bari ben bişeyler söyliyeyim kapksa bu renk uyumu güzel renkler konusunda gerçekten başarılısınız ama tek görsel kullanamalısınız alttakileri çıkartın adresleri ve telefonlarıda zaten onları arka kapakta vereceksiniz
kapak olarak tasarlama yaparken arka tarafıyla beraber çalışın ön ve arkayüz...
emre bey afişede ne anlatılmak istendiğini tam analayamadan bir katil var bildiğimiz bu onuda isimden anlıyoruz afişinde birazda filmi anlatması gerekmez mi
gmrüntü olark bakalım dersek sıçrama efektlerini koyu kırmızı yapabilirsin kan sıçramış gibi gözükür
bruce nin yanına bi kaç isim daha...
yeşil ton olarak çok güzel durmuş
yorum yapmak isterim fakat hakan nerde ne var çok güzel analiz etmiş
benim söyliyeceğim sağ tarafta alttaki ikinci resim kalkmalı tek resim yeterli olur versace yazısıda bir boydan boya giden bir kuşak içine alınabilir arka tarafda resimler azaltılmaı...
beyazweb ilk çalışmanız olması yönünden fena değil çünkü genelde ilk kez kartvizit yapanlar dev yazı fontları kullanıyorlar siz burdan sınıfı geçmişsiniz.
siyah beyaz yapmanıza bende anlam veremedim daha mat tonlar kullanabilirsiniz hakan beyin dediklerinide uygulayabilirsiniz öncelikle...
emre bey boş vaktinizde yapılan örnekleri incelemenizde fayda var bu sayede bir işe başlarken aklınızda daha fazla fikir olacaktır.
özellikle film afişleri televizyondaki reklamlar, yerli yabancı çalışmalar,
yapacağınız iş ne ile ilgiliyse internette o iş için yapılmış çalışmalara bir göz...
kanlı tarihi anlatan kırmızı bir çalışma güzel uymuş yazı karkteriniz ve yazıları yerleştirmeniz çok güzel oturmuş elinize sağlık bence başarılı bir çalışma
corelde yapılabilecek güzel çizimlerden biri bizimle payşatığınız için teşekkürler nihat bey
hakanın söylediklerine ek olarak tuş takımının harflerinin köşelerine yarım çerçeve atabilirsiniz buda tuşları daha gerçekçi gösterir
işi sadeleştirmelisiniz bu şekilde çok karışık ve gözü yoruyor karayolu çetveli muhakkak değişmeli kullandığınız desenler daha belli belirsiz olursa karışıklığı biraz azaltabilirsiniz
renk konusunda bende rengleri değiştirmeniz önerebilirm
üsteki logoda yazı fontu değişmeli ve logo da efekt kullanılmamamlı diye düşünüyorum
hakan ve danişman ın dediklerinide yaparsanız daha iyi bir sonuç elde edebilirsiniz
başarılar
detaylı bilgi ve örnekler için
https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/6736-corel-draw-da-resmi-evrak-fatura.html
https://www.grafikerler.org/grafik-tasarimlari/6684-fatura-calismalarimdan-bi-akc-ornek.html
inceleyebilirsiniz
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.