Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@anaksimender resimlerinizi MOD'unu değiştirme aşağıdaki gibidir.... Color Management (Renk Yönetimi) ise corel in kısaca renk kalibrasyonun uyapmanızı sağlar. bu baya bir ayrıntılıdır ama nedendir bilinmez kimse kullanmaz. burada bulunan kısa hazır kalıplar işinizi görebilir. mesela...
  2. Fatih Çelikhan

İstanbul'dan selamlar

hoşgeldiniz. umarım forumumuzu beğenirsiniz. faydalı olabilirsek ne mutlu bizlere.
  3. Fatih Çelikhan

Selamlar...

güzel çalışmalar. ama konu merhaba yani kendinizi tanıtma bölüm. serbest çalışmalarda bu çalışmalarınız daha çok dikkat çekebilir. kolay gelsin.
  4. Fatih Çelikhan

grafik tasarım eğitimi ile ilgili lütfen yardım

matba işleri için kendinizi geliştirmeniz gerek. bunun için freehand veya corel gibi bir vektörel çizim programı bunun yanı sıra Adobe Photoshop kesinlikle öğrenmeye başlayın. diğer yardımcı olacak programlırı zaman için size anlatırız.
  5. Fatih Çelikhan

yardım yeni photoshop öğreniyorum!!

yüklemek istediğiniz plug in dosyasının eğer setup (install) ı varsa kurarak ya da kendisini (8bf) dosyasını photoshop un kurulmuş olduğu yerde Plug-ins klasörüne koymanız yeterlidir.
  6. Fatih Çelikhan

grafik tasarım eğitimi ile ilgili lütfen yardım

Öncelikle SpuperTurkishMan'e katılıyorum. öğrenmenin yaşı yok, beyiniz çalıştığı sürece bu işi her zaman öğrenebilirsiniz. Size önerim grafik alanını seçtiniz tamam ama frafiğin hangi bölümünde kendinizi yetiştirmek istediğinize karar vermeniz. zira bu bölümü kendi içinde birçok alt bölüme...
  7. Fatih Çelikhan

Işte Yeni Bir üyelik Daha :)

hoşgeldiniz. bizim kafamız şişirilmek için yaratıldı zaten. rahat olun.
  8. Fatih Çelikhan

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün yardımcı oluranız teşekkür ederim

irem senide aramızda gürmek, üstelik dreamgirl un arkadası olam benı ayrıca mutlu etti. her trlü konuda bilgilerimiz paylaşmak dileğimle.... aramıza hoşgeldiniz
  9. Fatih Çelikhan

Photoshop & Imageready gif yapımı Bar yükleme dersi (resimli anlatım)

admin'im... gayet anlaşılır bi ders ol muş tesekkurler.
  10. Fatih Çelikhan

logo calışmam için yorumunuzu bekliyorum

sanırım resmınızı ekleyemedınız.
  11. Fatih Çelikhan

corel draw eğitim

rep'in geldi ex... eline sağlık.
  12. Fatih Çelikhan

Karakalem Çalişması

her iki arkadaşımız aynı çalışmayı yapmış sadece sonuç ve yöntem farklı. exorcims arkadaşım yaptığı resmi ve nasıl yaptığını gayet güzel bir ders ile anlatmış ve gürzel bir sonuç ile sitemizde paylaşmız bizlerle. tekrar teşekkür ediyorum CNM'ın yaptığı çalışma farklı bir yaklaşım ve farklı...
  13. Fatih Çelikhan

bi yorum!!!

ben daha iyi bir çalışma yapabileceğine inanıyorum. bi kaç onerim olacak: karekter seçimi ve renk konusunda bence biraz daha değişik ve sade alternatifler üzerinde durmalısın. zire bu menünün okununurluğu baya bi düşük olmuş. renk uyumu gözü rahatsız edişyor gibi geldi. insanlar bir restorana...
  14. Fatih Çelikhan

merhaba

ilginiz çok hoş. umarım daha da iyi olacaktır. tabi bunda hepimizin emeği geçecek buna inanıyorum.
  15. Fatih Çelikhan

Karakalem Çalişması

oncelike şunu açığa kavuşturalım. Kara Kalem Çalışması: adı üstünde bidiğimiz HB, B, 2B türlerinde kurşun kalemle kağıt üzerine yapılan çalışmalardır. CNM'ın yuklediği resme bakılırsa bu renkli bir resmin PhotoShop yardımı ile kara kalem efektinin verilmiş bir halidir. bunu belirtmiş olsaydı...
  16. Fatih Çelikhan

merhaba

@dreamgirl hoşgeldin ezgi. seni burada ağırlam çok güzel. umarım ben ve arkadaşlarım bilginin artmasında bir paya sahip oluruz.
  17. Fatih Çelikhan

Font Siteleri

@CNM nasıl.... anlamadım.
  18. Fatih Çelikhan

merhaba

forumumuza hoşgeldiniz. forumda kısa bi tur atarken bir ara forum kuralları ve kullanımı konusunda açılan konuları da okumanızı rica ederiz. bilgimizi artıremak ve geliştirmek için sorularınızı ve paylaşımlarınız bekleriz. kolay gelsin.
  19. Fatih Çelikhan

Font Siteleri

ben de bunlara türkiyeden güzel bir site ekleyeyim.... www.yazitipi.com
  20. Fatih Çelikhan

Ya Sizin

hiç paylaşmadım desem yeridir. çünkü tönetimdeki diğer arkadaşlarımla birlikte site alt yapısı konusunda çalışmalar yapıyoruz. ve bunun yanında işler biraz yoğun. ama yakın bi zaman içinde paylaşıma başlayacağım buna emin olun.
Yukarı Alt