Senin faizlerin yüksektir şimdi altından kalkamam :)
Biri beni götürsün tatile "şey" olurum hiç sorun değil, hatta bana tatil boyunca şey diye hitap edebilir :D
Teşekkürler, 4 tane işin arasında çarmıha gerilmiş vaziyetteyim :) biraz yoğun, sadece arada beğenip kaçabiliyorum, bugün sanırım nefes alacağım biraz :)
Ayrıca çalışma baskıya böyle gitmez, her sayfayı son halini verdikten sonra ayrı ayrı pdf yapmalısınız, bu şekilde gönderdiğinizde vatandaş baskıya alacağım diye bir layerı kapatır yanlışlıkla, kaydırır, sonra uğraş dur....
Merak edip baktım,
Birincisi neden bir bilene yaptırmıyorsunuz?
İkincisi çözünürlük uygun, ölçüler de bence uygun, ama çalışma RGB, cmyk formatına çevrilmeli, tam olarak neyin uygun olmadığını öğrenmelisiniz...
Sakin ol şampiyon :)
Kızcağız iyi evet, kısa zamanda büyük işler başardı evet ama hikaye dediysek başı daha, hikayeyi siz yazıyorsunuz ve heyecanla izliyoruz bakalım sonu noolcek :) Ama hata sende, kim dedi balık tutmayı öğret diye :)
(amacıma ulaşıyorum sanırım, konu kızısacak, çalışmalar...
Bence de fena olmamış ama fotoğrafların sürekli kare / dikdörtgen içinde kullanılması ve her sayfada tekrarlaması sıkıcı olmuş, biraz daha yumuşak ve modern olmalıymış.
Elinize sağlık.
Şu an çok meşgulüm, konu arası 1 satır yazıp kaçmak istemiyorum, yokluğumda epeyce adımı anmışsınız, hepsine verecek uzun uzun cevabım var :) Geniş zamanda görüşeceğiz... Hadi iyi dersler... :)
Şuradan indirebilirsiniz...
http://u18864651.letitbit.net/download/14386.1cdca5255bc3d70bd1cd3e926030/Sugar_Pie.rar.html
Kotam dolduğu için indirip başka bir yere yükleyemedim :) rar şifresi: SSSGFXTRAFONTGFXTRA
Ayrıca başka bir yerden indirdim, burada ...
Arabuluculuğa soyunayım :)
Kemal bey bütün iyi niyetiyle forumda herkese yardımcı olmaya çalışan birisi sayın Rafet, görüyorum bütün isteklere yardımcı olmaya çalışıyor, forumun en aktiflerinden. Ama bu konuda sanırım sizi yanlış anladı, kötü bir şey yazmamışsınız bana kalırsa,genişletilmiş...
:) Hakan hiç olurmu öyle sinsi filan, aaa :) Gayet açık seçik düşüncelerimi belirtiyorum oysa, kıskandımsa kıskandım diyorum :)
Valla bende imrenerek baktım, hakikaten Bahtınur şaşırttı beni de, Semih Şentürk gibi :) sonradan giriyor oyuna ama iyi işler yapıyor, sürekli oynarsa kim bilir neler...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.