Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Düşüncenin kağıda aktarımı (eleştiriye açık )

Fotoğrafçı ve ışığı tamamen kendiniz mi çizdiniz acaba?
  2. Erkal COŞKUN

Ölümcül Tekvando Müsabakası ...

Mavili işi biliyo yalnız, her türlü numara var, diğerine nefes aldırmadı :D
  3. Erkal COŞKUN

Indesign ile yazimiza arkaplan yapmak

İndesign'da böyle bir şey yapamazsınız, bu tür işler için photoshop var. Orada yaparsınız, indesign'dan çağırırsınız. Ya da yine adobe illustrator'de vektörel olarak yaparsınız. Bununla ilgili bir açıklama var şu adreste...
  4. Erkal COŞKUN

Bavcool - Products Catalog - 2013 A5

Oldukça başarılı duruyor. Çok ferah bir çalışma olmuş. Elinize sağlık.
  5. Erkal COŞKUN

Cena - Endüstriyel Tasarım Kulp (Handle) Çizim

Kemal Bey gibi benim gözüme de bir orantısızlık takıldı. Degradelerde, kulp açılarda bazı sıkıntılar var. Tava ve tencerenin et kalınlıkları da fazla olmuş, gerçeklik hissini azaltmış... Düzeltilirse daha hoş durur. Elinize sağlık.
  6. Fotoğraf

Fotoğraf

br2
  7. Fotoğraf

Fotoğraf

br1
  8. Erkal COŞKUN

Mağaza Logo Çalışması

Bilgilendirme için teşekkürler.
  9. Erkal COŞKUN

Kitap Kapakları

Güzel... Elinize sağlık.
  10. Erkal COŞKUN

Mağaza Logo Çalışması

arkadaşlar direk beğenmişler ama şahsım adına merak ettiklerim var. S ile bir logo oluşturduktan sonra SEZA'daki S harfinde bu zorlama ve okuma zorluğuna yol açan espriyi, bir de A harfindeki ton farkını anlayamadım açıkçası. Aydınlatırsanız bakış açım değişir ve kendi adıma doğru gözle bakabilirim.
  11. Erkal COŞKUN

logo çalışması

Bence hepsi aynı... Bence hepsi aynı... Bence hepsi aynı... Bence hepsi aynı...
  12. Erkal COŞKUN

Balıkçı Kartvizit

Alo paket, telefon numarasından önce olsa daha doğru olurdu... Mavi bölümdeki yazılar da bir punto daha küçük olsaydı... Temiz çalışmışsın, eline sağlık.
  13. Erkal COŞKUN

Boğaz turu - broşür çalışması

@acquaway Teknik olarak eleştirsen varsa bir cevabım elbette verirdim ama "güzel" denilen olgu her birimizin gözüyle, beğenisiyle sınırlı değil mi ki... Eğer birisi beğenmediğinde tepki vereceksem bu çalışmanın sahibi olurdu sadece :D
  14. Erkal COŞKUN

@acquaway Herkes beğenince sıkıcı ve monoton oluyor, renk kattın, teşekkürler :)
  15. Erkal COŞKUN

@Kemal Aksekioğlu Elbette denenebilirdi, font seçeneklerinin sınırı yok maalesef, zevke göre... Biraz eğlenceli ve hareketli olması gerekiyordu, o bantlar köşeli ve sert bir imaj çiziyordu, en azından font ile onu kırmak istedim... Yorum için teşekkürler.
  16. Erkal COŞKUN

@ZxxxE Aslında orda da bir ton farkı var ama yetersiz sanırım. Biraz daha fark olabilirmiş evet. Yorumun ve dikkatin için teşekkürler.
  17. Erkal COŞKUN

Öterken Gülme Krizine Giren Horoz ...

Tam benim kafadan :)
  18. Erkal COŞKUN

Dünya'nın 10. , Türkiye'nin en büyük fotoğrafı...

BİR TERABAYTLIK FOTOĞRAF TÜRKİYE’nin en büyük dünyanın ise 10. büyük fotoğrafı İstanbul’da çekildi. Gigapanorama olarak adlandırılan teknikle üretilen fotoğraf için İstanbul yaklaşık 10 saat görüntülendi. Özel bir yazılımla birleştirilen ve 4935 kareden oluşan fotoğrafta kilometrelerce...
  19. Erkal COŞKUN

Dök İçini Rahatla !

Az çalışıp çok para kazanmak istiyorum...
Yukarı Alt