Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

Okunmuş kalem!..

bence bu kadar sömürüye kanan okumuş insanlara yanmak lazım. nerelere geldi bu ülke aklım almıyor....
  2. Fatih Çelikhan

photoshop cs3 eğitim cd'Si

tesekkükler... güzel bir paylaşım
  3. Fatih Çelikhan

Merhaba

arkadaşlar Moody benım kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım. kader arkadaşım, çok şey paylaştık kendısı ıle.... onu burada görmekten mutluyum
  4. Fatih Çelikhan

Hazır LOGOLAR

@EdaLı elimdeki logoları en kıza zamanda yükleyeceğim.
  5. Fatih Çelikhan

Hazır LOGOLAR

www.brandsoftheworld.com veya www.logoturka.com bu adresleri kullanabilirsiniz. hem daha hızlı erişiminiz olur. :) yok illa makinemde olsun. benim olsun derseniz. bi ara yüklerim
  6. Fatih Çelikhan

Merhaba

hoşgeldiniz... sürekli görmeyi umud ederim. kolay gelsin.
  7. Fatih Çelikhan

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

@eness bilginin paylaştıkca değerinin artacağının bilincinde olan insanlar her zaman kazanır. ilginize teşekkürler.
  8. Fatih Çelikhan

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

verdiğiniz bilgiler için tesekkür ederim. bu arada sizlere bir arkadaşımı tanıştıracağım. uzun yıllar brode tekstil perdeleri üzerinde çalıştı ve bu konuda çok bilgili bir arkadaşımeminim ki onunla da güzel fikir alışverişinde bulunacaksınız. benim bilgim yetmiyor. :) umarım aramıza katılır
  9. Fatih Çelikhan

nakıs desenlerı

güzel. elinize sağlık. filin ayakları çok uzun geldi bana. :) zürafil gibi... kolay gelsin
  10. Fatih Çelikhan

Tipografi Dünyası

rep'in geldi.... eline sağlık.
  11. Fatih Çelikhan

Macromedia (Adobe Dreamweaver)

ben kullandım.... ve ben web tasarımında anlamayan biri olmama rağmen bircok html sayfa ve bu sayfalar içerinde bir yığın JavaScript kullandım. hepsinide bu program sayesinde karıştırmadan ve hata yapmadan derleyebildim. Profesyonellerin olduğu kadar bu işe yeni başlayanlar için kesinle...
  12. Fatih Çelikhan

Amblem oluşturma

logo yapmak için vektorel bir program kullanmanızı öneririm. frehand, corel veya illustrator bu iş için onerilebilecek yegane programlardır. logoyu yapmak istediğiniz kuruluşu temsil etmesini gö önine alarak daima sade yalın ve akılda kalıcı bir şekilde tasarlamak gerektiğini ön bilgi olarak...
  13. Fatih Çelikhan

Sebastiao Salgado

paylaşımın için teşekkürler. rep'in geldi. devamını beklerim.
  14. Fatih Çelikhan

1. Istanbul Buluşması

rica ederim. uzun zamandır takip ediliyoruz ama varlığınızdan yeni haberdar oluyoruz. her türlü soru i çin lütfen yazmaktan çekinmeyin.
  15. Fatih Çelikhan

1. Istanbul Buluşması

https://www.grafikerler.org/foruma-resim-eklemek-t700.html?p=2728#post2728 yukarıda linkte foruma nasıl resim yükleyeceğinizi anlatan bir yazımız var. kolay gelsin
  16. Fatih Çelikhan

in design cs2 ve cs3 farkı

eb buyuk özelliklerinden birisi kullanıcı ara yuzu gayet sadeleştirilmiş ve düzenlenmiş. ve bana göre en iyi özelliği makinenizin RAM lerini çok iyi kullanarak kilitlenmere pek fırsat tanımıyor. ve hızlı çalışıyor olması. cs3 içi min. 1 GB ram tavsiye ederim. programın asıl performansı öyle...
  17. Fatih Çelikhan

1. Istanbul Buluşması

@dreamgirl yazacağız tüm sorulara ve karşılaştığınız her soruna bir yanıt bulma şanşınız çok yüksek. ne olursa yazın lütfen.
  18. Fatih Çelikhan

yapmıs oldugum calısmaları buraya nasıll kayıt edebılırım?

ne yazık ki yok... ama şimdilik. bu konuda sitemiz içerisinde genel bir yapı değişikli yapmak için denemelerimiz sürmekte.
  19. Fatih Çelikhan

LOGO & BANNER & GİF ANİMASYON & AVATAR vb. Çalışmalarım....

bütün çalışmalar baya bi emek sarf edilerek yapılmış. ben gördüğüm eksiklikleri dile getirmek isterim. zira eleştiri olmazzsa biz insanlar doğruyu asla bulamayız. öncelikle tüm çalışmalar gayet iyi ama bir iki ufak noktaya dikkat çekmem gerek özellikle de birisi çok ama çok önemli...
  20. Fatih Çelikhan

yapmıs oldugum calısmaları buraya nasıll kayıt edebılırım?

:) teşekkür ederim kardeşim...... :)
Yukarı Alt