Arama sonuçları

1. H

Yan duran resmi düz yapma?

E bu görsel şayet 2D bir çalışma ise tam karşıdan görünür yapamazsınız zira hem çalışma 2d hem çalışmada perspektif var. Nasıl olacak o iş anlamadım :)
  2. H

Su gibi...

Evet, bence sırrı en iyi , sadece ölüler saklar. Gerisi hikaye.
  3. H

Mature kadın gençleştirme

Photoshop... Orjinal: Manupule:
  4. H

Youtube logom(yapma videosu anlatımlı)

Merhaba; aslında yazdığım ilk mesajda şuan yazdıklarınızın cevabı vardı ancak tam okumamışsınız sanırım. -Yani youtube, bahsettiğim web ortamlarından biri değil midir? -Illustrator bir logo yapma programı mıdır? Ayrıca şu sorununuzun cevabını da yazmıştım yukarıya Logonuzu Illustrator'de...
  5. H

Karakalem çalışması

Hımm, dediğim gibi çok güzel olmuş.
  6. H

Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme)

Bir gün bizim de olur be Şener...
  7. H

Ilk defa yapıyorum...

Hepsi çok güzel. Sadece ışığı yönlendirmede sıkıntımız var, o da hallolursa tamamdır bu aşama :)
  8. H

Su gibi...

Çok çok anlamlı hocam. SÖYLEME SIRRINI DOSTUNA; GİDER SÖYLER DOSTUNA. Ki ben bunun zararını çok görenlerden oldum hep. Söylemeyeceksin, dostuna bile!... İçinde kalsın, seninle ölsün........
  9. H

Adobe photoshop ve illustratör çalışmalarım

Haır modellere desen giydiriyorsunuz sanırım, giydirmeleriniz güzel. Şuna takıldım, köpek telefona baksaydı çok güzel olacaktı : )
  10. H

Karakalem çalışmalarım

Güzel, elinize sağlık. Çizgileri iyi kullanıyorsunuz, en büyük eksiğiniz -ki olmaz ise çizgilerin de bir nlamı kalmıyor- ışık. Işık olayını çözerseniz olacak bu iş.
  11. H

Youtube logom(yapma videosu anlatımlı)

Merhaba genç arkadaş. Kendince bir şeyler yapmak, insana faydalı olmak, öğrendiklerini öğretmek istemen çok güzel ancak öğretirken yanlış şeyler öğretmemeye özen göstermek gerekir. Profesyonel logo yapımı yazmışsın başlığa ancak en büyük hatayı başta yapmışsın. Mecraa nere olursa olsun...
  12. H

Kayık tepe operasyonu kapak tasarimi

Hepsi neyse de bu adamın soyadı gerçek mi yav?
  13. H

Acil yardıma ihtiyacım var lütfen..!

Ne çiziyorsunuz, nereye çiziyorsunuz? Baskıya çiziyorsanız vektörel program kullanın, web'e çiziyorsanız shape kullanarak çizin, şekillerinizi büyük çizin, o zaman bu sorundan kurtulma ihtimaliniz olabilir. Pixel programlarda bu tür durumlar olasıdır.
  14. H

Atık pil kampanya afiş çalışmam

Beğendim, renkler ve yerleşim güzel. "sınıfı" nı yukarıya alırsak akış bozulmamış olur. Keşke bu tür sosyal kampanyalar çok çok yapılsa.
  15. H

3D Bathroom Çalışması

Hımm, iyi iyi.
  16. H

Tablet boyama

Vayyy, ikinci çalışma benim adamım, böyle bir yerde/evde yaşamak lazım, tuttum. Işıklar tutarlı, çizimler güzel. ilk çalışmada ise kızın burnu biraz büyük olmuş, ayrıca "bebegim" i bilerek mi yazdınız bilmiyorum ama "ğ" olsa fena olmaz. Elinize sağlık.
  17. H

Iskender var ya, hani şu büyük iskender....

Çok anlamlıydı, teşekkürler Hocam.
  18. H

Karakalem çalışması

Merhaba, ben bu konuda çok uzman değilim, sadece ikinci görsel çok hoşuma gitti, çok güzel olmuş, şapkayı siz mi çizdiniz böyle, yoksa scan mı ettiniz? Çok gerçekçi duruyor da. İyi çalışmalar.
Yukarı Alt