Arama sonuçları

1. semira

... karalamaya devam...

http://i.hizliresim.com/32oBY9.jpg
  2. semira

Kafadan Çizim , Güzel Kız (Karakalem)

ellerinize sağlık, çok güzel... yetenek gizlenemez!
  3. semira

sevim çamaşırları maskot tasarım-2

çok şirin:)tebrikler
  4. semira

Comment by 'semira' in media 'Fotoğraf'

elinize sağlık güzeller ne işle meşgulsünüz
  5. semira

yeni doğan

çok teşekkür ederim yasemin:)sevgiler...
  6. semira

yeni doğan

@Yasemin Uyarteşekkür ederim sevgili yasemin senin yorumunu görmek ayrıca güzel:)ben kız meslek lisesi(izmir:))grafik tasarım okudum ama son yılımda bırakmak zorunda kaldım.resim bölümü niyetiyle kayıt yaptırmaya gitmiştim!okuldaki öğretmenler grafik tasarıma yönlendirmişlerdi beni iş imkanı...
  7. semira

yeni doğan

@Hasan Güner:)birkaç günlük bir bebek gördüğünüzde yada inşallah kendi çocuğunuz olduğunda bana hak vereceksiniz ozaman pekiştirirsiniz bu bilgiyi hasan bey:)
  8. semira

Tipografi Çalışmam (İLK)

güzel çalışma...ellerinize sağlık.
  9. semira

yeni doğan

@Hasan Günerbiraz füzen etkisi olabilir kömür kalemi yani. birde gerçekten yeni doğmuş!yeni doğan bebekler buruşuk ve sinirli olurlar ama şimdi çok sevimlii:)1 yaşına girdi kendisi yeğenim olur.
  10. semira

yeni doğan

füzen kalemle yapıldı:)
  11. semira

Karışık artık ne derseniz :)

güzel çalışmalar tebrikler:)
  12. semira

şhow tv nin marifetlerinden bir yenisi

arzu hanım takdir edrsinizki toplum olarak en büyük eğlence kaynağımız malesefki tv:(
  13. semira

şhow tv nin marifetlerinden bir yenisi

yeteneksizsiniz yarışmasının aref li kısmına dair bir şey paylaşmak istiyorum ve ne düşündüğünüzü merak ediyorum zira ben bir haftadır etkisinden kurtulamıyorum:)baya meraklandırdım galiba! neyse konuya geleyim bir çok aile gibi cumartesi günü yeteneksizsiniz adlı yarışmayı izledik bu konuyu...
  14. semira

Tasarımcının Gücü... İçindeki gizli mesajı görebilen varmı ?

çağın tüketim çağı olduğunuda düşünürsek durum dahada vahimleşiyor.hiç ama hiç etik değil insanlığı sömürmek:(keşke tamamen engellenebilse
  15. semira

@Arzu ULUIRMAKevet gördüm!teşekkürler.bu mesajlar nereye gidiyor doğru bilinçaltına neler var daha orda kimbilir:)direk etkilediği yerde bilinç yani benlik!acizlik bu:(
  16. semira

arzu hanım büyük ihtimalle s*x mesajı var ama tam olarak nerde ve nasıl?ya subminal mesajlar çok tehlikeli olabiliyor reklamlarda kullanılması anlaşılabilir de bir çok çizgi filimde bile varmış düşünebiliyormusunuz!
  17. semira

şimdi her bakanda içmek isterse ne olacak:)
  18. semira

Grafikerler.Org * Buse Türüdü

her nekadar geçen yıldan kaldılarsada güzel:)
  19. semira

En Sevdiğiniz Yanınız Nedir Desem ?

bütün insanları çok güzel görürüm:)bir arkadaşım burnuna estetik yaptırmak istiyor işin kötüsü eşi ve çocuklarıda aynı fikirde ama o burun ona öyle yakışıyorki!
Yukarı Alt