Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Yarışma konusu: Sunlife Resort Hotel / Kurumsal kimlik tasarımı

@krmksz İlk mesaja gerekli açıklamalar eklenmiştir. Teşekkürler.
  2. Ömer YILDIZ

yaz fotoğrafları 20jpej HQ

http://rapidshare.com/files/239738089/SUMMER_1.rar Yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.
  3. Ömer YILDIZ

PS De Kaliteli Dijital Makyajın Sırları Sizin İçin Hazırladık 80MB 2 Oturum(MUTLAKA)

Hakan bey yine çok emek sarfedip yararlı ve güzel bir ders hazırlamışsınız. Teşekkür ederim.
  4. Ömer YILDIZ

Yarışma konusu: Sunlife Resort Hotel / Kurumsal kimlik tasarımı

GRAFİK TASARIM BRIFI MÜŞTERİ : Sunlife Resort Hotel İŞ DİSİPLİNİ : Kurumsal Kimlik Tasarımı KONU : Marmaris İçmeler koyunda mavi bayraklı duru ve temiz denize sahip Sunlife Resort Hotel 120 metre uzunluk ve 33 metre genişliğe sahip kumsal şeridi ile denize sıfır 5 yıldızlı...
  5. Ömer YILDIZ

Köşk Restaurant - Broşür

Sayın kriptonik, Sadece konu içinde verilen çalışmayı göz önünde bulundurarak yorum yapaya özen gösterelim... Son mesajlarınızda; "tipografi yok, göremedim" gibi ifadeler kullanmışsınız. Bu ifedeler konu başlığı ile çok alakasız dolayısıyla sizin yazınızı okuyan bir kişi ne anlatmak...
  6. Ömer YILDIZ

Renesis (SVG Önizleme eklentisi)

Paylaşımınız için teşekkür ederim.
  7. Ömer YILDIZ

Bu ders Kaçmaz!PS De Fotoğraflarda Harika Efektler Yaratalım 5 Bölüm 80 MB

Dersleri indirip inceledim, anlatımın çok net ve başarılı. Ders serilerinin devamını diler verdiğin emekler için teşekkür ederim.
  8. Ömer YILDIZ

İllustratorda Maskeleme

Emek verip hazırladığınız ders için teşekkür ederim.
  9. Ömer YILDIZ

PLAKET ÖDÜLLÜ Yarışma Koşulları

PLAKET ÖDÜLLÜ Logo Yarışması Koşulları Sektöre yönelik Kurumsal Kimlik oluşturma Yarışmamız, www.grafikerler.org yönetimi tarafından düzenlemektedir. YARIŞMANIN AMACI : Sitemizin hak ettiği günlük olağan katılım ve üye desteğinin ve arttırılması, Sitemizin...
  10. Ömer YILDIZ

Resim şişirmek nedir??

@kriptonik Sizin bahsettiğiniz baskı türüne Emprimede yüksek baskı adı verilir. Kabaran baskı ise farklıdır, desenin kabarması için basılan boyanın içine sıvı bir madde eklenir. Desen ısı gördükten sonra kabarmaya başlar. Yasemin hanım; Emprimelere birçok desen hazırladım fakat şişirme...
  11. Ömer YILDIZ

Abstract Efekt Yapımı

- Sitemizdeki kurallar gereği paylaşılan her türlü içeriğin asıl sahibini belirterek, kişi haklarına ve verilen emeğe saygı göstermek durumundayız. Lütfen paylaşımlarınızın asıl sahiplerini belirtiniz. Teşekkürler
  12. Ömer YILDIZ

Corel draw ile renkli kartvizit yapımı - taksi durağı

Yeni başlayan üyelerimiz için güzel bir anlatım olmuş. Teşekkürler fatih bey.
  13. Ömer YILDIZ

lütfen yardım edermisiniz

Forum kurallarını okuyup ondan sonra konu açınız!
  14. Ömer YILDIZ

Funda Öztürk'ten Karakalem Çalışmalar

Çalışmanızı göremiyorum, yüklemede bir sorun var. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/ Linkine tıklayıp foruma resim nasıl yüklenir hakkında bilgi edinebilirsiniz.
  15. Ömer YILDIZ

Okul Faaliyet Tanıtım Broşürü

https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/ Yukarıdaki linke tıklayarak foruma resim yükleme hakkında bilgi edinebilirsiniz.
  16. Ömer YILDIZ

Corel Draw ile yazıya efekt verme (video ders)

Ders hazırlayıp bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim Ahmed bey.
  17. Ömer YILDIZ

Karışık Clip-Art'lar

@atilla2115 Forum da her kategoriye yer verilmiştir. Yanlış yerlerde istekte bulunuyorsunuz, Lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz.
  18. Ömer YILDIZ

Fikir ve kanaat açıklamaya zorlama hakkında

Levent bey; Bir grup içinde geçen yazışmaları, grup üyelerinin izni olmadan tek taraflı olarak açıklamanız tarafımızca uygun görülmemiştir. Grupta ismi geçen mektup sahiplerinin izin vermesi halinde linkiniz yayınlanacaktır. Eğer izinleri yoksa bu haliyle onların fikir ve kanaat açıklama...
  19. Ömer YILDIZ

Website logo çalışmaları ...!

Tebrik ederim Ahmed bey, fakat logoyu göremiyorum. Tekrar yüklermisiniz.
Yukarı Alt