Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

ps. yağlıboya efekt. brad

İyide bu yağlı boya değil, sulu boya olmuş, kime yutturuyosun :)
  2. Erkal COŞKUN

vuslat

Harika...
  3. Erkal COŞKUN

my Che's :)

Rengi ben değil sen katmışsın, üstüme atma şimdi :)
  4. Erkal COŞKUN

Tamam, cahilliğime verin, 2 ye 1. Bana susmak düşer :P Benim içim kararmış herhalde, ondan ilk başta yadırgadım :)
  5. Erkal COŞKUN

Che için fazla uçuk kaçmamış mı renkler :) İlk bakışta che değilde bir rock yıldızı gibi geldi bana bundan dolayı...
  6. Erkal COŞKUN

İş Kazası Diye Bir Şey Yoktur ...

Sabah sabah içim kalktı be, mouse'tan bile tırstım bi kaza yapmayalım diye, boş boş oturuyorum :)
  7. Erkal COŞKUN

böyle bir eli ilanı hazırladım yorum bekliyorum teşekkürler

ZxxxE arkadaşıma katılmakla beraber eğer market arabası konulacaksa mutlaka içi boş değilde dolu olmalı, çok negatif bir etki yaratıyor bu. Sanki markete giren alacak birşey bulamayıp boş çıkacak gibi, oysa içi tıka basa dolu olsa etkisi çok daha farklı olur...
  8. Erkal COŞKUN

Sırt Dövme Modeli Çalışmam

Canım göğüs dediysem meme ucu demedim, göğüs kısmı, göğüs kasları, anla işte :) Hem olmaz o dediğin yere göz.
  9. Erkal COŞKUN

Ama sanırım bir sorun var, senin göz koymak istediğin yerde adamın göğüsleri var :)
  10. Erkal COŞKUN

@ZxxxE Burada kollarını iki yana açmış kanatlı bir insan silüeti var, sanırım özgürlüğü anlatıyor...
  11. Erkal COŞKUN

Çok büyük dövme, epey dövdürmen lazım kendini :)
  12. Erkal COŞKUN

Gel etme, kıyma kendine, canına yazık :)
  13. Erkal COŞKUN

Freehand sürekli serial number soruyor...

Ama bu bir bahane değil ki :) Eğer bu mesleği yapıyor ya da yapacaksanız mutlaka en az birini öğrenmelisiniz... Üstelik zaten hepsi birbirine benzer, azcık kurcalasanız kolay olduğunu göreceksiniz... Forumda dünya kadar ders ve yardımcı olacak arkadaş var. Amacımız sizi olumlu yönde dürtmek :)...
  14. Erkal COŞKUN

deneme

Olacak olacak :)
  15. Erkal COŞKUN

Yeni çalışmalarım

Hepsi çok iyi, özellikle yüz ifadeleri harika ama çoğunda kol ve ellerde aynı özen gösterilmemiş, orantısızlıklar var gibi.... elinize sağlık.
  16. Erkal COŞKUN

Freehand sürekli serial number soruyor...

Bence nedeni şu olabilir, freehand şunu diyor belkide size... -Neden ısrar edip duruyorsun, artık beni kullanma, ben emekli olalı çok oldu, bu saatten sonra yorma beni. . İllustrator var koç gibi, benim tozumu atar, ya da canavar gibi corel draw var. Öğren bunlardan birini... :) Bence kulak...
  17. Erkal COŞKUN

Balkabağı Oyma Çalışması - Sanatçı Ray Villafane

"Kabak gibi oymak" deyimi hiç bu kadar anlamlı gelmemişti bana :)
  18. Erkal COŞKUN

Adam Martinakis tarafından Gerçeküstü 3d Sanat

Ben de bunu diyorum işte ya :) Biraz daha fazla sanat tüketsek, hayatımıza daha fazla girse, sokaklarda şahin-doğan içinde ankara havası dinleyerek dolaşanların sayısı azalsa, sinemaya tiyatroya gidenlerin sayısı çoğalsa daha çok "yapacağım" diyen çıkmaz mı? ekmek-sanat benzetmesini bunun için...
  19. Erkal COŞKUN

Adam Martinakis tarafından Gerçeküstü 3d Sanat

Ekmekle değil sanatla beslenen toplumda yetişmenin sonuçlarından biri daha :)
  20. Erkal COŞKUN

Amerikan Servis Çalışmaları

10 numara 5 yıldız :) eline sağlık.
Yukarı Alt