Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

alpay ekmek 1 by colorica

Çalışmanız görünmüyor vereceğim linki inceleyerek tekrar yükleme yapınız. Link: https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  2. Ömer YILDIZ

Apple İpad görücüye çıktı

Tablet bilgisayar pazarının lideri olması beklenen Apple'ın iPad'i nihayet yüzünü gösterdi. Dün akşam San Francisco'da Apple'ın efsane patronu Steve Jobs'ın da katıldığı tanıtım gecesinde en az iPod ve iPhone kadar önemli olduğu belirtilen yeni tablet bilgisayar iPad'in tanıtımı yapıldı. Pek...
  3. Ömer YILDIZ

Bâb-ı Merhaba

Merhabalar Rıza bey, sitemize aramıza hoşgeldiniz.
  4. Ömer YILDIZ

Merhaba

Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz Sayın grafitti46 İyi forumlar dilerim.
  5. Ömer YILDIZ

Aralık Ayı Cemy Turbulans Gazete ilanı yarışma Sonuçları.

Yarışmaya katılan ve dereceye giren bütün arkadaşlarımızı tebrik ederim. Sayın Kamber, Çalışmaların görüntülenmesinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
  6. Ömer YILDIZ

Grafik Çalışma Grubu Toplantısı-2

Karşılıklı tartışma ve sohbet havasında geçen güzel bir toplantı oldu. Katılım için başvurular devam etmektedir. 2 haftada bir gerçekleşecek olan eğitim seminerlerine katılmak isteyenler konu altına veya bana özel mesaj atarak bildirebilirler..
  7. Ömer YILDIZ

Şansınız yanınızda olsun (Mutlu Yıllar)

İyi dilekleriniz için teşekkürler Ozan bey, Sizin ve Grafikerler.org Camiasının yeni yılı kutlu olsun..
  8. Ömer YILDIZ

dergi tasarimi

İŞ VEREN FİRMALARIN DİKKATİNE! İş veren olarak bırakacağınız ilanlarda dikkat etmeniz gereken kurallar aşağıda bilginize sunulmuştur, lütfen sitemizin kurallarına aykırı hareket etmeyiniz. Zorunlu olarak belirtmeniz gereken bilgilerinizi, kayıt bölümüne bırakmanızı önemle rica ederiz. Bu bölüm...
  9. Ömer YILDIZ

Yılbaşı Özel Çekilişi

Değerli Üyelerimiz, Yöneticilerimizden Serkan Baysal ile ortak yaptığımız çekiliş sonucunda aşağıdaki isimler 1'er adet çeyrek milli piyango bileti kazanmışlardır. Katılımın az oluşu bizleri üzsede, yapılacak diğer organizasyonlarda daha fazla katılım olacağından şüphemiz yoktur. Kazanan...
  10. Ömer YILDIZ

Kartvizit nasıl yapılmalıdır, nelere dikkat edilmelidir.

Aşağıdaki makale, Sayın Hakan Dağdeviren'e Aittir. Bir arkadaşımızın yaptığı kartviziti eleştirirken yazdığı faydalı bir yazıdır.Bu bilgiyi bahsi geçen konu içinde kaybolmadan yeni konu olarak açıyoum. Bütün üyelerimizin okumasını tavsiye ederim. İsterseniz şimdilik sadece bir kartvizitin...
  11. Ömer YILDIZ

USB ile Windows 7 Yüklemek Kolaylaşıyor

Netbook'larda DVD bulunmaması Windows 7'e geçmek isteyen ve bu cihazı kullanan tüketicilerin başını bayağı ağrıttı. Ancak şikayetleri dikkate alan Micorosft sorunu çözecek bir yöntem geliştirdi. Şu sıralar hemen her kullanıcı popüler işletim sistemi Windows 7'ye geçmek için hazırlık...
  12. Ömer YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Şener bey,
  13. Ömer YILDIZ

Kesintisiz Eğitim Organizasyonu

Eğitim Seminerlerine sınırlı sayıda kişiler alınacaktır. Bu şanslı kişiler arasında yer almak istiyorsanız bana özel mesaj atarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.
  14. Ömer YILDIZ

Google'nin yeni telefonu

Amerikan gazetesi Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre, 2010’da piyasaya sürülecek telefon, Tayvanlı cep telefonu üreticisi HTC tarafından Google için üretilecek. Adının ‘Nexus One’ olması planlanan cep telefonu diğer üreticilerin de mevcut modellerinde gün geçtikçe yaygınlaşan Android...
  15. Ömer YILDIZ

Illustratorde Film Şeridi Yapımı (Videolu Anlatım)

Ders için teşekkürler Yaşar bey.
  16. Ömer YILDIZ

Kasım ayı yarışma sonuçları

Merhaba Sedat bey, kısa süre içinde (bir hafta içerisinde) plaketiniz elinizde olur. Diğer iki yarışmacı arkadaşlardan halen adres bilgilerini vermelerini bekliyorum.
  17. Ömer YILDIZ

Emprime Soru - cevap

Emprime hakkındaki soru ve sorunlarınızı lütfen bundan sonra https://www.grafikerler.org/empirme-soru-ve-sorunlariniz/ adresinde yeni konu açarak sorunuz. konu kilitlenmiştir.
  18. Ömer YILDIZ

Sümene manastırı-CMYK -çalışması

Çok güzel bir ders hazırlamışsınız Gül hanım, verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ederim.
  19. Ömer YILDIZ

Kasım ayı yarışma sonuçları

@Ahmet ALTUN Olabilir ahmet bey dilerseniz size özel plaket gönderelim:):)
Yukarı Alt