Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

Konu başlığı: "Grafikerler Meslek Birliği (GMB) Kurulmalı mı ?" dır Yazılan bütün mesajlar konu başlığı ile ilgili olmalıdır. kişisel tartışmalara dönüşen yazılar ve konu dışı mesajlar haber verilmeden silinecektir, silinmiştir.. Bu tür mesajlar yazılmaya devam edilirse, yazı sahibi siteden...
  2. Ömer YILDIZ

İstanbul 4 nolu FSHM Dosya no: 2008/113

@leventelpen Sayın Levent Elpen; Siz önceki sorularıma cevap vermeyerek konuyu tamamen başka taraflara çektiniz Çok önceden Pier Lermit adını taktığınız kişiyi sanki sadece bu forum için ve benim ricam üzerine bu isimle adlandırdığınızı ima ediyorsunuz. Ben ima yoluyla...
  3. Ömer YILDIZ

İstanbul 4 nolu FSHM Dosya no: 2008/113

Sayın Leven Elpen; Siz konuyu açmadan önce: “açacağım konunun kilitlenmesini ve kimsenin cevap yazmamasını rica ediyorum” dediniz. Ben ise size: “forum kurallarına aykırı olmamak koşuluyla, kişi ismi belirtmeden ve hakaret oluşturmayacak şekilde yazarsanız konuyu kilitlememiz söz konusu...
  4. Ömer YILDIZ

2.el Emprime baskı makinası alınacaktır.

2.el Emprime baskı makinası alınacaktır. Çok fazla kullanılmamış, temiz, MHM veya M&R olması tercihimdir. İlgilenenlerin aşağıdaki numaradan bana ulaşmaları rica olunur. 0543 886 00 00 Ömer YILDIZ.
  5. Ömer YILDIZ

freelance iş arayanlar...mutlaka okuyun

Bu ilanın süresi dolmuştur ve kapatılmıştır..
  6. Ömer YILDIZ

japon girl

@Dark_Stone_03 "Güzel olmuş" deyip geçmek çok yanlış, ne için güzel olmuş mesela bu çalışmanın neresini beğendiğiniz de güzel olmuş diyorsunuz ? Açıklarmısınız..
  7. Ömer YILDIZ

Grafiker olmak

Grafiker olmak! konusu daha önce açılmış ve tartışılmıştır. Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
  8. Ömer YILDIZ

Typographic Portraits (Muhteşemler)

çalışmaların hepsi muhteşemler. Tipografiye olan ilgim bir kat daha arttı. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler Dilek hanım.
  9. Ömer YILDIZ

Ed Hardy Desenleri

@Recep Şahin Genelleme yapmanız çok yanlış ben size bu konuda katılmıyorum. Aksine bu sitedeki herkes karşılıksız paylaşmayı çok seviyor ve yapıyor. Bendede Birsürü EdHardy Var Demişsiniz.. Peki neden bu iki ay içerisinde bir tanesini bile paylaşmadınız??:rolleyes: @Dogus Toprak Desenler...
  10. Ömer YILDIZ

çok acil takım elbisesi giymiş erkek yandan çekim

Yüksek kalitede erkek model imajları umarım işinize yarar İndirin
  11. Ömer YILDIZ

Freehand de yazıyı şekile yerleştirme

Her iki arkadaşımıza hazırladıkları ders için teşekkür ederim.
  12. Ömer YILDIZ

Ambalaj tasarımında tecrübeli Grafik Tasarımcı alınacaktır. (Afyon)

Afyon'da hizmet veren Öztaşlar Ofsete Grafik tasarım ve ambalaj tasarımında tecrübe edinmiş, tam zamanlı, ilgili programları iyi derecede kullanan Grafik Tasarımcı alınacaktır. *Afyon dışından gelenlere ev tutulacaktır. Tel: 0272 22 11 555 mail: akifoztas@mynet.com Adres: Organize sanayi...
  13. Ömer YILDIZ

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

Sayın Genç Mehmet Kapısız, Yine sinir kat sayınız yükselmiş olacakki kullandığınız kelimelere dikkat etmiyorsunuz. Yazmış olduğunuz kelimedeki o harfini ben değiştirmek zorunda kaldım sinirlerinize hakim olmanız dileği ile...
  14. Ömer YILDIZ

corelde Etiket Tasarımı Dersi

endertr olan eski rumuzunuz silinip Ender Öztürk rumuzunuzla birleştirilimiştir. Derste olan Alıntı ibaresi kaldırılmıştır.
  15. Ömer YILDIZ

İllustrator da Kompozisyon Oluşturma - 001

@Dilek Doğrusöz Yine güzel bir ders hazırlamışsınız dersten ziyade final görselinde yazdığınız samimi açıklamalarınız çok önemli. Sizin de dediğiniz gibi biz kocaman bir aileyiz. Teşekkür ederim.
  16. Ömer YILDIZ

Kartvizit Tasarımlarım Nasıl Olmuş Arkadaşlar...

Görseli yükleyememenizin nedeni, Grafik ekle imajına tıkladığınızda http:// kısmını silmeden görselin linkini yapıştırmanızdan kaynaklanıyor. Eğer silinmezse iki kez http://http:// olur bu yüzden de imaj görüntülenemez.
  17. Ömer YILDIZ

Sn. Admin Ömer YILDIZ'a:

@Süleyman Köklü @ruzgaryeli20 @Hatice Ceylan @Bahtınur YILDIZ Sizlerle bir arada olmak gerçekten çok güzel. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  18. Ömer YILDIZ

Photoshopta Gerçekçi iPhone Yapımı

Başka bir siteden ders alıp ve sadece dersin ilk görselini ekleyip dersin devamı için yine başka bir sitenin linkini vermek yasaktır. Konu içeriği tarafımdan silinmiştir. Tekrarı halinde bir ay uzaklaştırma cezası alırsınız.
Yukarı Alt