Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Ben Geldim... :)

Merhaba,Aramıza hoşgeldin
  2. Ömer YILDIZ

İndesignde hazırlıktan, baskıya genel iş yolu (video ders)

Anlatım için teşekkürler Gürhan bey, elinize, beyninize sağlık gayet anlaşılır bir ders olmuş. Indesign Dersleri kategorisini açıp dersinizi buraya taşıdım. Derslerinizin devamını dilerim.
  3. Ömer YILDIZ

Kurumsal Kimlik nedir? Nasıl olmalıdır. Konu açmadan önce mutlaka okuyunuz!

@Seyit Ali Başer Merhaba Seyit Ali, Kartvizit çalışmaları "Kurumsal Kimlik" yerine yeni açılacak olan "Kartvizit Tasarımları" kategorisine açılması uygun olacaktır. Bu bölümümüzde sadece yukarıda vermiş olduğumuz kriterlere uyan tasarımlar yer alacaktır.
  4. Ömer YILDIZ

Auto Cad, 3 D Max ve Maya Programları Öğretim elemanları aranıyor.‏

İstanbul Kavram Meslek Yüksek Okulunun; Kariyer Gelişim Merkezi (KAGEM) ve Sürekli Eğitim Merkezinde ( SEM) görevlendirilmek üzere ders saat ücretli (yarı zamanlı); Auto Cad, 3 D Max ve Maya Programları Öğretim Elemanları aranmaktadır. Ayrıntılar ekteki belgede mevcuttur...
  5. Ömer YILDIZ

JÜRİ üyeleri ve yarışmaya ilişkin değerlendirmeleri.

@Egross Kusmaya çalışan fakat onu da beceremeyen birisi var evet, sanrım o da sizsiniz Sayın Egros. Yorumları Ali Tekin Bey değil Faruk ÇAĞLA yazdı ve siz bunu atlamışsınız, Ali Tekin ÇAM'ı ise anlamsızca eleştirmişsiniz... ---------------------------------- amonyum_nitrat; Bu bölüm...
  6. Ömer YILDIZ

@Hasan Güner Ortada bir fırsatçılık söz konusu değildir. Sayın Faruk Çağla, ricamız üzerine Jüri olmayı kabul etti ve yine özel ricamız üzerine çalışmalara eleştiri-öğreti amaçlı yorumlar yazmıştır. Görüyorum ki burası atlanıyor. Ders niteliğinde olan değerlendirmeleri topa tutma ve fırsattan...
  7. Ömer YILDIZ

Seçici Kurul Faruk ÇAĞLA (Kavram meslek yüksek okulları grafik tasarım eğitim görevlisi ) Özgeçmiş için http://www.farukcagla.com/ozgecmis.html adresini tıklatın. Ali Tekin ÇAM (Grafik Tasarımcı) Özgeçmiş için http://www.alitekincam.com/sanatci_index.html adresini tıklayın. Serhat...
  8. Ömer YILDIZ

Ocak Ayı, Alpaylar Kurumsal kimlik yarışması sonucu.

Merhabalar; Yapılan jüri değerlendirmesi sonucu, babubana adlı yarışmacı ve Fairytale adlı yarışmacı aynı puanı aldılar, bunun üzerine jüri aynı puanı alan iki çalışmaya yeni bir değerlendirme yaptı ve yüksek puan alan Fairytale birinci oldu. Ocak Ayı Alpaylar Ltd. Şti. Kurumsal kimlik...
  9. Ömer YILDIZ

grafiker aranıyor

Lütfen ilanınızı verilen ŞABLON'a göre düzenleyiniz.
  10. Ömer YILDIZ

Selam

Merhaba İlker bey, aramıza hoşgeldiniz. Zorunlu üyelik, depo grafik, ilanlar vb. bölümler için geçerlidir. Diğer bölümlerimizi üye olmadan veya üye girişi yapmadan rahatlıkla faydalanabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
  11. Ömer YILDIZ

Anasayfa Reklam kampanyası

Gerekli bilgiler belirttiğiniz mail adresine gönderildi. Teşekkürler.
  12. Ömer YILDIZ

Teşekkürler

Gül hanım, duygu ve düşüncelerinizi içtenlikle paylaşarak ve bunu gayet güzel bir şekilde anlatarak yapmış olduğunuz bu güzel teşekküre ne söylesem az gelecektir. Birkaç yıl önce yola çıktığımızda samimiyetimize, dürüstlüğümüze ve çalışkanlığımıza güvenerek, yüreği güzel, kişiliği düzgün...
  13. Ömer YILDIZ

Kurumsal Kimlik nedir? Nasıl olmalıdır. Konu açmadan önce mutlaka okuyunuz!

Kurumsal Kimlik bölümünde aşağıdaki tanımlara uymayan tasarımlara izin verilmeyip Genel Çalışmalar veya Grafik tasarımları bölümüne taşınacaktır. Kurumsal Kimlik tasarımları yayınlarken elinizde bulunması gereken doneler; - Kartvizit - Antetli kağıt - Antedli zarf taslağı - CD taslağı -...
  14. Ömer YILDIZ

Font istek

@Ahmet ALTUN Teşekkür ederim Ahmet hocam. Diğer fontu hala bulamadım bulursanız onu da eklerseniz sevinirim:)
  15. Ömer YILDIZ

Font istek

Ekte sunduğum görsellerde bulunan yazı karakterleri lazım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler.
  16. Ömer YILDIZ

Birkaç amatör fotograf çalışmam-Erkan Nehir

Fotoğraflar çok güzel özellikle de 7. ve alttan 1.2. fotoğraf... Bu fotoğrafların nerede çekildiği hakkında biraz bilgi vereblir misiniz? Teşekkür ederim.
  17. Ömer YILDIZ

Emprime

Emprime hakkında baskı, baskı öncesi, baskı sonrası ve emprime parça baskı çeşitleri hakkında bilgilerinizi https://www.grafikerler.org/emprime-baski/ bölümünde yeni konu açarak bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
  18. Ömer YILDIZ

100 TL Ödüllü Grafikerler.org Amblem Yarışması

Logo, eps formatında ilk mesaja eklendi indirebilirsiniz.
  19. Ömer YILDIZ

100 TL Ödüllü Grafikerler.org Amblem Yarışması

https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html Yukarıdaki bağlantıyı tıklayarak verilen bilgiler doğrultusunda çalışmanızı yükleyebilirsiniz.
  20. Ömer YILDIZ

Grafikerler.org Amblem - Kerim ÖKSÜZ

Bu ne hız Kerim bey:) Başarılar.
Yukarı Alt