Şu anda rapidshare.com hesaplarına erişemeyen binlerce kullanıcının aklında tek bir soru var: Rapidshare.com engelleniyor mu?
Bu akşam itibariyle Rapidshare.com sunucularına bağlanamayan binlerce kişi merakla bir cevap bekliyor. İlk ihtimal Türkiye’de alınan bir mahkeme kararı ile sunuculara...
@neoncu
sistemine yeni font eklemek corelin bunları gormesi için de yeterlidir.
bunun için seçtiğn fontları;
c:\windows\fonts\
klasorü içerisine sürükleyip bırakman yeterlidir.
kolay gelsin.
@melek
tabikiii... resimler arasında boyle bi yumuşatma ile geçiş yapabilirsin. başka yontemlerde var ama en sağlıklısı bu.
hatta en önemli avantajı ise begenmez isen layerdaki orjinal nesne kalır bozulmaz yeniden değişik şekilde de yapabilir ya da iptal edebilirsin.
@melek
çok basit....
resimli anlatım daha iyi olurdu aslında ama buna şimdilik zamanım yok.
ikin renk örneğinden yola çıkacağım.
her iki renk farklı layerlarda olsun.
örneğin; üstte kırmızı renk doldurduğun layer, altta ise mavi renk dolu bir layer...
kırmızı rengin yani üstteki rengin...
Dünya geneline yapılan bir ankette seçilen 20 büyük insan.
Bunlardan en çok yaşamasını bu günden istediğiniz birini oylayın....
şu an ATATÜRK büyük bir farkla önde.
http://www.whoshouldliveagain.com/index.php
@caylakop
ben bu fiyata bundan daha hızlı ve sağlıklı calışan bi mac alırım... şişerme geldi bana
hani en onemli parca anakart bilgisi yok. ve fiyat bu makineye göre cok pahalı. ben buna benzer bi amd kurdum arkadasa su sogutmalı kandalf kasa ve apple 20" lcd monitor dahıl bır yıl once...
@hatice27
mehmet abiye selam söyle. evet sanlısın onun yanındaysan. :)
ama dün benim yanıma gelecekti gelseydi o da sanslı olurdu, ama bu gün gelirse o şansı yakalayabilir mi bilemem :))
hadi bakalım hayırlısı hoşgeldin.
şimdi forumu soruların ıle doldur da bi an once yanıtlarını verelım. sende pgren.
cevaplanacak cok soru var....
hoşgeldin demeyı mı unuttum ben ne :)
hoışgeldin ve kolay gelsin....
renk kullanımın cok güzel. canlı ve insanın içini ısıtıyor. benim hoşuma gitti. tabi sectigin resimlerler de buna uyum sağlatmanı atlamam gerek.
eline sağlık güzel çalışmalar. yenilerini merakla bekliycem
@kasapcarlos
cevab verecek birisi tabiki var...
şimdi eger desenin bu sekilde basit bir renk ve etrafında sadece glow efekti var ise bunun icin photoshop ile ugrasmanı tavsiye etmem.
corelde bunu çok rahatlıkla yaparsın ve en sağlıklı yöntem de budur.
yazını ya da desenine renk veriyorsun...
@satrol__
ilkkez gorduğum bir hata mesajı bu. sanırım bu dosya sistem tarafından ekran kullanılan bır font dosyası. baska calısan bır makıneden bunu kopyalarak bence sorunuz cozebılırsın ama sorun cozulsede yedek alıp sıstemını yenılemenı tavsıye ederım.
pekı bu nasıl siliniyor onu tam...
@iscosh
bu işi wordde de hazrlaya bılırsın. ama quark kullanıyyorsan ki o zaman bu programı biliyorsun diye kabul ediyorum. formulleri hazırladıgın programda mutlaka save as veya export seceneği mevcuttur. bu senekler altında eps olarak kayıt yaparsan quarka sorunsuz olarak getirebilir ve...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.