@Yasemin Uyarteşekkür ederim sevgili yasemin senin yorumunu görmek ayrıca güzel:)ben kız meslek lisesi(izmir:))grafik tasarım okudum ama son yılımda bırakmak zorunda kaldım.resim bölümü niyetiyle kayıt yaptırmaya gitmiştim!okuldaki öğretmenler grafik tasarıma yönlendirmişlerdi beni iş imkanı...
@Hasan Güner:)birkaç günlük bir bebek gördüğünüzde yada inşallah kendi çocuğunuz olduğunda bana hak vereceksiniz ozaman pekiştirirsiniz bu bilgiyi hasan bey:)
@Hasan Günerbiraz füzen etkisi olabilir kömür kalemi yani. birde gerçekten yeni doğmuş!yeni doğan bebekler buruşuk ve sinirli olurlar ama şimdi çok sevimlii:)1 yaşına girdi kendisi yeğenim olur.
yeteneksizsiniz yarışmasının aref li kısmına dair bir şey paylaşmak istiyorum ve ne düşündüğünüzü merak ediyorum zira ben bir haftadır etkisinden kurtulamıyorum:)baya meraklandırdım galiba! neyse konuya geleyim bir çok aile gibi cumartesi günü yeteneksizsiniz adlı yarışmayı izledik bu konuyu...
@Arzu ULUIRMAKevet gördüm!teşekkürler.bu mesajlar nereye gidiyor doğru bilinçaltına neler var daha orda kimbilir:)direk etkilediği yerde bilinç yani benlik!acizlik bu:(
arzu hanım büyük ihtimalle s*x mesajı var ama tam olarak nerde ve nasıl?ya subminal mesajlar çok tehlikeli olabiliyor reklamlarda kullanılması anlaşılabilir de bir çok çizgi filimde bile varmış düşünebiliyormusunuz!
bütün insanları çok güzel görürüm:)bir arkadaşım burnuna estetik yaptırmak istiyor işin kötüsü eşi ve çocuklarıda aynı fikirde ama o burun ona öyle yakışıyorki!
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.