Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

son zamanlarda yaptıklarımdan...

Elinize sağlık, başarılı işler...
  2. Erkal COŞKUN

Vivident sakız paketi - ambalaj tasarımı

Bu da sanırım stajyerlik dönemlerinden :) Kapak çok boş kalmışken logoyu öyle meyvelerle tıkış tıkış doldurmak pek doğru olmamış. Hem algılanmıyor bile, biraz daha büyük ve iştah açıcı görseller kullanmalı, zeminde sakızın vereceği ferahlık hissi ve lezzeti anlatacak hareket yaratmalısın.
  3. Erkal COŞKUN

bir kac afisim.

Çalışmaların hepsine de usta eli değmiş, zevkli bir göz bakmış. Eline sağlık.
  4. Erkal COŞKUN

Indesign'a Word'den Aktarma Sorunu

Word dosyasındaki metin karakterlerini değiştirmeyi denediniz mi? Indesign da hangi font ve punto da kullanacaksanız wordden kopyalamadan önce o hale getirip deneyin, benim de zaman zaman sıkıntılarıma çözüm oluyor. Başka yöntemi varsa bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
  5. Erkal COŞKUN

Katalog Kapak Çalışmaları

Görseller güzel ama çerçeveyi sevmedim, hapsetmiş bitkileri, derinlik, alan hissi kaybolmuş, daha ferah bir kapak olmalı konusu gereği... Huzur veren, insanı daraltmayan... Kolay gelsin.
  6. Erkal COŞKUN

Huzur Döner A5 El İlanı

İyi niyetle yapılmış ama biraz amatörce kalmış bir çalışma, çalışmayı eleştirmek yerine bol örnek inceleyip kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Eminim çok daha iyilerini yaparsınız.
  7. Erkal COŞKUN

Dergi kapağı çalışmam...

@deerya3 Açıklama için teşekkürler, stajyerlik dönemi için iyi bir çalışma, eğer varsa yeni çalışmalarınızdan da görebilirsek nereden nereye gelmişsiniz, daha net görür ve değerlendirme yaparız :)
  8. Erkal COŞKUN

Dergi kapağı çalışmam...

Bu kapak çalışmaları deneme - kendinizi geliştirme amaçlı mı, yoksa ticari mi, baskıya gidecek mi?
  9. Erkal COŞKUN

Oyuncak Kutu Çalışması Sizce Nasıl?

Çok başarılı,elinize sağlık...
  10. Erkal COŞKUN

H Muharrem Helvacı Logo Çalışması

Mantık güzel ama henüz bitmemiş bir çalışma. h harfinden soldaki deforme olmuş mesela. Sağdaki de düzgün kesilmemiş. Daha uygun bir font seçimi, espas ve logonun revizesi ile daha iyi bir sonuç çıkacaktır.
  11. Erkal COŞKUN

Dergi kapağı çalışmam 2

Çok karamsar bir çalışma olmamış mı acaba? Belki içeriği anlatmak için böyle siyah ağırlıklı ve mutsuz bir çocuk görseliyle dikkat çekmeyi istemişsiniz ama bende ilk bakışta çok negatif bir etki bıraktı. Hem o çocuk görseli hüzünlü bakışlarıyla daha çok savaş mağduru çocukları anımsatıyor...
  12. Erkal COŞKUN

Haber Sitesi Tasarımı!

Sembolik tazminat davaları gibi :) 12 TL. Sembolik bir anlamı mı var bu rakamın, yoksa emeğinize biçtiğiniz değer gerçekten 12 TL midir?
  13. Erkal COŞKUN

Jazz Bilişim Afiş Tasarımı

Yazıları okumadan şöyle bir göz atınca damat kıyafetleri satan bir mağaza sandım. Uygulama başarılı değil ama fikir daha vahim bence. üzerinde biraz düşünmenizi, bol örnek incelemenizi tavsiye derim.
  14. Erkal COŞKUN

Logo İstiyorum Mert Kafe yaparmısınız

Benim de acil paraya ihtiyacım vardı, denk geldi, ne kadar bütçe ayırdınız logo için?
  15. Erkal COŞKUN

Şişe

Su mu içindeki :D
  16. Erkal COŞKUN

selam :)

Ateş almaya gelmiş herhalde :P
  17. Erkal COŞKUN

Katıldığım bir yarışma için Tek Kırım Tebrik/Kutlama Kartı 3D Sunum

Ciddi bir emek söz konusu. Eline emeğine sağlık. Oldukça hoş...
  18. Erkal COŞKUN

Araç giydirme - yardım...

Teşekkür ederim ilgin için. Kısaca iş başa düşüyor diyorsun :) O zaman bir fotoğraf makinesi, bir metre alıp sokağa çıkıcaz :)
  19. Erkal COŞKUN

Araç giydirme - yardım...

Arkadaşlar, pek aşina olamadığım araç giydirme konusunda bilgiye ihtiyacım var. 3 adet araç: 1-Fıat Ducato 2012 model 2-Ford Custom 2012 model 3-Ford Connect 2009 model Bunlarda iki yan cephe (yolcu kapısı başlangıçlarından arkaya kadar), ve arka cam giydirmesi yapılması isteniyor. Maalesef...
  20. Erkal COŞKUN

Ekrandaki ve Baskıdaki Renk Sorunu

Öncelikle bunun için kaliteli bir monitöre sahip olmanız gerekir, bazı monitörlerde ne yaparsanız yapın renkleri özellikle baskı (cmyk) formatından uzak görürsünüz. Bu konuda çok hassas olanlar için kalibrasyon yapılabilen, bire bir baskı kalitesinde renk veren monitörler var. Fiyatları da tabi...
Yukarı Alt