dekupeleri hazır arkadaslar ve dekupeleri alpha kanalında aynı isimli .PSD dosyasında.
bunu nasıl kullanacağını hatırlamayan veya bilmeyen arkadaslar olursa lütfen mesaj atsın yardımcı olayım.
@turkgencnet
arkadaşım bu nedir. ne işidir bi bahseder misin lütfen. sen grafiker misin matbaacı mısın. bunları bi açıklar mısınız.
burada tasarım yaptırmak için bulunmadığımızı belirtmek isterim. sadece grafiker ve bu işe merak duyan insanlara bilgimizce yardımcı olmaya çalışıyoruz. ama...
tabiki logo isteminde bulunabilirsiniz....
eğer aradığınız logoyu bulamıyorsanız ve buradaki arkadaşlarımız varsa en kısa zamanda yanıt alabilirsiniz.
ama çizilmesi için logo yapılmaısnı istiyorsanız bence hıc yuklemeyin.
cunku bu yanlıs bir deneme olur.
kolay gelsin. aradığınız logoyu...
yüksek çözününürlüklü, ekmek resimleri. dekupeleri hazır. dekupeler Alpha Kanalı mantığı ile yapılmıştır. eğer aklınıza takılan bişey olursa sorun yardım edelim.
küçük resimler koyacaktım ama şuan işte yoğunum sadece paylaşıyorum.
bi sonraki uploadımda resimleri eklerim.
kolay gelsin...
fotografçı değilim.... fotoğraf sanatçısı değilim ama bana göre eğer bir profesyonel makine almak istiyorsan öncelikle objektif çapının büyüklüğü, objektif te kullanılan mercekelrin kalitesi ve cmos (dijital algılayıcınınz hassasiyet, perde hızı vs vs gibi ayrıntıoların iyi olması gerekir.
eger...
konuyu tartışmak yersiz zaten. insanların alışkanlıkları ile doğru orantılıdır bu. size corel yerine paint öğretseler di paint derdiniz. ama kimsenin aklına frehandi illustratoru kullanmak öğrenmek gelmiyor gibi. bence en kısa zamanda sadece bakla yemeyin, başka gıdalar da alın... :P
corel diye direten kişilere hiç bizaman anlam verememişimdir.
1. si corelin yaygın olma nedeni; pc platformunun grafik dünyyasına adım atmasına yardım etti. dolayısı ile hackerların bir numaralı kırıp bolca dağıtabildiği bir program oldu.
2. si corel bünyesinde herşeyi barındırmak gibi bir...
hoşgeldiniz.
bizde sizinle ve soracağınız sorularla ilgilenelim.
ama önce forumda bir tur atın ve forum kullarını gözden geçirin.
lazım olursa burlardayız...
kolay gelsin
@^-The_Kaaji^-
merhaba...
Forumumuza hoş geldiniz. lütfen forum kurallarımızı okuyunuz.
renkli yazmak yasaktır. bu seferlik düzeltiyorum.
iyi forumlar kolay gelsin
yazayım....
tasarım denir tabiki..... ??????
neden denmesin ki. sadece biz mesleğimizin gereği kendimizce yaptığımız araştırmalarla veya edindiğimiz tecrübelerle tasarımları yaparız.
bir makarna etiketi için, bir otomobil kataloğu içi veya bir eğitim kurumu için gereken materyellari bizler...
@sseevvccaann
evet yanlış yerde açmışşsınız. burası corel ile sorunların olduğu bölüm.
bir dahaki konu açılımında veya sorularda ilgili bölümlere dikkat edeceğinizi umuyorum.
bu arada rapid le ilgili sorun şimdilik kalmadı. dün gece biraz sorun vardı ama sanırım beklediğimiz şekilde kalıcı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.