Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Grafikerlerin işine yarayan siteler

@tanyatasarım Yok, insanlar topluluğu, size biraz yabancıdır...
  2. Erkal COŞKUN

Hazır Satılık Broşür Tasarımlarım

Sizi kırmak istemem ama burada pek hazır ve tasarlanmış çalışmalar yok. Yıllardır bu mesleğin içindeyim ve hala birilerine bir şey beğendirebilmek için kırk takla atıyorum, yeni bir şeyler arıyorum. Sizi, böyle çalışmaları satışa çıkarmaktaki üstün cesaretiniz için kutluyorum...
  3. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

iyide lafmı, o olayı öğrenince benden çok çekti :)
  4. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

:) Bir arkadaşım vardı, yıllar önce bir gezide bir bahçeye girdik, baktım domatesleri kopartıp ısırıyor, hoşuna gitmeyince yenisini kopartıyor. Ne biçim domates bu diye.. Meğer herif renk körüymüş, daha ham yeşil domatesleri kırmızı görüyormuş :) Bu arkadaşta bizden :)
  5. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

:) Espriyi anlayıp, anlamamış gibi yaparak espri yapan insanları severim :)
  6. Erkal COŞKUN

Piktogram Nedir / Sık Kullanılan Ambalaj Piktogramları

@perfectwolf Gözümden kaçmış mesajı yeni farkettim, Murat VARDAR olabildiğince nazik bir cevap vermiş. Bana susmak düşer. Cevap vermemem daha hayrına olur. @Murat Vardar Teşekkürler... Dosyaları tekrar yükledim. Çalışan link aşağıdadır. http://www.dosya.tc/server34/nMVSq3/piktogramlar.rar.html
  7. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Tıp...
  8. Erkal COŞKUN

Menü Tasarımı

Pizza ve içecekler de makarnalar gibi en azından bir görselle desteklenebilirdi....
  9. Erkal COŞKUN

Ambalaj Için Alt Yazı Malzemesi

Çok teşekkür ederim, bildiğim oyunlardı bunlar ama gözden kaçırmışım. İndirdim, sağolasın.
  10. Erkal COŞKUN

Ambalaj Için Alt Yazı Malzemesi

@Ali Kürşat SABANCI Linkten inen dosya bir .exe dosyası. Ai, eps ya da vektörel bir şey yok....
  11. Erkal COŞKUN

Kendi kendine reklam yapan eski grafiker en son icadı :)

Ferrari'yi satmışsın ama kırmızıdan vazgeçmemişsin :) Şöyle baktım bir kusur göremedim, varsa da nazar boncuğu diyelim. Gayet güzel, Espriler yerinde. Slogan şahane. Elinize sağlık.
  12. Erkal COŞKUN

kartvizit çalışması 2

Ben de sıradışı işleri severim,hoş olmuş lakin beni rahatsız eden ön ve arka renk konseptlerinin tamamen farklı olması ve qr kodun biraz fazla değer almış olması... Elinize sağlık.
  13. Erkal COŞKUN

Freelance İş Arıyorum (Türkiye geneli)

günceldir Örnek çalışmalar... https://www.grafikerler.org/forum/galeri/photos/3356/
  14. Erkal COŞKUN

Fsa Group Trading Kartvizit Çalışması

Güzel olmuş elinize sağlık
  15. Erkal COŞKUN

Afiş budur

Bana kalırsa zemini başka biri, yazıları başka biri hazırlamış. Zemindeki kompozisyon dikkat çekici ama yazılarda bir o kadar düzensiz, eğreti, imla kurallarına uygunsuz halde özensizce yerleştirilmiş.
  16. Erkal COŞKUN

Coreldraw sayfaları

Rica ederim, çoklu sayfalarda sık kullandığım bir özellik. Özellikle kurumsal kimlik tasarımlarında.. Faydalı olması dileği ile....
  17. Erkal COŞKUN

Bakalım ne kadar dikkatlisiniz?

En alttaki sağ-sol çakışmasına kadar sorunsuz geldim, sağ sol çakışmasında benim beyin çaktı :)
  18. Erkal COŞKUN

Coreldraw sayfaları

Çalışma sayfasında üst menüde alttaki akran alıntısında gösterilen butona tıklarsanız, sorununuz çözülür, bütün sayfaları bağımsız yönlendirebilir ve ölçülendirebilirsiniz.
Yukarı Alt