Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  2. Erkal COŞKUN

Yetenek böyle bir şey...

3. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar, az önce tasarımcılara söylenen yalanları okuyordum kafama takıldı. Diyelim bizim bakkala ekmek var mı dedim, oda olduğu halde yok dedi yalan söyledi. Ben de malum tasarımcıyım. Bu da tasarımcıya söylenen yalanlar içerisine girer mi? :):)
  4. Erkal COŞKUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Evet "L" biraz zorlayınca söylenebiliyor, denemiştim bende, ama alışkanlık edinemedim :)
  5. Erkal COŞKUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Lütfen daha kibar... Yakışmıyor. Mesela "Günaydın sayın Len" gibi.. (L büyük harf) :P
  6. Erkal COŞKUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

7. Erkal COŞKUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Geçmiş olsun...
  8. Erkal COŞKUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydın !
  9. Erkal COŞKUN

Kış 7000x7000 / 300dpi

Evet çalışıyor, ben ön izlemeyi göremedim sadece.
  10. Erkal COŞKUN

Asya_Kartvizit

Temiz çalışma ama fazla durağan. Biraz hareket istiyor bence, arka yüzde de logo çok büyük kalmış. Logo silüet şeklinde zeminde kullanılabilir, müsait.
  11. Erkal COŞKUN

deniz manipülasyon

Fikir güzel ama uygulama o kadar başarılı değil. Kadının yüzünü bu kadar deforme etmez, saçların devamını da dalgalara biraz daha yedirebilirseniz daha iyi olacaktır...
  12. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Kulislerde tabela montajının senin ayağını kaydırmak için hazırlanan bir kumpas olduğu konuşuluyor. ne yap et gitme :P
  13. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Ohoo senin işin zor. Yapacağın tek şey erken seçime gitmek. O zamana kadar iş güç unutulur, kimse bir şey beklemez :)
  14. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Estağfurullah :) Pazartesi sendromudur, öğleye doğru geçer, koyu bir kahve tavsiye ederim...
  15. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

O cevap biraz şakaydı :) bildiğin, tasarım işiyle uğraşan birisiyim...
  16. Erkal COŞKUN

Photoshop Kullanımı Söz Konusu Olduğu Zaman ...

Tek kelime ile muhteşemler. Daha önceden de videolarını izlemiştim. İzninizle aşağıda bir kaçını ekledim. .
  17. Erkal COŞKUN

Hazır Satılık Broşür Tasarımlarım

Tabi ki ilk cümlemde belirttiğim gibi sizi kırmak ya da incitmek değil amacım. Bu işten ekmeğini kazanan birisiyim. Hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz. Gördüğüm kadarıyla henüz yolun başındasınız. Bu işten hayatınızı geçindirecekseniz daha çok çalışmalı ve daha iyi fikirler üretmelisiniz. O...
  18. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Şimdi meşhur olmadan önceki ilk sahne tecrübelerimi hatırladım, bacaklarım titrer, dilim damağım kurur, ne söyleyeceğimi unuturdum. Ne sufleleri duyardım ne spot ışıklarından başka bir şey görürdüm :) Hey gidi... neyse... ne diyorduk :)
  19. Erkal COŞKUN

Kurumsal kimlik çalışmaları için tasarım örnekleri

Özellikle bu MATIAS Security logosu üzerinde kafa yorulmuş, çok zekice kurgulanmış bir logo. Bu tür logoları ve yaratıcılarını çok kıskanıyorum. Bizide haberdar ettiğin için sağol Murat Varar.
  20. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

E dinleyen olmayınca anlatmanın keyfi olmuyor haliyle :P
Yukarı Alt