Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Kapağı böyleyse, ya içerik?

Önemli bir ayrıntıyı yakalamışsınız Tuncer bey.. Üstelik tanıtım 19 Mayıs'ta yapılmış acaba baskıya hala bu şekilde mi veriliyor? Kapağı böyleyse, ya içerik? Merak konusudur... Umarım Firma yetkilileri hatanın farkına varır ve bizlere konu hakkında açıklamada bulunurlar.. Bu kitabı alıp...
  2. Ömer YILDIZ

Karpuz

"Diyarbakır karpuzu" olabilirdi:) Güzel bir tipografi çalışması olmuş tebrikler.
  3. Ömer YILDIZ

VİZYON Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Logo sunumu

Özellikle; "üretken beyinler" fikrini çok beğendim. Siyah renk yerine başka renk alternatifleri kullanılabilirdi örneğin koyu kahve. Amacına uygun yapılmış bir logo tebrik ederim.
  4. Ömer YILDIZ

istediğin brush ı nasıl kullanırsın resimli anlatım

Portable program için Bilgisayarınızdan C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\ yolunu izleyerek kullanmak istediğiniz fırçaları Brushes klasösürüne atarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bu yolu plugin, pattern vs içinde kullanabilirsiniz.
  5. Ömer YILDIZ

Grafikerin Türkçe bilgisi olmalı mı?

Konu başlığı ile ilgisi olmayan ve tartışma ortamı yaratmak için yazılan mesajlar silinecektir. Aynı mesajları tekrar yazmak isteyen üyenin forumla ilişkisi kesilecektir.. Kişisel tartışmalar siteye zarar verdiği gibi forum kurallarına da aykırıdır. Konumuz: Grafikerin Türkçe bilgisi olmalı...
  6. Ömer YILDIZ

Yarışma Konusu: Hafizeana Süt Tatlıları

Evet Emine hanım Müşterinin isteği bu yöndedir.
  7. Ömer YILDIZ

Yarışma Konusu: Hafizeana Süt Tatlıları

GRAFİK TASARIM BRIFI MÜŞTERİ : Hafizeana Süt Tatlıları SLOGAN : Annenizin tatlısı... KONU : Denizli'de açmış olduğumuz ilk işletmemizin yakalamış olduğu başarı neticesinde, Türkiye genelinde franchise bayii ağı ile şubeler açmak istiyoruz. Sektörde iddialı ve kendisini kanıtlamış olan diğer...
  8. Ömer YILDIZ

Ying - Yang Sehpa

Tebrik ederim Günel hanım, Çok güzel çok beğendim. Elinize ve beyninize sağlık:)
  9. Ömer YILDIZ

Doğru yerde olduğumu umuyorum....

Aramıza hoşgeldiniz.
  10. Ömer YILDIZ

Yanınıza oturan müşteriden emir almaktan memnun musunuz?

@kafasını koruyan Sayın kafasını koruyan mı desem kafa kesmeye gelen mi desem , karar veremedim her neyse, Sürekli eski defterleri açan ( bu tür konular beni ve grafikerler.org üyelerini, ziyaretçilerini ilgilendirmediği halde ), sürekli polemiğe neden olan yazılar yazan, sürekli başımıza...
  11. Ömer YILDIZ

Pen tool kullanarak sarmal yapımı

Sayın Karakaş; Göstermiş olduğunuz hassasiyet ve ders videosunu düzenleyip tekrar yayınladığınız için teşekkür eder paylaşımlarınızın devamını dilerim.
  12. Ömer YILDIZ

Pen tool kullanarak sarmal yapımı kendi anlatımım izleyin yorumları bekliyorum

İyi niyetinizi anlıyoruz fakat paylaştığınız ders ahlaki açıdan uygun görülmemiştir... Ve bu tarz paylaşımları kabul etmiyoruz. Forum kurallarını gözden geçirmenizi önemle rica ederiz.
  13. Ömer YILDIZ

Merak ettim

Açtığınız konular uygun görülmediği için silinmiştir. Aynı anda bir çok kategoride aynı konuyu açmak, site reklamını yapmak yasaktır. Web siteniz varsa, "Web sitenizi tanıtın" bölümünde konu açıp tanıtabilirsiniz onun dışındaki bölümlerde site vs reklamı yapmak yasaktır.
  14. Ömer YILDIZ

Farklı düşünmek (Hayal Gücü) 1

Yine bir Ozan Muhammet yazı dizisi, yine keyif alarak okuduğum bir yazı ve yine herkesin okuması gereken bir yazınız. Teşekkürler Ozan bey.
  15. Ömer YILDIZ

Hukuk İle İlgili Soru Ve Sorunlarınız

Sayın Ali Tekin Çam; Levent Elpen'in üyeliği (ggraf) üyeliği silinmiştir. Size ve şahsıma başka rumuzla cevap vermiştir. Onun cevabını silmedim, cevap hakkını kullandı! Sizde.. Cevabında gördüm ki hakimin ne dediği önemli değil, onun mahkemede hakimden uyarı almış olması önemlidir zaten...
  16. Ömer YILDIZ

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

@unknownillustrator Özgürce yazı yazdığı fikir beyan ettiği bir siteyi "grafiker haklarını koruyacak bula bula bu siteyi mi buldunuz" diyecek kadar küçük gören bu üyemize diyoruz ki; Siz de bula bula bu kadar aşağıladığınız bir siteyi mi buldunuz fikirlerinizi yazmak için. sizin bu...
  17. Ömer YILDIZ

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

@canlan Bu sitenin yöneticileri asıl senden rahatsız oluyor sayın Elpen. Sen herkesin karşında El-pençe durmasını istiyorsun.
  18. Ömer YILDIZ

Hukuk İle İlgili Soru Ve Sorunlarınız

@canlan Yapılan tartışmaların konuyla ilgisi yoktur. Grafikerlerin yararına olmayan ve ikide bir mahkeme açmak tehditi ile yapılan tartışmaları sitemizin gündemine taşıyan.. Ve sitemizi yönetmeye çalışan ... Eleştiriye tahammülü olmayan... Site kurallarını hiçe sayıp herkese savaş açan.. Gerek...
  19. Ömer YILDIZ

Doğum Günün Kutlu Olsun

Doğum gününüz kutlu olsun Yaşar bey Bundan sonraki hayatınızda sağlık ve mutlu dolu bir yaşam dilerim.
  20. Ömer YILDIZ

grafik tasarım nedir?

Sayın canlan (Levent elpen), Öncelikle haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak bizler emeğe saygı diyen ve sonuna kadar bunu destekleyen bir platformuz. Daha öncede aldığımız bazı uyarılar olmuştur. Bu uyarılar hiç bir şekilde karşılıksız kalmamıştır ve ilgili konu değiştirilmiştir veya...
Yukarı Alt