İndesign'da böyle bir şey yapamazsınız, bu tür işler için photoshop var. Orada yaparsınız, indesign'dan çağırırsınız. Ya da yine adobe illustrator'de vektörel olarak yaparsınız.
Bununla ilgili bir açıklama var şu adreste...
Kemal Bey gibi benim gözüme de bir orantısızlık takıldı. Degradelerde, kulp açılarda bazı sıkıntılar var. Tava ve tencerenin et kalınlıkları da fazla olmuş, gerçeklik hissini azaltmış... Düzeltilirse daha hoş durur. Elinize sağlık.
arkadaşlar direk beğenmişler ama şahsım adına merak ettiklerim var.
S ile bir logo oluşturduktan sonra SEZA'daki S harfinde bu zorlama ve okuma zorluğuna yol açan espriyi, bir de A harfindeki ton farkını anlayamadım açıkçası. Aydınlatırsanız bakış açım değişir ve kendi adıma doğru gözle bakabilirim.
Alo paket, telefon numarasından önce olsa daha doğru olurdu...
Mavi bölümdeki yazılar da bir punto daha küçük olsaydı...
Temiz çalışmışsın, eline sağlık.
@acquaway
Teknik olarak eleştirsen varsa bir cevabım elbette verirdim ama "güzel" denilen olgu her birimizin gözüyle, beğenisiyle sınırlı değil mi ki...
Eğer birisi beğenmediğinde tepki vereceksem bu çalışmanın sahibi olurdu sadece :D
@Kemal Aksekioğlu
Elbette denenebilirdi, font seçeneklerinin sınırı yok maalesef, zevke göre... Biraz eğlenceli ve hareketli olması gerekiyordu, o bantlar köşeli ve sert bir imaj çiziyordu, en azından font ile onu kırmak istedim...
Yorum için teşekkürler.
BİR TERABAYTLIK FOTOĞRAF
TÜRKİYE’nin en büyük dünyanın ise 10. büyük fotoğrafı İstanbul’da çekildi. Gigapanorama olarak adlandırılan teknikle üretilen fotoğraf için İstanbul yaklaşık 10 saat görüntülendi. Özel bir yazılımla birleştirilen ve 4935 kareden oluşan fotoğrafta kilometrelerce...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.