Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Poster Tasarımı| Sedat Gül

Ben de beğendim elinize sağlık. @Işıl Özeril Tasarım zaten oturarak yapılır, ayakta yapılmaz ki :)
  2. Erkal COŞKUN

(Yardım lütfen) Mock up Photoshop cs3

Bence şöyle çözebilirsiniz. Ana mock-up dosyasında yani bir layerda kattvizitin yüzeyi için bir kare alan seçin beyazla doldurun. Sonra layer kısmında sağ klik yaparak convert to smart object deyin, bu haliyle perspective/transform ayarlarıyla oynayarak kartvizit yüzeyine karenizi tam oturtun...
  3. Erkal COŞKUN

(Yardım lütfen) Mock up Photoshop cs3

Ekran görüntülerinden tam algılanmıyor ama logoyu yerleştireceğiniz layer acaba smart object özelliğinde mi?
  4. Erkal COŞKUN

Kuru İncir Ambalaj Tasarımı | Sedat Gül

Güzel olmuş, elinize sağlık, canım da incir çekti şimdi olmadı ki....
  5. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Günaydınn efendiiimmm...
  6. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Ben 3 çeyrek çalışıyorum...
  7. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

O aslında dürüm mesajı, yanlış yazılmış, acıkanlar, canı dürüm çekenler oradan belirtiyor, adrese gönderiliyor...
  8. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Zaten vazgeçtim, sizden alacağım cevaplarda şu şekilde olurdu :D :D
  9. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Herkes sussun otursun, bu kadar gürültü patırtı yeter, kalem kağıt çıkartın, yazılı var...
  10. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

O zaman biraz VAKİT lazım sana :) :)
  11. Erkal COŞKUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Sadece günaydın :)
  12. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE Senin gibi güzel bir insana zaten halis Türk kahvesi, tavşan kanı bir karadeniz çayı, ybol köpüklü yayık ayranı, bilemedin süt yakışır :) Gazoz mazoz yok rahat ol. :)
  13. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Screenshot almadım ama vallahi ben de verdim :)
  14. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Yahu gazoz iyidir severim, gazoz dediysem nuri alço gazozu demedim @Işıl Özeril :))
  15. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Ne içersin çay kahve gazoz :)
  16. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE Engin hoşgörüne sığınarak o an geldiği gibi yazdım ama yine de affola :) Bazen espri dozunu kaçırıyorum benim kabahatimde bu :)
  17. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Anladıysam ZxxxE olayım Işıl :) Ama yine de okurum ve ayıklarım ilk fırsatta :)
  18. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Tavsiye edermisin yazarı okuyalım mı? :)
  19. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Ciklet istemem ne o öyle, bozuk para üstü verir gibi, 10 kuruş yok ciklet al :)
  20. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Cümleten merhaba, bende tırstım dünyanın sonu geldi, tek canlı ben kaldım, kimseden ses yok diye, neyse ki yüreğime su serptiniz :) Bi kahve de ben alırım şimdi :P Sade lütfen...
Yukarı Alt