Başta Sayın Yaşar Karadeniz olmak üzere doğum günümü kutlayıp bu konuya mesaj yazan-yazmayan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Sevgi ve saygılarımla.
Değerli üyelerimiz ;
Grafikerler.org olarak yeni bir hizmeti daha sizlerin kullanımınıza açıyoruz.(Grafiker ve Hukuk) Sitemizde, Grafikerlerin yaşadıkları sorunları ve bunlara çözüm bulamamaları ile ilgili olarak uzun bir süredir yardım konu-başlıkları açılmaktaydı.. Bu sorunlar neticesinde...
Kurallara göre konu açınız aksi takdirde konunuz kilitlenip silinceketir.
Forum kuralları:
27-) Konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "lütfen yardım", "acil" gibi anlamsız başlıklarla konu açmak yasaktır.
Site kuralları gereği bu çalışmanın yayınlanması uygun değildir.
Forum kuralları:
07-) Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları, resimleri, avatarları ve bunu temsil eden nick (rumuz) vb. KESİNLİKLE YASAKTIR!
Burçin hanım, Konuyu açmadan önce lütfen linklerin kırık olup olmadığını kontrol edelim. Konu geri dönüşüme atılacaktır. Linkleri yenilemek istediğinizde yetkili arkadaşlardan yardım talep edebilirsiniz.
Çalışmalarınız genel itibari ile çok güzeller . Özellikle tipografi çalışmalarınız çok başarılı.
Çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür eder diğer çalışmalarınızı görmek istediğimi belirtmek isterim.
Hüseyin bey;
Öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun. Herşeyi satıp işyeri kurmuşsunuz bu da güzel fakat keşke program için de biraz para ayırsaydınız.
Sitemizde bu tür yasal olmayan programların paylaşılması ve istenmesi yasaktır.
Faruk hocam, Kamuran Sadak'ın yazdığı kitap isimlerini ayrı bir başlıkta açtığınız için teşekkürler.
Böylece Grafik tasarım ve sanatı ile ilgili kitaplar tek başlık altında toplanır.
Merhaba,
Paypal hesabını kullanabilmeniz ve parayı hesabınıza yatırabilmeniz için öncelikle paypala bir kredi kartı tanıtmalı ve onaylatmalısınız.
Paypalda biriken paralarınızı, ancak eklediğiniz kredi kartı hesabına yatırabilirsiniz.
Teşekkürler sait arkadaşım o senin kalp güzelliğin. Umarım bir gün bütün arkadaşlarımızla tanışma fırsatımız olur ve bu güzelliği beraber yaşamış oluruz.
@Bahtınur YILDIZ
Hakımdaki düşünceleriniz için Teşekkür ederim Bahtınur hanım, bende siz değerli arkadaşlarla bir arada olduğum için çok mutluyum.
@Hakan Dağdeviren
Hakan bey çok teşekkür ederim. grafikerler.org hakkında ki düşünceleriniz de hemfikiriz. grafikerler.org ailesi bu...
Sayın Yaşar Karadeniz'e;
Öncelikle hakettiğimi düşünerek sarfettiğiniz, teveccühleriniz için teşekkürler. Gerçekten ben de bu ziyaretten oldukça memnun kaldım. Zamanımın sizni gibi biri tarafından çalınmasından oldukça memnunum. Ayrıca zamanınızı çalmış olmak da bana ayrı bir mutluluk...
Sayın firma yetkilisi;
Lütfen aynı başlığı bütün bölümlerde açıp durmayınız! başlık konu içeriği ile alakalı olsun.
ilanınızın başlığını "Neon laser" yerine "grafiker aranmaktadır" gibi bir başlık yazarsanız daha çok ilgi görür. aksi takdirde konunuz yetkili arkadaşlar tarafından...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.