Arama sonuçları

1. B

İstanbul Bağcılar 100 yıl da grafiker veya yardımcı grafiker aranıyor

İstanbul Bağcılar 100 yıl'da yerhanlar matbaası market insörtü hazırlama işinde çalıştırılacak, photoshopta resim dekupesi ve freehan(veya illüstrator'de)de sayfayı hazırlayacak en az 1 yıl tecrübeli grafiker veya yardımcı grafikerler arıyor. Maaş: asgari ücret ve üstü. Yol+Yemek CVleri lütfen...
  2. B

tabela tasarımı

konu sahibine konuyu açıp soru sorduğu, ve arzu hanım, erkan beye de konuyu tartışarak yeni bilgiler edinmemize vesile oldukları için çok teşekkür ederim.
  3. B

adını siz koyun çalışması (:

@Burak BEKTAŞ işin sırrı objeleri doğru yere koymak ve doğru mesajı vermek değil mi :):):) ayrıca sizinkisi zevk değil başka bişey. "Benim çalışmam daha güzel" diyebiliyorsanız demeye devam edin:D başarılar.
  4. B

Femin Market Logo Calışmam

isim soy isim kısmına kendi adınızı soyadınızı yazmalısınız. Logolar üzerinde biraz daha çalışmalısınız logo bana daha çok tatil logolarını andırdı. başarılar
  5. B

sıfırları kaldıralım !

güzel bir konuya değinmişsiniz sedat bey, yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum, madem grafik tasarım platformundayız, eklenen çalışmalara en iyi yorumumuzu yapmalıyız, yeni işlere yapıcı eleştirilerde bulunmalıyız kısacası konusuna baktığımız her çalışmaya vaktimiz yettiğince birşeyler...
  6. B

katalog kapak çalışmam

@Dilek Doğrusöz Tesadüf değil birebir kopyasını yapmış arkadaşımız, birtek orta şeritteki foto eksik. Buyrun google da görsellerde "Katalog çalışması" diye aratın 2. sayfada aynı çalışmaları göreceksiniz...
  7. B

Vektörel kanatlarş

Kanatlar eps, ai + preview | 11.59 Mb HOTFİLE
  8. B

D&P Burjum - Boro

Bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar.
  9. B

kahve fotoğrafları

Paylaşım için teşekkürler Selma hanım
  10. B

bildiğin kadar bileceksin...

benim de içinde bulunduğum durumu kaleme almışsınız. kaleminize sağlık sayın danışman,
  11. B

Corel Draw X4 Domates Çizimi Videolu Ders

teşekkürler erkan bey anlatım çok sade, anlaşılır olmuş. yaptığım çizimin sonucunu konuya ekleyeceğim:) derslerininizin devamnını dilerim.
  12. B

Burhan Altın / özkan atik

13. B

Merhaba...

Merhaba kral hoşgeldin
  14. B

CorelDraw Barkod Özelliğini Kullanma

Dersler için teşekkürler, özellikle programı yeni öğrenecekler için faydalı olacağına inanıyorum, derslerinizin devamını dilerim.
  15. B

Illustrator ile Film Şeridi Çizme

Ders için teşekkürler sayın Grafi
  16. B

logo nedir nasıl olmalıdır?...

logo nasıl yapılmalıdır sorusuna görsellerle çok güzel örnekler vermişsiniz. değerli bilgileriniz için teşekkür ederim yazarcizer. sizin yazılarınızı ilgi ile takip ettiğimi bilmenizi isterim. iyi çalışmalar.
  17. B

yüksek Çözünürlüklü Şaşırmış İnsan İfadeleri

paylaşım için teşekkürler.
  18. B

Merhaba site ahalisi:))

selam börtüböcek hoşgeldiniz.
  19. B

skandal'dan Herkese Selamlar!

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Yukarı Alt