Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Logo tasarımı hakkında fikirleriniz

Vur dedik öldürmüşsün :) Logoda böyle deformasyonlardan kaçınmalısın. M ve Gayrı deprem geçirmiş gibi. Logonun güven hissi vermesi gerekirken böyle kırılmış, yamulmuş bir görüntü asla tercih edilmez...
  2. Erkal COŞKUN

Logo tasarımı hakkında fikirleriniz

Daha iyilerini yapabilirsiniz bence. 1. logodaki en sondaki a yı ters çevirin sola, daha dengeli olur, ZxxxE'nin bahsettiği iç boşluk göze takılmaz...
  3. Erkal COŞKUN

photoshop

@semira o fırçayı küçümsemeyin :)
  4. Erkal COŞKUN

photoshop

Bunu elde etmenin bir çok yolu var. Bu görsel ZxxxE nin dediği gibi zaten sonradan renklendirilmiş ama siz de istediğiniz görseli color balance, saturayson, selective color gibi menüleri kullanarak istediğiniz renge çekebilirsiniz. Bunlar karmaşık uğraşamam derseniz her zaman kesin sonuç vermese...
  5. Erkal COŞKUN

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

Bir kısmını buradan da indirebilirsiniz... http://dfiles.eu/files/9uv6ewijh
  6. Erkal COŞKUN

Slayt yapmak için önerebileceğiniz programlar nelerdir ?

biraz daha uğraşmak ve profesyonel bir şey ortaya çıkartmak isterseniz PROSHOW GOLD denemelisiniz...
  7. Erkal COŞKUN

Şişe,Koli,Çanta etiket ve ambalaj tasarımı denemelerim.

Ambalaj tasarımı denemeleri demeyelim de ambalaj giydirme denemeleri diyelim daha doğru olur... pek tasarımlık bir şeyler yok.
  8. Erkal COŞKUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

O zaman; günnasılolursaolsunherkeseaydınolsun :)
  9. Erkal COŞKUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günkapalıveyağmurlu....
  10. Erkal COŞKUN

aperatif için yaptığım el ilanı

Peki, afedersiniz ben yanılmışım :)
  11. Erkal COŞKUN

Lidya Cafe_Logo Tasarımı

Şahsım adına bunlara pek logo diyemem. Sanırım CAFE LİDYA yazısı dışındakiler hazır vektör. Çok fazla bir emek söz konusu değil, yaratıcı bir fikir, espri yok ortada.
  12. Erkal COŞKUN

aperatif için yaptığım el ilanı

Fiyat kısmı hariç diğer yazılar çok zayıf kalmış, alel acele serpiştirilmiş gibi, renk seçimleride tehlikeli, zemin hep yutmuş yazıları.Biraz daha iri puntolar kullanıp zemin ya da kontur verebilirsiniz. Sanırım ön yüz orası, sandviç görselinin renkleri de feci, kırmızılar turuncular bağırıyor...
  13. Erkal COŞKUN

Özgür Reklam Logo Deneme

Artık böyle el yazısı reklamcı logoları pek kalmadı be Şener :) Sen daha modern bir şeyler yap bence ortaya, adamı da biraz küçült istersen....
  14. Erkal COŞKUN

Özgür Reklam Logo Deneme

Bahsettiğim bu şekilde bir r idi... Helvetica ailesi.. 93 BlkEx. İnceledim senin "r" de doğru aslında, sadece şekline ısınamadım, başı öne eğik ya :D başı dik olmalı :P
  15. Erkal COŞKUN

Özgür Reklam Logo Deneme

Demek istediğim bu değildi ama neyse :)
  16. Erkal COŞKUN

Özgür Reklam Logo Deneme

Logoda reklam'ın r si bi tuhaf geldi bana, deforme olmuş gibi, sanki o fontun r si değilmiş gibi...
  17. Erkal COŞKUN

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

@MhmtYce mesajınızın 2 üstünde rhinokurt arkadaşımız yeni link paylaştı, oradan indirebilirsiniz
  18. Erkal COŞKUN

Saç Stilistinden Sanat Çalışmaları

Saçım olsaydı ben de giderdim bu berbere :)
  19. Erkal COŞKUN

Abstract Efekt Yapımı

@semira Haklısınız tabi ama resim upload siteleri ile de alakalı bir durum, konu sahibi arkadaş ta en son 2012 de online olmuş. Forumdan uzaklşamayın, pire için yorgan yakmayın :)
  20. Erkal COŞKUN

Abstract Efekt Yapımı

@semira 2007 tarihli bir paylaşım :) 7 yıllık. normal...
Yukarı Alt