Arama sonuçları

1. Ramiz TAYFUR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Grafikerler Ailesi..
  2. Ramiz TAYFUR

Çok sessiz bir forum oldu burası :/

Çok sessiz bir forum oldu burası :/
  3. Ramiz TAYFUR

Surreal çalışmalarım...

Değerli açıklamanız için teşekkür ederim. Öncelikle sadece algıda seçici bir insanım yani toplum olarak konunun bilincinde olmayan arkadaşlar için çalışma devamında da olsa bu sağlıklı yorum iyi oldu diyebilirim. Aptal kutusuna degindiginiz noktayı gayet iyi anlatmışsınız ve biz de ne mutlu...
  4. Ramiz TAYFUR

...Bıdı Bıdı...

Bazen sadece ufak bir tebessüm de ararsın Aşkı ve hiç bitmesin istersin güzel ve hayırlı birgün e şahitlik etmek..
  5. Ramiz TAYFUR

Surreal çalışmalarım...

Calışmalar oldukça antik! Ifade edilen gözler de yanlış anlaşılabilir algılaması iyi olan insanlar için..
  6. Ramiz TAYFUR

...Bıdı Bıdı...

Mübarek Cuma günü de geldi. Hayırlı cumalar canlar!
  7. Ramiz TAYFUR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Grafikerler Ailesi!
  8. Ramiz TAYFUR

Parti organizasyon çalışmaları

O halde yapacak bişey yok :). Nice güzelim işleri rezil eden musteriler gördük. Nice özgün tasarımlara..
  9. Ramiz TAYFUR

Iş yeri kuralları...

Bu şartlar da zor hele ki bir de ahlaki boyutu var lavabo konusuna girmek istemiyorum bile sıkıntı :)
  10. Ramiz TAYFUR

Iş yeri kuralları...

Istifaları topladınızmı :)
  11. Ramiz TAYFUR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın..
  12. Ramiz TAYFUR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın canlar, hayırlı cumalar..
  13. Ramiz TAYFUR

Font'un adı nedir ?

@Şener CANÖZ Yok bunu buldum bunun adı Androgyne Şener Hocam ama yine de zaman ayırdığın için teşekkürler.
  14. Ramiz TAYFUR

Kişisel web sitem için logo çalışmaları

@b3krkdk Yok yahu r10'da birinde gördüm sordum herif kusura bakma söyleyemem dedi. Sanki kendi fontu arkadaşım garip ve bencil insan çok ne yazık ki :/. @Şener CANÖZ Oyladım ve en çok sizin de beğendiğiniz gibi 3.logoyu tercih ediyorlar. Sanırım bende 3. logoyu kullanıcam teşekkürler güzel...
  15. Ramiz TAYFUR

@b3krkdk Beklide bi font arıyorum görselini aşağıda paylaşıyorum bulamıyorum yardımcı olabilirmisin? Yada adını biliyorsan söylersen ona göre arayalım :S.
  16. Ramiz TAYFUR

Parti organizasyon çalışmaları

Duru ve Kıvanç için yapılan tasarımlar fena değil ancak yine üzerinde çalışmak gerekiyor. Diğerleri için olumlu bir yorum yapamayacağım. Nice özgün tasarımlara!
  17. Ramiz TAYFUR

Ilk denemelerim.. eleştirilerinizi bekliyorum..

Orantısız çalışmalar ancak yeni başlayan biri için fena sayılmaz başarılar!
  18. Ramiz TAYFUR

@b3krkdk b3krkdk güzel yorumun için teşekkür ederim. Fikir sahibi arkadaşların kaynadığı bir forum da sadece b3krkdk kardeşimizmi yorumlamış arkadaşlar?
  19. Ramiz TAYFUR

Merhaba arkadaşlar, Web sitemin arayüzüne başlamadan önce logoyu netleştirmek istiyorum. Gerek logo, gerek font, gerekse renklerin kombinasyonu için sizden tavsiyeler rica ediyorum. Beğeninize sunuyorum :
  20. Ramiz TAYFUR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Grafikerler ailesi ;)..
Yukarı Alt