güzel bir paylasım. emeğine sağlık. ama bu panaromik resımlerın 3d max ıle bır alkası var mı.... var ise bunun kullanımı hakkında da arkadaşlarımız bılgılendırebılır mısınız?
sitemizde nakış üzerine deneyimli olan ve accurate programı kullanan arkadaşlarımız var. ilgili bölüğmlere sorularınızı yzarak size yardım vermelerini sağlayabilirsiniz.
iyi forumlar. kolay gelsin
benim alanım serigrafi degıl ama bildiğim kadarıyla size tram bilgisi vereyim.
tram dediğimiz şey; basılacak materyalde renklerin elde edilmesini sağlar. mesela ofset (matbaa baskısında) resimlerin elde edilmesi için gereken şey renklerin, renk ayrımına girdikten sonra kağıt uzerine transfer...
illurtrator düşük versiyon kayıt yapar. yok değil.
.eps dosyanızı açtıktan sonra File>Save As komutunu verın
gelen diyalog ekranında Adobe Illustarator zaten seçili olmalıdır. yeni dosya adını ve kayıt yapılacağı yer ayarlaması yaptıktan sonra başka bir ekran daha gelir.
bu ekranda üstte...
www.grafikerler.org
grafikerlik alanında bilgiler ve çalışmaların, tartışmaların ve paylaşımların olduğu bir sitedir. tabiki her zaman aynı konular da olacak değildir ama ısrarla bu konuda takılmak anlamsız ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.
mesleğiniz nedir bilmiyorum; uzun zamandır bizimle...
elinizle yaptığınız çizimleri bilgisayar ortamına resim olarak aktarıp, bunuda forumumuzda yer aklan resim eklemek konusunda antılan şekilde internet ortamına yükleyip bizlerle ğaylaşabilirsiniz.
Öcelikle aramıza hoş geldiniz. forumda kurallamız bölümünü ziyaret etmenizi dilerim. Photoshop ile ilgili anlatımlar ve dersler sitemizde bulunmaktadır. arama özelliğini kullanarak veya ilgili konularla açılmış bölümlerde bunları bulabilirsiniz.
Photoshop uluslararası standartları ve terimleri...
baya bi emek sarf edilmiş. ve bunları perde üzerinde hayal ediyorum güzel duru sanırım. emeğine sağlık hocam. gayet hoş birde sizden ricam bunlar fiziksel olarak özeliikleri olan işlen yani sonuçta iplikle dokunan ve belirli bir teknik beceri gerektiren işlemeler.
bu desenler ve teknik...
@dream058238
burada anlatılmak istenen, sizin foruma resim eklemenizi öğrenmeniz için açılan bir bölüm. buradan faydalıp resim yükleme işlemini öğreniyorsunuz ve ilgili bölüme kendi konunuzu açıp resminizi eklemeniz gerekmektedir.
kolay gelsin...
çalışmalarınız fena değil. emeğinize sağlık. ama burda hazırladığınız çalışmalar nedir bunlar hakkında bilgi verirseniz cok daha güzel olur. bir kurumsal kimlik çalışmasının sadece kartvizit, antteli kağıt ve zarftan oluştuğunu sakın düşünmeyin.
diğer önemli bi rkonu ise bu çalışmaların baskıya...
aramıza hoş geldiniz. biz meslek olarak bu işi yapıyoruz. ama sizin gibi dısardan meraklı ve istekli arkadaşları görünce mutluluğum biraz daha artıyor.
umarım sizin için fayda sağlar forumumuz.
kolay gelsin simdiden.
bencede çok tatlı olmuş. arkadaşına tesekkür etmek lazım. sana iyi yol göstermiş.
sadece ufak bir öneri
yönetmen ve senaryo bilgisini en alta simdiki yazdığının yarısı büyüklüğünde ve dikey ortalı şekilde sadece beyaz olarak arial narrow tarsı bacaksız, düz ince uzun bir karekterle denemeni...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.