Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Font kullanmayla ilgili...

Şener arkadaşımızın yöntemini kullanabilir ya da indirdiğiniz fontu C deki windows klasörü içindeki Fonts klasörü içine atabilirsiniz, ya da en kolay haliyle indirdiğiniz fonta sağ klik yapın, yükle seçeneğini görürsünüz, yükle diyin. Artık fontu kullandığının programın font listesi içinde...
  2. Erkal COŞKUN

Dvd cover şablonu - psd

Tamda lazımdı, teşekkürler...
  3. Erkal COŞKUN

Logo tasarım aşamaları

Bizde genelde logo şöyle yapılır, ya da müşteri öyle beğenir; markanın baş harfini alırsın, eğer büker, birde çerçeve içine koydunmu tamamdır :) Örnekler çok iyi, zihin açıcı, teşekkürler...
  4. Erkal COŞKUN

Dergi hazırlama

Dergi hazırlamak her ne kadar ödev başlığı altında olsa da kapsamlı ve zor bir iştir başlangıç için. Bunun için en ideal program Indesign'dır. Çok sıkışırsanız çoklu sayfa çalışmanıza izin veren Corel Draw'dan da faydalanabilirsiniz. Bunların kullanımı, ipuçları, araçlarının anlatımı gibi...
  5. Erkal COŞKUN

330 adet seçkin font

Link çalışıyor...
  6. Erkal COŞKUN

Sayfalı broşür çalışması

Usta eli değmiş. Eline sağlık.
  7. Erkal COŞKUN

Isot menü

Bence de iç sayfada fiyatları bir sayfaya görselleri bir sayfaya toplamak yerine acaba her yemeğin fiyatı görseliyle beraber kullanılarak sayfalar daha dengeli kullanıla bilir miydi?
  8. Erkal COŞKUN

Son çalışmalarım.

Ambalaj çalışmalarınız afiş çalışmalarınızdan daha başarılı. Afişlerde biraz karmaşa hissi var, boş alanları (en alttaki hariç) hep kullanmışsınız, ferahlık hissi kaybolmuş, her yer yazılarla dolu. Ha bu kadar yazıyı sen nasıl sığdırırdın dersen susarım, o zaman isteyen de kabahat :) Kolay gelsin.
  9. Erkal COŞKUN

Çikolata illustrasyonu

Elinize sağlık, renk biraz fazlaca parlak ve köşeler, özellikle kesit gösterilen alanlar fazla sert.. Alttatki çikolata içinden akan dolgu da tam olmamış gibi... Biraz mekanik duruyorlar. Bana sorsanız bu kadarını da yapamam ama eleştirmekten de geri durmam :) Kolay gelsin.
  10. Erkal COŞKUN

Kitap kapağı tasarımı hakkında

Bir hikaye kitabı için fazlaca sert ve donuk bir çalışma. Daha masalsı, soft renklerin olduğu, kapağa bakan insanı masalsı bir yolculuğa çıkartacak (hikaye olacak masal değil derseniz yine de yazdıklarım geçerli), ya da eğitici yönünü biraz daha eğlendirici ve cazip kılacak bir çalışma olmalı...
  11. Erkal COŞKUN

Corel'de Fontu convertlemeye gerek bırakmayan yöntem...

Ben böyle durumlarda File / Collect For Output seçeneğiniz kullanırım. En temizi ve sorunsuzu bana göre... Export etmeden önce bir klasör yaratıp çalışmayı onun içine Collect For Output yapınca (devamında versiyon, renk profilleri, PDf gibi seçeneklerde var) kullandığınız bütün fontlar ve...
  12. Erkal COŞKUN

Yenilenen işletim sistemi ve forum yapılanması

Bir de eskiden portfolyomuz vardı, çalışmalarımızı sergiliyorduk. Şimdi ben mi bulamadım, kalktı mı o bölüm? Bence kalmalı.
  13. Erkal COŞKUN

Yenilenen işletim sistemi ve forum yapılanması

Ben bu tür değişimlerde önce bir şapşallaşır, sonradan sonradan alışırım. Ama bu tasarım çok daha sade ve anlaşılır olmuş, hemen benimsedim. Benim gözüme takılanlar; konularda soldaki üye avatarları ve bilgileri ile sağdaki mesaj-içerik kısmı arası biraz daha açık olsa, eskisi gibi bir de...
  14. Erkal COŞKUN

Bendende bir kaç illustrasyon :) tabi, illustrasyon sayılırsa...

Çok isterdim bu tür şeyler de çizebilmeyi :) Elinize sağlık. Ürkütücü ama keyifli çalışmalar.
  15. Erkal COŞKUN

Ortaklık

Sitenizdeki tasarım satış fiyatlarını yanlış görmediysem ve yukarıdaki mesajınızdaki oranlarda işin içine girecekse gerçekten komik. Siz baskıdan kazanacaksınız diye bir broşür çalışmasına 30 TL (10'u eder 3 TL) değer biçmek bu işe emek veren insanlara açıkça küfretmektir. baskıdan vereceğiniz...
  16. Erkal COŞKUN

Ürün İndirim Afişi - Products For Sale Poster

Bence yazıdaki konturlarda değil, esas sorun resim konturlarında. İlk bakışta ürünler değil çerçeveler görülüyor, çerçevelerin değeri çok fazla ve ürünleri yutmuş.
  17. Erkal COŞKUN

Fuar Davetiye Tasarımı

Ellerine sağlık, çok hoş olmuşlar. Temayı çok iyi yakalamışsın, beğendim...
  18. Erkal COŞKUN

Sarıkent Yapı Kartvizit Çalışması

Öyle olması gerekmediği halde SARI mavi renkte yazılınca bir tezat oluşturdu bende, eline sağlık hoş olmuş.
  19. Erkal COŞKUN

zühre takı

Bence program ile sıkıntı yok, varsa da o daha kolay aşılacak bir şey. Fikir güzel olur, uygulama zayıftır burada program bilgisinden bahsedebiliriz. Öncelikle logoda oluşacak fikri, anlatılmak istenileni, logonun neyi anlatması gerektiği ( zerafet, şıklık, vs...) ortaya konulup onun üzerinden...
  20. Erkal COŞKUN

zühre takı

Açıkçası çok olmamış, font seçimi yanlış, Z'deki o detaylar yanlış ( logo küçüldüğünde anlamsızlaşacak ve kaybolacaklar)... Bol bol örnek incelemeli, ruhunu beslemeli, hayal gücünü genişletmelisin... Bu konuda faydalanabileceğin sitelerden bir kaçı aşağıda... http://logofaves.com/...
Yukarı Alt