Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

Rapid Share Kapandı

Şu anda rapidshare.com hesaplarına erişemeyen binlerce kullanıcının aklında tek bir soru var: Rapidshare.com engelleniyor mu? Bu akşam itibariyle Rapidshare.com sunucularına bağlanamayan binlerce kişi merakla bir cevap bekliyor. İlk ihtimal Türkiye’de alınan bir mahkeme kararı ile sunuculara...
  2. Fatih Çelikhan

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@neoncu sistemine yeni font eklemek corelin bunları gormesi için de yeterlidir. bunun için seçtiğn fontları; c:\windows\fonts\ klasorü içerisine sürükleyip bırakman yeterlidir. kolay gelsin.
  3. Fatih Çelikhan

renklerin geçişi

@melek rica ederim herzaman bekleriz sorularınızı
  4. Fatih Çelikhan

renklerin geçişi

@melek tabikiii... resimler arasında boyle bi yumuşatma ile geçiş yapabilirsin. başka yontemlerde var ama en sağlıklısı bu. hatta en önemli avantajı ise begenmez isen layerdaki orjinal nesne kalır bozulmaz yeniden değişik şekilde de yapabilir ya da iptal edebilirsin.
  5. Fatih Çelikhan

renklerin geçişi

@melek çok basit.... resimli anlatım daha iyi olurdu aslında ama buna şimdilik zamanım yok. ikin renk örneğinden yola çıkacağım. her iki renk farklı layerlarda olsun. örneğin; üstte kırmızı renk doldurduğun layer, altta ise mavi renk dolu bir layer... kırmızı rengin yani üstteki rengin...
  6. Fatih Çelikhan

HerKEse Merhaba

hoşgeldiniz. insallah guzel bi forum gecirirsiniz
  7. Fatih Çelikhan

köpek

bu kopeği gezdirirken memlekette ne kadar kedi varsa yoketmek lazım. bi görse tasmayı tutanın halini düsenimiyurum bile
  8. Fatih Çelikhan

Son 100 yılda en çok yaşamasını istediğiniz kişi

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... sözünün anlamını bırakın telaffuzunu bile yapamayanlara inat.....
  9. Fatih Çelikhan

Son 100 yılda en çok yaşamasını istediğiniz kişi

Dünya geneline yapılan bir ankette seçilen 20 büyük insan. Bunlardan en çok yaşamasını bu günden istediğiniz birini oylayın.... şu an ATATÜRK büyük bir farkla önde. http://www.whoshouldliveagain.com/index.php
  10. Fatih Çelikhan

işte grafik pc'si

@caylakop ben bu fiyata bundan daha hızlı ve sağlıklı calışan bi mac alırım... şişerme geldi bana hani en onemli parca anakart bilgisi yok. ve fiyat bu makineye göre cok pahalı. ben buna benzer bi amd kurdum arkadasa su sogutmalı kandalf kasa ve apple 20" lcd monitor dahıl bır yıl once...
  11. Fatih Çelikhan

merhaba

@baharanta holgeldiniz. kesinlike birbirimizden çok şey öğreniriz. buna emin olun.
  12. Fatih Çelikhan

selam

@MehmetBozaslan daha ne gördün abi..... dün bir bugün iki sadece sana dil çıkarıyorum :P
  13. Fatih Çelikhan

selam

@hatice27 mehmet abiye selam söyle. evet sanlısın onun yanındaysan. :) ama dün benim yanıma gelecekti gelseydi o da sanslı olurdu, ama bu gün gelirse o şansı yakalayabilir mi bilemem :))
  14. Fatih Çelikhan

selam

hadi bakalım hayırlısı hoşgeldin. şimdi forumu soruların ıle doldur da bi an once yanıtlarını verelım. sende pgren. cevaplanacak cok soru var.... hoşgeldin demeyı mı unuttum ben ne :) hoışgeldin ve kolay gelsin....
  15. Fatih Çelikhan

Bir bakış, bir yorum!!!

renk kullanımın cok güzel. canlı ve insanın içini ısıtıyor. benim hoşuma gitti. tabi sectigin resimlerler de buna uyum sağlatmanı atlamam gerek. eline sağlık güzel çalışmalar. yenilerini merakla bekliycem
  16. Fatih Çelikhan

Bİrkaç Efekt Çalısmam

dostum belki kızacaksın bana ama.... :)) sen canını sıkmaya devam et..... gzel şeyler cıkmış eline sağlık
  17. Fatih Çelikhan

Bir cvp yazacak desinatör yokmu?

@kasapcarlos cevab verecek birisi tabiki var... şimdi eger desenin bu sekilde basit bir renk ve etrafında sadece glow efekti var ise bunun icin photoshop ile ugrasmanı tavsiye etmem. corelde bunu çok rahatlıkla yaparsın ve en sağlıklı yöntem de budur. yazını ya da desenine renk veriyorsun...
  18. Fatih Çelikhan

alanyum logo

abi gerçekten güzel. ama ben olsam sadece yazı stili ile fok u kullanırdım. fok cidden güzel olmuş. eline sağlık
  19. Fatih Çelikhan

windows açılış hatası

@satrol__ ilkkez gorduğum bir hata mesajı bu. sanırım bu dosya sistem tarafından ekran kullanılan bır font dosyası. baska calısan bır makıneden bunu kopyalarak bence sorunuz cozebılırsın ama sorun cozulsede yedek alıp sıstemını yenılemenı tavsıye ederım. pekı bu nasıl siliniyor onu tam...
  20. Fatih Çelikhan

Intelli Draw

@iscosh bu işi wordde de hazrlaya bılırsın. ama quark kullanıyyorsan ki o zaman bu programı biliyorsun diye kabul ediyorum. formulleri hazırladıgın programda mutlaka save as veya export seceneği mevcuttur. bu senekler altında eps olarak kayıt yaparsan quarka sorunsuz olarak getirebilir ve...
Yukarı Alt