Arama sonuçları

1. semira

deneme

yavaştan meyveleri toplamaya başladım sanırım :)) çalışıp karşılığını görmeye başlamak güzel şey.
  2. semira

photoshop

zexxee Image/Mode/Indexed Color menüsüne gelip Colors seçeneği üç renk girmeme rağmen iki renkte oluşturuyor resmi. yeni öğrenmeye başladım programı, sanırım daha detaylı bir anlatıma ihtiyacım var. Erkal coşkun fırça kullanmak istemiyorum :) en azından şimdilik. teşekkür ederim yinede :)
  3. semira

photoshop

Arkadaşlar merhaba.. Photoshopta böyle bir görseli nasıl elde edebilirim. Sanırım renk sayısı azaltılıp efekt uygulanmış ama nasıl?
  4. semira

Birkaç dövme çalışmam

@Erkan Nehir İlginç bir tasarım kuru kafa nnekadar soğuk ve iticiyse kelebekte bir okadar sıcak ve sevimli! Nasıl bir ruh halidir acaba demedten geçemiyorum :) Ellerinize sağlık çok güzel çalışmalar.
  5. semira

Neliel Karakalem Çizim & Dijital Renklendirme Hızlı Video (CorelDrawx7)

Naliel çok güzel... Ellerinize sağlık ve bu ders son derece eğitici herzamanki gibi. Tebrikler...
  6. semira

çok güzel çalışmalar bunlar -2-

Hımm evet evet gerçekten güzel çalışmalar :)
  7. semira

font yardım

teşekkür ederim :)
  8. semira

Abstract Efekt Yapımı

tamam :)
  9. semira

Abstract Efekt Yapımı

@Erkal COŞKUN ama bu şekilde okadar çok konu var ki buda forumdan uzaklaştırıyor açıkçası,yani isteristemez arama motorlarına yöneliyorsunuz :) ben sussam iyi olacak kimseyi kızdırmayayım şimdi :) yani bu güzel konuları kalıcı hale getirmenin bir yolu olmalı diyorum.
  10. semira

Abstract Efekt Yapımı

konuların çoğu böyle malesef, görseller yok !
  11. semira

Yağli boya çalişmalari......

tebrikler..ellerinize sağlık harika çalışmalar bunlar.
  12. semira

font yardım

Şu fontun güzelliğine bakarmısınız. bu nekadar mümkün bilemiyorum ama bilen gören varmı acaba.özel tasarım olma ihtimalide var sanırım.
  13. semira

WPAP vektörel portre

çok güzel.. ellerinize sağlık. Yapım aşamalarını kısaca özetlemeniz mümkünmü? zahmet olmayacaksa tabi :)
  14. semira

photoshop deneme bir iki :)

Öğrenmekte zorlanıyorum yoksa neler yapıcam :) bunlar henüz çok kötü ama paylaştım işte. Dediğiniz gibi popart banada çok cazip geliyor, renklerin canlılığı zıtlığı ve netliğini istiyorum çünkü, bakalım umarım çözerim şu photoshopu çok çalışıyorum ama :) ve evet siyah beyaz vazgeçilmezdir...
  15. semira

photoshop deneme bir iki :)

photoshop çok zor ama öğrendikçe neler yapabileceğinizi görmekte bir okadar zevkli doğrusu. karaklem çalışıyorum aslında ama siyah ve beyaz sıkıcı olabiliyor bazen,yani resimlerimdeki renk ihtiyacımı bu şekilde karşılamayı düşünüyorum bundan sonra :) marlyn benim yaptığım bir karakalem...
  16. semira

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Sadece susarak özlüyorum... Hiç tanımadan ne garip.
  17. semira

Kelimelerin simgesel ifadelere dönüşmesi...

Van gogh un kulağı ve dalinin bıyıklarına bayıldım :) çok yaratıcı tasarımlar. Teşekkürler paylaşım için.
  18. semira

Güllerden Yumurtalar

çok hoşş.. ellerinize sağlık.
  19. semira

... karalamaya devam...

Teşekkür ederim :)
  20. semira

PhotoShop, Yararlı bilgiler

harika. teşekkürler.
Yukarı Alt