www.brandsoftheworld.com veya www.logoturka.com
bu adresleri kullanabilirsiniz. hem daha hızlı erişiminiz olur. :) yok illa makinemde olsun. benim olsun derseniz. bi ara yüklerim
verdiğiniz bilgiler için tesekkür ederim. bu arada sizlere bir arkadaşımı tanıştıracağım. uzun yıllar brode tekstil perdeleri üzerinde çalıştı ve bu konuda çok bilgili bir arkadaşımeminim ki onunla da güzel fikir alışverişinde bulunacaksınız.
benim bilgim yetmiyor. :) umarım aramıza katılır
ben kullandım.... ve ben web tasarımında anlamayan biri olmama rağmen bircok html sayfa ve bu sayfalar içerinde bir yığın JavaScript kullandım. hepsinide bu program sayesinde karıştırmadan ve hata yapmadan derleyebildim. Profesyonellerin olduğu kadar bu işe yeni başlayanlar için kesinle...
logo yapmak için vektorel bir program kullanmanızı öneririm. frehand, corel veya illustrator bu iş için onerilebilecek yegane programlardır.
logoyu yapmak istediğiniz kuruluşu temsil etmesini gö önine alarak daima sade yalın ve akılda kalıcı bir şekilde tasarlamak gerektiğini ön bilgi olarak...
https://www.grafikerler.org/foruma-resim-eklemek-t700.html?p=2728#post2728
yukarıda linkte foruma nasıl resim yükleyeceğinizi anlatan bir yazımız var. kolay gelsin
eb buyuk özelliklerinden birisi kullanıcı ara yuzu gayet sadeleştirilmiş ve düzenlenmiş.
ve bana göre en iyi özelliği makinenizin RAM lerini çok iyi kullanarak kilitlenmere pek fırsat tanımıyor. ve hızlı çalışıyor olması.
cs3 içi min. 1 GB ram tavsiye ederim. programın asıl performansı öyle...
bütün çalışmalar baya bi emek sarf edilerek yapılmış.
ben gördüğüm eksiklikleri dile getirmek isterim. zira eleştiri olmazzsa biz insanlar doğruyu asla bulamayız.
öncelikle tüm çalışmalar gayet iyi ama bir iki ufak noktaya dikkat çekmem gerek özellikle de birisi çok ama çok önemli...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.