Arama sonuçları

1. B

Vector'den Selamlar ...

Merhaba Vektör, hoşgeldiniz,
  2. B

parlak yazı

Open photoshop and create a new document, I used 1920x1200 pixels for the Size. Then fill the background with a very dark color #1f1e1e. Türkçe tercümesi; Yeni bir döküman açın (Ctrl+N kısayol tuşları ileaçabilirsiniz) Dökümanın eni 1920 px yapın boyunu 1200 pixel yapın. Açtığınız dökümanın...
  3. B

Adım adım desen çalışması

Gül hanım verdiğiniz emeğe paha biçilemez, analatımız çok sade ve anlaşılır olmuş. Bu emekler karşılığında teşekkür etmek az olsa gerek. Beyninize ve mausu tutan ellerinize sağlık. Teşekkür ederim. Sizi forumdan takip edeceğim.
  4. B

Merhaba Grafikerler.org

Hoşbulduk Sayın danışman. teşekkür ederim.
  5. B

özel kurslardan mı eğitim almalı, özel grafik dersi verenlerden mi?

Herkese merhaba Yıllar önce, hiç eğitimi olmayan ama konusunda kendini geliştirmiş bir grafikerden özel ders aldım. özel ders bittiğinde iyi bir grafiker olduğuma inanmaya başladım. inanmakla yetinmeyip ve aldığım dersin hakkını vermek için çalışabileceğim yerler aramaya başladım. Bir...
  6. B

Merhaba Grafikerler.org

Merhaba Siteniziniz takipçisi ve ziyaretçisiyim, hep dışarıdan takip ederdim ve grafikerler.org konusunda başarılı bulduğum bir sitedir. artık bende aranızdayım. Herkese kucak dolusu sevgiler.
Yukarı Alt