Arama sonuçları

1. B

Typography

her yerden o dediğin pdf'si indirilebilir öyle değil mi? Ben sadece bu çalışmanın yabancı sitelerde ders olarak anlatıldığını, aynı çalışmayı gördüğümü söylüyorum, sen diyorsan ki bunu ben yaptım, bence pdf eklemekle olmaz bu işler, aynı çalışma gibi gerçekten güzel bir, grafikerler.org...
  2. B

Typography

Dersi bunun gibi bir sitede değil yabancı bir sitede tipografi derslerinde görmüştüm. linkini bulabilirsem ekleyeceğim. Lütfen bize ait olmayan çalışmaların altına imzamızı atmayalım
  3. B

Typography

Bu çalışma size mi ait? bu çalışmayı bir yerleden hatırlıyorum ders olarak verilmişti.
  4. B

boro - Trafik konulu afiş çalışması.

Bu ay güzel konu seçilmiş, bu çalışmada benden.
  5. B

prestige logo | hasan güner

arial fontundan deforme logotype gayet güzel beğendim. elinize sağlık.
  6. B

Ertürk Bahçivan Graphics ( sıfırdan grafik tasarım) seri 1

gayet güzel, ders için teşekkür ederim sayın ertürk. Bu tarz ders ve anlatımlarınızın devamını dilerim.
  7. B

Ödüllü Çevre Sorunları Konulu Afiş Tasarım Yarışması

Güzel yarışma, bilgi için teşekkürler.
  8. B

Kuaför Tabela Tasarımı

@ds_grafik Tabela tasarımı yaptığını zanneden arkadaşımız belki grafiker değil, zaten sayın danışman çok güzel bir şekilde açıklama yapmış. Ancak sen nesin? Grafiker mi? Türkçe katili mi? ne? ne? senin yazından rahatsız olduğum kadar tabela tasarımından rahatsız olmadığımı bilmeni isterim...
  9. B

"Windows Mac'ten daha sağlam"

Marc'ın açıklamaları Mac hayranlarını kızdırabilir:) ya da şöyle düşünebiliriz Microsoft, bu Marc denen hackera Mac'ı kötülemesi için tonla para vermiştir.
  10. B

"Günlük" Adlı Çalışmam.(MX-VRY-PS)

1594 mesajı olan bir yöneticinin mesajlarını tek tek inceleme zahmetinde bulunmuş arkadaş:) belli ki bir çekememezlik var ortada. Hakan dağdevirenin yazılarını faydalı buluyorum eminim bütün site üyeleri benimle aynı düşüncededir. Neyse fazlada uzatmaya gerek yok Siteye geliş amacı belli olan...
  11. B

İ.K.M.Y.Okulu Grafik Tasarım Bölümü ve İşleri

@SEZER Gerekçeniz nedir, misal neden bazıları çok güzel yerlere gelir de bazıları matbaadan ileri gitmez?:allalla: biraz açılım yaparmısınız rica etsem.
  12. B

Tabela nedir, nasıl yapılır?

kesinlike çok yararlı ve orjinal bir yazı teşkkür ederim.
  13. B

Bahçeli Otomotiv Logo Eskizi

merhaba hasan yaptığın logoda biraz değişiklik yaptım. umarım beğenirsin.
  14. B

Benim Çalışmam Begeninize Sunulmuştur

sanırım gözden kaçmış bir logo:) alınmayın hemen yorum yazılmadı diye emeğe saygısızlık diye birşey olmaz. logonuz diğer çalışmalardan farklı olmuş fakat mevcut tipografi ile uyumlu değil yani grafikerler.org yazısı ile logo çok zıt bence.. başarılar dilerim.
  15. B

adobe creative suit design premium cs 4 ve ya cs 3 almak istiyorum.

Adobe Türkiye distrübütörlerinden veya bayilerinden satın alabilirsiniz. http://www.adobe.com/tr/purchase/ adresinde bayi adresleri vs yer alıyor.
  16. B

+359 ve +393 Alan kodu ile Gelen Çağrılara Dikkat.

bilgi için teşekkürler. Bu numaraların ucundaki insanlar dolandırıcıdır dikkat:)
  17. B

merhaba

size de merhaba hoşgeldiniz
  18. B

Birkaç amatör fotograf çalışmam-Erkan Nehir

kareleri tek tek inceledim içlerinde prof. fotolar mevcut bize göz ziyafeti sunduğunuz için teşekkür ederim erkan bey.
  19. B

Alpay Kurumsal-1-2-3

1 2 3
  20. B

Asabiyim çünkü 2 yaşındayım...

Güzel bir yazı paylaşmışsınız. Teşekkürler Abdullah bey.
Yukarı Alt