Arama sonuçları

1. H

Şaşırtıcı Otobüs Reklam Çalışmaları

Hepsi birbirinden etkileyici, gerçekten akılcı düşünülmüş ancak son çalışma müstesna. Hiç beğenmedim. Teşekkürler Murat Hocam.
  2. H

Poster Çalışması

Çok ham bir çalışma. Mizanpaj çökmüş. Üzerinde adamakıllı bir restorasyon yapılmalı. Hele ki söz konusu sağlık sektörü ise biraz daha dikkatli çalışılmalı. Sektöre uygun örnekleri incelemelisiniz. Hiç Olmamış diyorum. Henüz göstermediyseniz bunu kabul etmezler. Buna Tamam verdiler mi bilmem...
  3. H

Tasarlanmış yanlış logolar...

Nasıl bakarsan öyle görürsün...
  4. H

Google açılmıyor? ...

Şayet ekran görüntüsü tamamen size ait ise Google'nin kullanıcılara sunduğu böyle bir hata bildirimi bildiğim kadar yok. Sayfa aldatmaca için hazırlanmış içerikleren ibaret bana kalırsa. Muhtemelen bilgisayarınız bir adware (reklam yazılımı) ye maruz kalmış. Şeyet ben hiç görmedim bunu, böyle...
  5. H

Birkaç dövme çalışmam

Valla çok güzel çizimler. Size mi ait yoksa referans mı kullanıyorsunuz Erkan. Ancak vücuttaki görünüşü yeterince itici.
  6. H

Görsel arama sorunu...

Sevindim adınıza.
  7. H

2. manipülasyon çalışmam

Elbette ki; Azim eksik, azmin üzerinde durun. İnsan azmedince kendini aşar. Hırs eksik. Hırsın üzerinde durun. İnsan hırslanınca kendini ufkunun sınırlarına taşır. Ve en önemlisi Emek eksik, emeğin üzerinde durun. Zira yukarıdaki ilk iki genel geçer, ancak emek edince kendini bulur. Biz sizi...
  8. H

Görsel arama sorunu...

Merhaba; İlk bakışta Flash Player'den şüphelendim çünkü görsel önizleme kısmındaki kaydıraç Flash Player ile çalışıyor bildiğim kadar. Flash Yüklüyse dahi kaldırıp yeniden güncel sürümünü kurun, şu an başka mantık getiremedim. Aşağıya örnek koydum.
  9. H

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Setimiz zaten ücretsizdir. İlk sayfada indirme linkleri olmalı.
  10. H

Afiş budur

mu?
  11. H

Broşür çalışması

Önce yapılmış broşür örneklerini incelediniz mi? Daha doğrusu broşür nedir, nasıl tasarlanır araştırdınız mı? Madem yeni öğreniyorsunuz, doğru noktaya koymalısınız ilk kurşun noktasını.
  12. H

2. manipülasyon çalışmam

Çok çalışmalı, çok çok çok.
  13. H

Sincap manipülayon denemesi

Henüz yolun başındasınız sanırım. Çok çok eksiğiniz var. Daha iyilerini de görmek üzere.
  14. H

Kayık tepe operasyonu kapak tasarimi

Bilmem. Çok garip geldi de...
  15. H

Alucard's gun am 454 casull (maya modeling)

Teşekkürler Canöz, öyle oldu sanırım
  16. H

Dök İçini Rahatla !

Bana aklınsıra dürüstü oynamaya çalışıyorsun ya, işte buna gülerim; zira ben senin CİĞERİNİ ezberledim!
  17. H

Alucard's gun am 454 casull (maya modeling)

Burada da yine Connect sistemini kullanarak Alucard'ın tabancasını Maya'da (low poly) modelledim ve Max'te render aldım.
  18. H

Maya&3d's max connect render (köprü render)

Merhaba; Bu programlar arası çalışma geçirmeyi Illustrator-Photoshop arasında yaparız genelde,yani aynı işi iki programda interaktif olarak geliştiririz. İşte aynı şey Maya ve 3D's Max arasında da mümkün . Tek yapmamız gereken, çalışmamız rendere hazır olduğunda Maya'ya "Send to 3Ds Max"...
  19. H

3d deneme çalışmalarım

Evet, çizikli olan kaplama gerçeklik bazında benim de hoşuma gitti. Kısa zamanda tutorial'lerden kurtulabilmeniz dileğiyle. Dünyamıza Hoşgeldiniz...
Yukarı Alt