile yaptığım ilk 3 vector çalışmam

Başlangıç için CTH 300 K olabilir ya da kendi kullandığım CTH 480-S de olabilir. Bu Vatanda 370 tl şu an. İlk başlarda alışmak zor olsa da sonradan çok rahat ediyorsunuz ve sizi çizim ekranında/programda çok özgür kılıyor.
  17. H

Nasıl olmuş

bunu bir haftada mı yaptınız anlamadım?
  18. H

Photoshop ile yaptığım ilk 3 vector çalışmam

O halde ben de şunu diyebilirim, çizimleriniz güzel olmuş, ışık tonlamaları bence gayet yerinde. Evet, güzel photoshop çizimleri olmuşlar, tabletiniz olsa daha harika çizimler de yapabilirsiniz, mümkün ise kendinizi bundan alıkoymayın bence. Çünkü tablet, gelişiminizi ikiye katlar.
  19. H

Haa, bir de eğer öyleyse logoyu lütfen şu aptallaştırılmış photoshop programını kullanarak yapmayın. Bir de içine çalıntı render motoru koymuşlar ki denerken güldüm resmen. Motor yapısı ve bucket'lerin map sezgisi tam bir komediydi. 2D programdan 3D program yapmaya kalkarsan sonucu bu olur...
Yukarı Alt