Grafikerler.Org Logosunun açıklaması: Grafik tasarımda ve baskıda kullanılan CMYK renk modunu anlatır. 4 dilim 4 ana rengi temsil eder zaten dilimler her renk ile gösterilmiştir. 4 dilim aynı zamanda baskıda kullanılan kros ile birleşerek değişik bir tasarım kazandırılmıştır ve grafik...
Forum kuralları
27-) Konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "lütfen yardım", "acil" gibi anlamsız başlıklarla konu açmak yasaktır.
Lütfen öncelikle Forum kurallarını okuyun
Konu yanlış yerde açılmış gerekli yere taşıyorum.
@gökcemsin
Lütfen forum kurralarına uyalım. Site içerisinde iletişim adresleri vermek yasaktır.
Bilgilerinizi soru ve sorunlarınızı burada bizimle paylaşabilirsiniz.
tasarımın konu ile alaksını göremedim açıkçası..
kesimleri iyi yapamamışsın.
arka planı biraz daha gizemli yapabilirdin. Font secimin kötü bana göre Filmin adını farklı yazı karakteriyle yazabilirdin..
başarılarının devamını dilerim.
teşekkürler.
Bu bilgiyi bizimle paylaştığınız icin çok teşekkürler. Gerçekten de bu noktaya gelişimiz kolay olmadı düştük kalktık, düştük kalktık, belki yine düşeceğiz ama yine kalkıp yolumuza devam edecegiz. hedefimiz şuanda elde ettğimiz neticelerin çok ötesindedir. İnşallah hep beraber...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.