Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

sb gezici inşaat logo çalışmaları

değerli yorumunuz için teşekkür ederim deniyorum
  2. Fatih Coşkun

Ev,bahçe,duvar,balkon,pencere vs.

Teşekkürler Abdullah bey
  3. Fatih Coşkun

Cedric ve Ben :D Toplamadır

güzel çalışma konuşmalar da güzel oturmuş
  4. Fatih Coşkun

Esprili çalışmam

Slogan güzel:)
  5. Fatih Coşkun

mobilya logoso monella

o kadar fazla çalışma varki hangisini nerden alacam nasıl tarif edecem bilemedim e nin farklı olduğu içi boş bir karakter var onu biraz daha geliştirip yani harfleri daha okunaklı yapıp onun üzerinden çalışmaya başlamalısın koltuk sandelye koyarak logo hazırlamayı düşünme bence yazıyı yumuşat...
  6. Fatih Coşkun

katalog çalışması (çel-san)

kaliteli ve şık bir çalışma olmuş ayrıca son sayfadaki yaptığınız çalışmaları paylaşmanızda büyük incelik bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.
  7. Fatih Coşkun

merhabalar..

aramıza tekrardan hoş geldiniz sizin içinizde bir istek olduktan sonra birazda azimle sizde ileri seviyelere ulaşabilirsiniz o yapmış bende yaparım derseniz ilerlemeniz daha çabuk olacaktır ve yaptığınız çalışmaları iyi yada kötü burada yayınlayın ve fikir alın yorum alın bunun çok büyük...
  8. Fatih Coşkun

Pazar günü can sıkıntısından çıkan çalışmalar

erkine katılıyorum bakışlar çok anlamlı bişeyler anlatmak istermiş gibi bakıyor elinize sağlık bence bol vol canınız sıkılmalı ki böyle çalışmalar yapasınız:)
  9. Fatih Coşkun

Leblebi Diyarına Bakış ( Çorum )

Teşekkürler Abdullah bey devamını bekleriz
  10. Fatih Coşkun

Z Cafe&Bar Restaurant

Z harfli insanlar hem oturuyor hem ayakda eğleniryor ve çıkan dumanlarda lezzeti simgeliyor çok başarılı tebrikler inan bey
  11. Fatih Coşkun

Temmuz ayı yarışma sonuçları

Tebrikler erkin bey güzel bir iş çıkarmıştınız hakkınızı aldınız
  12. Fatih Coşkun

Düğün Salonları, Discolardaki Küresel Işık Yapımı (Resimli Anlatım)

Teşekkürler Yaşar abi anlaşılır bir ders hazırlamışsın şu korelde de 3 boyut olayı olsa mükkemmel olacak
  13. Fatih Coşkun

aqua life

bu büyük halde güzel gözükebilir fakat bir kartvizitte kullanılırsa hiç bir şey belli olamaz ben su efektinin sadece u ve e de olmasından yanayım yazı karakteri olarak fena değil elinize sağlık
  14. Fatih Coşkun

Merhabalar...

Aramıza hoş geldiniz iyi forumlar aradığnızı bulacağınıza eminim:)
  15. Fatih Coşkun

karasu seferoğlu akaryakıt logo çalışması

aynen öyle oldu burçin hanım yazım okunmuyormuş:D
  16. Fatih Coşkun

After Effects Dersleri 1

Ders için teşekkürler hemen indiriyorum
  17. Fatih Coşkun

Hoparlör Yapımı (Resimli Anlatım)

Ders İçin Teşekkürler Yaşar bey iyi iş çıkarmışsınız
  18. Fatih Coşkun

üzgün & düşünen insanlar

Paylaşım için teşekkürler çağlar doğan hani bazen arayıpta bulamıyacağımız resimler vardır ya bumlar onlardan arşivde yer etmesi lazım
  19. Fatih Coşkun

90-60-90

ps nin yeni sürümlerinde bu tür çalışmayı yapmak daha kolay liquify seçeneğinden bu çalışmayı yapabilirsiniz harcanmış bir emek var buna saygı gösteriyorum ama bu yolu çoğu insan bildiği için bu tür bir çalışma insanalara basit gelebiliyor bu yüzdende yorum almamış oluyorsunuz ama logo...
Yukarı Alt