Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Sn. Admin Ömer YILDIZ'a:

Başta Sayın Yaşar Karadeniz olmak üzere doğum günümü kutlayıp bu konuya mesaj yazan-yazmayan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sevgi ve saygılarımla.
  2. Ömer YILDIZ

GRAFİKER ve HUKUK... Artık bir AVUKATIMIZ var!

Değerli üyelerimiz ; Grafikerler.org olarak yeni bir hizmeti daha sizlerin kullanımınıza açıyoruz.(Grafiker ve Hukuk) Sitemizde, Grafikerlerin yaşadıkları sorunları ve bunlara çözüm bulamamaları ile ilgili olarak uzun bir süredir yardım konu-başlıkları açılmaktaydı.. Bu sorunlar neticesinde...
  3. Ömer YILDIZ

Dreamweaver da Layer kullanımı

Kurallara göre konu açınız aksi takdirde konunuz kilitlenip silinceketir. Forum kuralları: 27-) Konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "lütfen yardım", "acil" gibi anlamsız başlıklarla konu açmak yasaktır.
  4. Ömer YILDIZ

Grup Yorum Konser Afişi

Site kuralları gereği bu çalışmanın yayınlanması uygun değildir. Forum kuralları: 07-) Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları, resimleri, avatarları ve bunu temsil eden nick (rumuz) vb. KESİNLİKLE YASAKTIR!
  5. Ömer YILDIZ

interactive distortion tool aracı

Hazırladığımız dersler ve dökümanlarla grafikeler.org bir kütüphane haline gelecek. Hazırladığınız ders için teşekkürler fatih bey.
  6. Ömer YILDIZ

tshırt vektorlerı

Burçin hanım, Konuyu açmadan önce lütfen linklerin kırık olup olmadığını kontrol edelim. Konu geri dönüşüme atılacaktır. Linkleri yenilemek istediğinizde yetkili arkadaşlardan yardım talep edebilirsiniz.
  7. Ömer YILDIZ

Photoshop'da X-Y Koordinat Sistemi Ve Kullanım

Video des hazırlayıp sunduğunuz için teşekkür ederim Hakan bey. İndirip inceleyeceğim.
  8. Ömer YILDIZ

portfolyomdan bazı örnekler

Çalışmalarınız genel itibari ile çok güzeller . Özellikle tipografi çalışmalarınız çok başarılı. Çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür eder diğer çalışmalarınızı görmek istediğimi belirtmek isterim.
  9. Ömer YILDIZ

Tajima pulse programı

Hüseyin bey; Öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun. Herşeyi satıp işyeri kurmuşsunuz bu da güzel fakat keşke program için de biraz para ayırsaydınız. Sitemizde bu tür yasal olmayan programların paylaşılması ve istenmesi yasaktır.
  10. Ömer YILDIZ

Corel Draw ile Yaprak Yapımı - Video

Anlatım için teşekkürler Ahmed bey, dersi indirip inceleyeceğim.
  11. Ömer YILDIZ

Grafik tasarımla ilgili bildiğiniz sanatsal ve bilimsel kitapları yazınız!

Faruk hocam, Kamuran Sadak'ın yazdığı kitap isimlerini ayrı bir başlıkta açtığınız için teşekkürler. Böylece Grafik tasarım ve sanatı ile ilgili kitaplar tek başlık altında toplanır.
  12. Ömer YILDIZ

Antivirüs testi , Antivirüs Programınızı Test Edin

Esed Nod 32 kullanıyorum verdiğiniz kodlardan oluşturduğum .txt dosyasını anında kaldırdı. Bilgi için teşekkürler.
  13. Ömer YILDIZ

Son Şiirim...

Tebrik ederim kardeşim şiiri çok beğendim. Eline kalemine sağlık.
  14. Ömer YILDIZ

Konumuz Paypal hesabı

Merhaba, Paypal hesabını kullanabilmeniz ve parayı hesabınıza yatırabilmeniz için öncelikle paypala bir kredi kartı tanıtmalı ve onaylatmalısınız. Paypalda biriken paralarınızı, ancak eklediğiniz kredi kartı hesabına yatırabilirsiniz.
  15. Ömer YILDIZ

Photoshop Gradient sorunu

Merhaba, Öncelikle elinizde bulunan gradient dosyalarını Bilgisayarınızda: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets yolunu izleyerek, dosyaları "Gradients" klasörüne atınız. Photoshop'u açıp aşağıda görsel de gösterdiğim gibi yapıp gradientleri photospta kullanıma hazır hale...
  16. Ömer YILDIZ

Grafikerler Org Ailesine istinaden;

Teşekkürler sait arkadaşım o senin kalp güzelliğin. Umarım bir gün bütün arkadaşlarımızla tanışma fırsatımız olur ve bu güzelliği beraber yaşamış oluruz.
  17. Ömer YILDIZ

@Bahtınur YILDIZ Hakımdaki düşünceleriniz için Teşekkür ederim Bahtınur hanım, bende siz değerli arkadaşlarla bir arada olduğum için çok mutluyum. @Hakan Dağdeviren Hakan bey çok teşekkür ederim. grafikerler.org hakkında ki düşünceleriniz de hemfikiriz. grafikerler.org ailesi bu...
  18. Ömer YILDIZ

Sayın Yaşar Karadeniz'e; Öncelikle hakettiğimi düşünerek sarfettiğiniz, teveccühleriniz için teşekkürler. Gerçekten ben de bu ziyaretten oldukça memnun kaldım. Zamanımın sizni gibi biri tarafından çalınmasından oldukça memnunum. Ayrıca zamanınızı çalmış olmak da bana ayrı bir mutluluk...
  19. Ömer YILDIZ

Ankara'da Grafiker aranmaktadır.

Sayın firma yetkilisi; Lütfen aynı başlığı bütün bölümlerde açıp durmayınız! başlık konu içeriği ile alakalı olsun. ilanınızın başlığını "Neon laser" yerine "grafiker aranmaktadır" gibi bir başlık yazarsanız daha çok ilgi görür. aksi takdirde konunuz yetkili arkadaşlar tarafından...
  20. Ömer YILDIZ

Merhaba Arkadaşlar.

Merhaba Anıl bey, sizi aramızda görmek çok güzel. hoşgeldiniz.:)
Yukarı Alt