Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

Üst üste gelen kısımları çıkarmalımıyım?

@kasapcarlos rica ederim dostum ne demek. yardım olabildiysem ne mutlu bana
  2. Fatih Çelikhan

Üst üste gelen kısımları çıkarmalımıyım?

@kasapcarlos boşaltmak tabiki en mantıklısı. çünkü ofset tekniği kullanmıyorsunuz burada. renkler zaten hazır veriliyor. yanı üst üste gelerek renk elde etmek gibi bir deret yok. objelerin atını oymak en mantıklı yötemdir. ama burada dikkat etmen gereken şey objelerin sınırlarını yani üst...
  3. Fatih Çelikhan

Atamız, Bayrağımız, Haritamız

@Art-Director Gerçekten ince düşünülmüş ve bir o kadar da güzel bir zamanlama ile paylaşılmış. çok teşekkürler dostum. ama dikkatimi çeken bir konu var söylemeden geçemeyeceğim... türk bayraklarından bazılarında ay ve yıldızın çizimleri nizami olarak görülmüyor. kullanacak olana arkadaşlar...
  4. Fatih Çelikhan

2008 takvim çalışması

@MehmetBozaslan hoşbuldum abi. iyi forumlar
  5. Fatih Çelikhan

2008 takvim çalışması

birde bu tasarımların sahipleri tarafından beğenilse de takdir edilseydi dimi Mehmet abi.... :))
  6. Fatih Çelikhan

photoshopta 1,5 mb resim 85,5 mb oluyor

selam... öncelikle neden böyle bir sorunla karşılaştınız yazdıklarınızdan anlamaya çalıştım ama ne yazık ki iki kere okumama rağmen yinede bişey anlamadım. öneri: photoshopta açtığınız resmin görünen boyutunun artması gayet doğal öncelikle belirteyim. şimdi size onerim elde etmek istediğiniz...
  7. Fatih Çelikhan

merhaba

hoşbuldum. teşekkür ederim
  8. Fatih Çelikhan

merhaba

selam arkadaşalar ben de aranıza yeni katıldım ve mutluyum. umarım güzel ve verimli bi forum olurşturabiliriz. herkese selamlar ve sevgiler.
Yukarı Alt