Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Can sıkıntısı

İllustrator ya da corel draw'da vektörel olarak üzerinden çizebilirsiniz ya da çözünürlük kurtarıyorsa illustrator'da image trace, corel de trace bitmap seçeneklerini kullanarak vektörel hale getirebilir ve sonra düzenleme yapabilirsiniz...
  2. Erkal COŞKUN

Can sıkıntısı

Eski hali daha iyiymiş :P
  3. Erkal COŞKUN

Corel de Resim Kesme Yardım :)

Pratik bir yol, powerclip uygulamak istediğiniz nesneyi mous ile sağ tık yaparak istediğiniz alan üzerine getirip bırakırsanız açılır menüde powerclip inside yaparsanız nesneniz alan içine gömülür.Ayrıca powerclip uyguladığınız nesnenin konum ya da boyutunu kolayca değiştirmek için ctrl+alt...
  4. Erkal COŞKUN

330 adet seçkin font

Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz... http://getdownload.ws/go.php?s=aHR0cDovL3d3dy5nZS50dC8xZkpEa0RiL3YvMD9j
  5. Erkal COŞKUN

Fotorealistik Stüdyo Render

@H-D Yok şakalar bir yana, bu konuda gerçekten beğenerek takip ettiğim bir kişisiniz, işin teknik kısmından pek anlamam ama ortaya çıkan sonuçlar her çalışmada ışık, gölge, doku bakımından göze çok hoş gelen, gerçekçi işler... Başarılarınızın devamını dilerim.
  6. Erkal COŞKUN

Eğer bir gün bu konuda destek lazım olursa kimin kapısını çalacağımızı zaten biliyoruz ZxxxE :) Şimdilik bırakayım usta yapsın...
  7. Erkal COŞKUN

Hiç beceremeyeceğim işlerden birisi sanırım bu 3D modelleme :) Eline Sağlık HD...
  8. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Gerçekten güzelmiş ama benim hiç işime yaramaz Şener, almış kadar oldum sağol.
  9. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Sembollerin ne anlama geldiğini de bir Şener bir de Ben biliyoruz, bize iyi davranın, bize çay yapın, kahve yapın, dekupe yapın bol bol :)
  10. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Hazinenin yerini açıklayan 7 gizemli sembolden ilki bu ben biliyorum.. Şener'i takip edin, hayatınız değişsin )
  11. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Sana da günaydın ZxxxE :)
  12. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Günaydınn :)
  13. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Cümleten iyi akşamlar.. :)
  14. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Pardon, çaycı sizi tarif etmişti ama, neyse ben diğer odaya geçeyim, kolay gelsin :)
  15. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Öyle olmuş, zaten bu gün borçlandırmışsınız çikolata kahve, yarında olursa ödeyemem diye korkuyorum, bi kolaylık yaparsanız taksit, indirim gibi :) Hımm?
  16. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Vay vay vayy, neler kaçırmışız, muhabbete geellllll :)
  17. Erkal COŞKUN

Grafikerler.Org ; Bumerang / En Uzman Blog Adayı

Amaaaann bir oydan ne olur ki demeyelim, oyumuzu kullanalım, sandığımıza da sahip çıkalım :)
  18. Erkal COŞKUN

Su ve damlaları şekilleri

Teşekkürler...
  19. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Bu kadar işten sonra bunu da yapmazsan eksik kalır bence :)
Yukarı Alt