Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

180 Panoramas - 360° - 5000x1827 pix

güzel bir paylasım. emeğine sağlık. ama bu panaromik resımlerın 3d max ıle bır alkası var mı.... var ise bunun kullanımı hakkında da arkadaşlarımız bılgılendırebılır mısınız?
  2. Fatih Çelikhan

Accurate 4 te resim işleme

sitemizde nakış üzerine deneyimli olan ve accurate programı kullanan arkadaşlarımız var. ilgili bölüğmlere sorularınızı yzarak size yardım vermelerini sağlayabilirsiniz. iyi forumlar. kolay gelsin
  3. Fatih Çelikhan

slm grafikerler...

www.adobe.com adresinden programın trial versiyonuna ulaşabilirsiniz.
  4. Fatih Çelikhan

Herkeze Selam Olsun

aramıza hoş geldiniz. lütfen öncelikle forum kurallarımızı okuyunuz. paylaşımlarınızı veya sorularınızı merakla bekliyoruz. kolay gelsin
  5. Fatih Çelikhan

Serigrafi baskıda tram

benim alanım serigrafi degıl ama bildiğim kadarıyla size tram bilgisi vereyim. tram dediğimiz şey; basılacak materyalde renklerin elde edilmesini sağlar. mesela ofset (matbaa baskısında) resimlerin elde edilmesi için gereken şey renklerin, renk ayrımına girdikten sonra kağıt uzerine transfer...
  6. Fatih Çelikhan

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

illurtrator düşük versiyon kayıt yapar. yok değil. .eps dosyanızı açtıktan sonra File>Save As komutunu verın gelen diyalog ekranında Adobe Illustarator zaten seçili olmalıdır. yeni dosya adını ve kayıt yapılacağı yer ayarlaması yaptıktan sonra başka bir ekran daha gelir. bu ekranda üstte...
  7. Fatih Çelikhan

para kazandıran siteler

www.grafikerler.org grafikerlik alanında bilgiler ve çalışmaların, tartışmaların ve paylaşımların olduğu bir sitedir. tabiki her zaman aynı konular da olacak değildir ama ısrarla bu konuda takılmak anlamsız ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. mesleğiniz nedir bilmiyorum; uzun zamandır bizimle...
  8. Fatih Çelikhan

eLimizLe yaptığımız Tasarımları^'da koyabilir miyiz ???

@mert_yeşil BU SON UYARIM. ATILACAKSINIZ
  9. Fatih Çelikhan

eLimizLe yaptığımız Tasarımları^'da koyabilir miyiz ???

elinizle yaptığınız çizimleri bilgisayar ortamına resim olarak aktarıp, bunuda forumumuzda yer aklan resim eklemek konusunda antılan şekilde internet ortamına yükleyip bizlerle ğaylaşabilirsiniz.
  10. Fatih Çelikhan

Merhaba !... Grafik tasarım'a hazırlanıyorum !...

tasarımlarınız satmak??????? ne bu ektiniz balkondaki bi ekinliğe çıkmasını mı bekliyorsunuz.... anlayamadım.
  11. Fatih Çelikhan

herkese merhaba

Öcelikle aramıza hoş geldiniz. forumda kurallamız bölümünü ziyaret etmenizi dilerim. Photoshop ile ilgili anlatımlar ve dersler sitemizde bulunmaktadır. arama özelliğini kullanarak veya ilgili konularla açılmış bölümlerde bunları bulabilirsiniz. Photoshop uluslararası standartları ve terimleri...
  12. Fatih Çelikhan

Mutfak Perdesi Deseni

çok tesekkur ederım.... devamını bekliyorum çalışmalarının.
  13. Fatih Çelikhan

Mutfak Perdesi Deseni

baya bi emek sarf edilmiş. ve bunları perde üzerinde hayal ediyorum güzel duru sanırım. emeğine sağlık hocam. gayet hoş birde sizden ricam bunlar fiziksel olarak özeliikleri olan işlen yani sonuçta iplikle dokunan ve belirli bir teknik beceri gerektiren işlemeler. bu desenler ve teknik...
  14. Fatih Çelikhan

mükemmel tasarım sitesi

@megabulent sana ek olarak bende bir site ekleyeyim.... üyelike gerektirmiyor, aratın ve indirin resminizi www.morguefile.com kolay gelsin.
  15. Fatih Çelikhan

Foruma resim eklemek

@dream058238 burada anlatılmak istenen, sizin foruma resim eklemenizi öğrenmeniz için açılan bir bölüm. buradan faydalıp resim yükleme işlemini öğreniyorsunuz ve ilgili bölüme kendi konunuzu açıp resminizi eklemeniz gerekmektedir. kolay gelsin...
  16. Fatih Çelikhan

coreldraw eşkenar üçgen çizimi yardım

galiba bunun gibi yapmak istiyorsun.....
  17. Fatih Çelikhan

kurumsal kimlik çalışması

çalışmalarınız fena değil. emeğinize sağlık. ama burda hazırladığınız çalışmalar nedir bunlar hakkında bilgi verirseniz cok daha güzel olur. bir kurumsal kimlik çalışmasının sadece kartvizit, antteli kağıt ve zarftan oluştuğunu sakın düşünmeyin. diğer önemli bi rkonu ise bu çalışmaların baskıya...
  18. Fatih Çelikhan

merhaba hayal dünyası sınırsız insanlar...aranızda olmak çok hoş

aramıza hoş geldiniz. biz meslek olarak bu işi yapıyoruz. ama sizin gibi dısardan meraklı ve istekli arkadaşları görünce mutluluğum biraz daha artıyor. umarım sizin için fayda sağlar forumumuz. kolay gelsin simdiden.
  19. Fatih Çelikhan

Türkiye de işkence yok diyenlere ithafen!!! İşkenceler bizi yıldıramaz....

türkçemize ne oldu anlayamadım..... "pcqopatca" hangi dilde yazıldığını söylersen sevineceğim....
  20. Fatih Çelikhan

afiş tasarımı örnekleri

bencede çok tatlı olmuş. arkadaşına tesekkür etmek lazım. sana iyi yol göstermiş. sadece ufak bir öneri yönetmen ve senaryo bilgisini en alta simdiki yazdığının yarısı büyüklüğünde ve dikey ortalı şekilde sadece beyaz olarak arial narrow tarsı bacaksız, düz ince uzun bir karekterle denemeni...
Yukarı Alt