Arkadaşlar, az önce tasarımcılara söylenen yalanları okuyordum kafama takıldı. Diyelim bizim bakkala ekmek var mı dedim, oda olduğu halde yok dedi yalan söyledi. Ben de malum tasarımcıyım. Bu da tasarımcıya söylenen yalanlar içerisine girer mi? :):)
Temiz çalışma ama fazla durağan. Biraz hareket istiyor bence, arka yüzde de logo çok büyük kalmış. Logo silüet şeklinde zeminde kullanılabilir, müsait.
Fikir güzel ama uygulama o kadar başarılı değil. Kadının yüzünü bu kadar deforme etmez, saçların devamını da dalgalara biraz daha yedirebilirseniz daha iyi olacaktır...
Tabi ki ilk cümlemde belirttiğim gibi sizi kırmak ya da incitmek değil amacım. Bu işten ekmeğini kazanan birisiyim. Hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz. Gördüğüm kadarıyla henüz yolun başındasınız. Bu işten hayatınızı geçindirecekseniz daha çok çalışmalı ve daha iyi fikirler üretmelisiniz. O...
Şimdi meşhur olmadan önceki ilk sahne tecrübelerimi hatırladım, bacaklarım titrer, dilim damağım kurur, ne söyleyeceğimi unuturdum. Ne sufleleri duyardım ne spot ışıklarından başka bir şey görürdüm :) Hey gidi... neyse... ne diyorduk :)
Özellikle bu MATIAS Security logosu üzerinde kafa yorulmuş, çok zekice kurgulanmış bir logo. Bu tür logoları ve yaratıcılarını çok kıskanıyorum.
Bizide haberdar ettiğin için sağol Murat Varar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.