Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Corel X6 *.ai sorunu.

PDF i sorunsuz yapabiliyorsanız, o PDF leri Ai içine import ederek belki sorununuzu çözebilirsiniz...
  2. Erkal COŞKUN

Isot menü

Genel oalrak hoş duruyor ama İSOT ve kebap lahmacun yazıları o haliyle beni buraya koymayın diye bağırıyor :) O kadar doğal, ahşap destekli çalışmaya böyle efektli mekanik bir yazı hiç gitmemiş...
  3. Erkal COŞKUN

İmaj Reklam | Sedat Gül

Güzel, elinize sağlık.
  4. Erkal COŞKUN

Katalog | Sedat Gül

Genel anamda güzel, temiz bir çalışma olmuş ama gözüme ilk takılan kapaktaki diş fırçalayan çift oldu. Biraz itici olmamış mı?
  5. Erkal COŞKUN

font ricası

@Wish Buyrun likten istediğiniz fontun çeşitlerini indirebilirsiniz... http://s3.dosya.tc/server28/00IlFk/magistral.rar.html
  6. Erkal COŞKUN

3 Yıl aradan sonra bu da benim deneme çalışmam...

ZxxxE arkadaşıma katılmakla beraber sağ taraftaki ACAİ yazısı ürün üzerindeki font ile yazılsa daha hoş olmaz mı diye düşündüm. Ayrıca yazıları italik yazmasanız, daha okunaklı ve zarif bir font kullansanız... Arka plandaki çimlere de pek anlam veremedim... Karman çorman ve çok baskın duruyor...
  7. Erkal COŞKUN

Manipülasyon Denemeleri...

Şimdi anlaşıldı:) karalama yapıyorsun, o zaman her yol mübah, devam...
  8. Erkal COŞKUN

Daha iyi ama Quick selection ya da MagicWand yerine Pen Tool denemelisin.... Ben bütün dekupeleri üşenmeden Pen ile yaparım, duruma göre 1-2 de feather verdinmi tadından yenmez :)
  9. Erkal COŞKUN

Dekupeler biraz baştan savma olmuş Şener...
  10. Erkal COŞKUN

İşte Türk Mallarının Üzerine Konulacak Yeni Logo

@uqurgrafik Bizi haberdar ettiğin için sağol. Hislerime tercüman olmuş.
  11. Erkal COŞKUN

Dizüstü önerisi

Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun....
  12. Erkal COŞKUN

Dizüstü önerisi

Bazı yeni bilgisayarlarda (bu modelde olduğu gibi) F tuşarı ters çalışıyor, program kısayollarına uygun değil, aldığınızda sorun yaşarsanız buradan sorun yine yardımcı oluruz... Düzeltiriz.
  13. Erkal COŞKUN

Dizüstü önerisi

Şu an biraz yoğunum detaylı bakamayacağım, benim dizüstüm bu makine, performansı gayet tatmin edici, kasası çok hafif, ısınma sorunu yok. Tek dezavantaj bütün dizüstülerde olduğu gibi ekranın aşırı parlak olması ve renklerde yanılmaya sebebiyet verebilmesi... ( bazı mat ekranlar hariç, eskiden...
  14. Erkal COŞKUN

Dizüstü önerisi

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g710-core-i7-4702mq-22ghz-8gb-1tb-173-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler Bu makineye bakabilirsin bence, en azından 8 Gb olsa da SSD diski var, 17 inc, ekranın büyük olması avantajdır, zaten dizüstü tasarımda çok verimli değildir en azından...
  15. Erkal COŞKUN

Dizüstü önerisi

bütçeniz ve düşündüğünüz ekran boyutu nedir?
  16. Erkal COŞKUN

Kuyruk seçme kararsızlığımız...

izlemeyenlere :)
  17. Erkal COŞKUN

kitap kapağı tasarımım

Sabah biraz gergin kalktık sanırım, oysa yorum oldukça samimi, şakayla karışık yazılmıştır. Bu tür yorumlara da tebessümle yaklaşamayacaksak bilmem nasıl yazalım ki? Eleştirinin tamamı çalışma ile alakalı ve bence hepsi de doğru tespit. Onun dışında direk şahsınızı hedef alan tek bir incitici...
  18. Erkal COŞKUN

kitap kapağı tasarımım

İnsan sustuklarının da... olmalı, nı'nın fazla olmuş, üstten ayırmaya da gerek yok ve madem ki yazan bir el var, neden el yazısı değil o? Hem sözler diyoruz, neden sözcükler değil de notalar uçuşuyor ortalıkta? Hesap ver bakalım! :)
  19. Erkal COŞKUN

Açıklama gelmiş :) ..... Londra merkezli Saffron Brand Consultants tarafından tasarlanan logoda, Türk halkının tarihte kilim, halı, el sanatları, mimari gibi alanlarda kullandığı kültürel motiflerden esinlenildi ve onlara çağdaş anlamlar yüklendi. Buna göre logoyu oluşturan 8 motif, yükseliş...
  20. Erkal COŞKUN

Herhalde şaka filan dedim ama nette araştırdım gerçekten doğruymuş. Eğer ben bu logodaki motiflerin en fazla 3-4 ünü bir logoda kullansam meslekten kovarlar beni :) ki ben en az 20 motif saydım ... Hayatımda gördüğüm en karmaşık logo yakıştırılması yapılan çalışma olmuş. Bu bence motif...
Yukarı Alt