Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

YENİ!Tasarla Çiz Tanıt 2.Jenerasyon Nokia Xpress Music Eğitim Seti ÇIKTI!

Yine çok güzel bir set, bu setleri hazırlayan ve sunan Hakan Dağdeviren ve Alper D.Y'e teşekkür ederim.
  2. Ömer YILDIZ

promrek reklam ajansına web tasarım ve grafiker aranıyor

Lütfen ilanınızı BURADA verilen şablona göre düzenleyiniz.
  3. Ömer YILDIZ

reklam banner nasıl yapabılırım?

Photoshop dersleri bölümünde banner yapımı ile ilgili hem vide hemde görsel olarak derslerimiz mevcuttur.
  4. Ömer YILDIZ

merhaba

Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz.
  5. Ömer YILDIZ

Windows 8 geliyor

Windows 7 daha tam yaygınlaşmamışken Windows 8'in müjdesi verildi Microsoft Pazarlama Grup Müdürü Nuri Çankaya, şu an Türkiye'de 1 milyonun üzerinde bilgisayarda Windows 7 kullanıldığını söyledi. Çankaya, Turkcell sponsorluğunda İstanbul'da gerçekleşen Microsoft ''İşte Yeni Verimlilik''...
  6. Ömer YILDIZ

Portfolyo sistemi devrede!

Güzel yorumlarınız ve desteğiniz için ben teşekkür ederim. Daima ileri..
  7. Ömer YILDIZ

FSM İletişim Eğitim AŞ.'De Çalışacak Grafiker aranmaktadır.

Merhabalar, FSM İletişim Eğitim AŞ.'De istihdam edilmek üzere grafiker aranmaktadır. İlgilenenlerin cv'lerini kubra.kurtulus@fsmiletisim.com.tr adresine gödnermeleri rica olunur. Firma Bilgileri; FSM İletişim Eğitim AŞ Adres: Prof. Dr. Bülent Tarcan Cad. Vefa Apt. No: 6 /19 Gayrettepe /...
  8. Ömer YILDIZ

Portfolyo sistemi devrede!

Merhaba değerli üyelerimiz; Grafikerler.org olarak sizlere daha iyi hizmet vermek, daha görsel ve göze hitap eden sayfalar sunmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor, işte bu çalışmalarımız sonucu, yeni portfolyalarımız hizmetinize girmiş bulunmaktadır. İyi kullanımlar diler, saygılar...
  9. Ömer YILDIZ

H1N1 ile ilgili detaylı ve yetkin bilgi...

Bu bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
  10. Ömer YILDIZ

Freehandde broşür tasarım teknikleri (videolu ders)

Teşekkürler Yaşar bey.
  11. Ömer YILDIZ

Diskalifiye Duyurusu... ( b.emre )

Selamlar; Ekim Ayı yarışma konusunda b.emre adlı üyemiz, uyarmamıza rağmen kendisine ait olmayan çalışmaları kullanmaya devam ederek yarışmadan diskalifiye edilmiştir. Her yarışmacı belirlenen konu ve brifler doğrultusunda kendi çalışmalarını yaparak yarışmaya katılmak durumundadır. Yarışmaya...
  12. Ömer YILDIZ

LifeCity - Lalezar ( LogoType & Gazete İlanı )

Merhaba, Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum ki, hepimiz bu çatı altında aile olmak amacıyla çıktık yola. Bazen tartışmalar, anlaşılmamazlıklar veya yanlış anlamalar olabilir. Biliyoruz ki, hiç kimse, kimse için art niyetli düşünce ve davranışlar içerisinde olmaz, olamaz. Yukarıda yapılan...
  13. Ömer YILDIZ

Photoshop Dijital Endüstri Görsel Eğitim seti Yakında Sizlerle

Grafikerler.org ailesi olarak üyelerimize herzaman en kaliteliyi en güzeli sunmayı kendimize bir görev bildik. Bildiğimiz herşeyi arkdaşlarımızla paylaştık. Eğitim setlerimizle üyelerimizin kendini geliştirmesine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Gayemiz üyelerimizin sitemizden en üst düzeyde...
  14. Ömer YILDIZ

b.emre Özel Lalezar Koleji

Çalıntı ve size ait olmayan tasarım, logo vb. kullanmak yarışma kurallarına aykırı olduğu gibi yarışmadan men edilme sebebidir. Yarışmaya lütfen özgün çalışmalarla katılınız, aksi takdirde çalışmalarınız jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye alınmayacatır. Ve bu tip çalışmaların sizi her zaman...
  15. Ömer YILDIZ

nLite ile SATA Entegreli Windows XP CD'si oluşturma - Resimli Anlatım

Diskin bulunamaması benimde format atarken sık rastladığım bir hataydı. Anlatım için teşekkürler Çağlar bey.
  16. Ömer YILDIZ

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Setleri büyük bir sabırla hazırlayan, düzenleyen ve bizlere sunan Sayın Hakan Dağdeviren'e sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Photoshopu bilen, bilmeyen bütün üyelerimizin indirip izlemesini tavsiye ederim. Ömer Yıldız.
  17. Ömer YILDIZ

İLAN VERİRKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR (Konu açmadan önce mutlaka okuyunuz)

İŞ VEREN FİRMALARIN DİKKATİNE! İş veren olarak bırakacağınız ilanlarda dikkat etmeniz gereken kurallar aşağıda bilginize sunulmuştur, lütfen sitemizin kurallarına aykırı hareket etmeyiniz. Zorunlu olarak belirtmeniz gereken bilgilerinizi, kayıt bölümüne bırakmanızı önemle rica ederiz. Bu bölüm...
  18. Ömer YILDIZ

Firma Logolarında Kullanılan Gizli Semboller

Merhabalar, Konuyu görünce bende sizlerle bir kaç logoyu paylaşmak istedim İşte gizli anlam içeren bir kaç logo. Ziraat Bankası Logosu; Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası logosu oldukça sade ve bir o kadar da kaliteli tasarlanmış. Ziraat, tarım ile ilgili olduğu TC Ziraat Bankası isminin...
  19. Ömer YILDIZ

Uluslararası Promotürk Fuarı 8 - 11 Ekim 2009

Yatkın ofset ortak Matbaacılık platformu tarafından davetlimizsiniz... Biz yönetim olarak orada olacağız. Yer: CNR fuar merkezi Atatük hava limanı karşısı Yeşilköy İstanbul Stand: 4-D19 Tarih: 08 - 11 Ekim ayrıntılı bilgi için: bilgi@yatkin.com.tr 0282 685 45 38 - 39 - 40 0541 450 02 61...
  20. Ömer YILDIZ

Türk Grafik Eğitim sistemindeki yanlışlar

Değerli Yazar ve konu hakkında yorum yapan arkadaşlara;Tekrar forum kurallarını hatırlatmak durumundayım, Lütfen site içerisinde polemiklere yol açacak yorumlar yazmayınız, Yapılan yorumlar yazara değil yazdığı yazı üzerine olmalıdır. Kişisel tartışmalar ve atışmaların olduğu yazılar...
Yukarı Alt