Değerli açıklamanız için teşekkür ederim. Öncelikle sadece algıda seçici bir insanım yani toplum olarak konunun bilincinde olmayan arkadaşlar için çalışma devamında da olsa bu sağlıklı yorum iyi oldu diyebilirim. Aptal kutusuna degindiginiz noktayı gayet iyi anlatmışsınız ve biz de ne mutlu...
@b3krkdk
Yok yahu r10'da birinde gördüm sordum herif kusura bakma söyleyemem dedi. Sanki kendi fontu arkadaşım garip ve bencil insan çok ne yazık ki :/.
@Şener CANÖZ
Oyladım ve en çok sizin de beğendiğiniz gibi 3.logoyu tercih ediyorlar. Sanırım bende 3. logoyu kullanıcam teşekkürler güzel...
@b3krkdk
Beklide bi font arıyorum görselini aşağıda paylaşıyorum bulamıyorum yardımcı olabilirmisin? Yada adını biliyorsan söylersen ona göre arayalım :S.
Duru ve Kıvanç için yapılan tasarımlar fena değil ancak yine üzerinde çalışmak gerekiyor. Diğerleri için olumlu bir yorum yapamayacağım. Nice özgün tasarımlara!
@b3krkdk
b3krkdk güzel yorumun için teşekkür ederim. Fikir sahibi arkadaşların kaynadığı bir forum da sadece b3krkdk kardeşimizmi yorumlamış arkadaşlar?
Merhaba arkadaşlar,
Web sitemin arayüzüne başlamadan önce logoyu netleştirmek istiyorum. Gerek logo, gerek font, gerekse renklerin kombinasyonu için sizden tavsiyeler rica ediyorum. Beğeninize sunuyorum :
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.