Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Buzdolabı Poşeti Çalışmam

bu poşetlerden market raflarında görüyoduk o basılmış çalışma mı yoksa yeni bir çalışma mı
  2. Fatih Coşkun

Okul Faaliyet Tanıtım Broşürü

Ahmet bey güzel nizamlı bir çalışma olmuş sadece ön tarafdaki yazılar biraz karışık gibi
  3. Fatih Coşkun

mobilya kapak tasarım

bari ben bişeyler söyliyeyim kapksa bu renk uyumu güzel renkler konusunda gerçekten başarılısınız ama tek görsel kullanamalısınız alttakileri çıkartın adresleri ve telefonlarıda zaten onları arka kapakta vereceksiniz kapak olarak tasarlama yaparken arka tarafıyla beraber çalışın ön ve arkayüz...
  4. Fatih Coşkun

Film Afişi(Serial Killer)

emre bey afişede ne anlatılmak istendiğini tam analayamadan bir katil var bildiğimiz bu onuda isimden anlıyoruz afişinde birazda filmi anlatması gerekmez mi gmrüntü olark bakalım dersek sıçrama efektlerini koyu kırmızı yapabilirsin kan sıçramış gibi gözükür bruce nin yanına bi kaç isim daha...
  5. Fatih Coşkun

Bergamos Oliveoil

tebrikler güzel bir çalışma olmuş
  6. Fatih Coşkun

marka çalışması...( versace)

yeşil ton olarak çok güzel durmuş yorum yapmak isterim fakat hakan nerde ne var çok güzel analiz etmiş benim söyliyeceğim sağ tarafta alttaki ikinci resim kalkmalı tek resim yeterli olur versace yazısıda bir boydan boya giden bir kuşak içine alınabilir arka tarafda resimler azaltılmaı...
  7. Fatih Coşkun

İlk Kartvizit Çalışmam

beyazweb ilk çalışmanız olması yönünden fena değil çünkü genelde ilk kez kartvizit yapanlar dev yazı fontları kullanıyorlar siz burdan sınıfı geçmişsiniz. siyah beyaz yapmanıza bende anlam veremedim daha mat tonlar kullanabilirsiniz hakan beyin dediklerinide uygulayabilirsiniz öncelikle...
  8. Fatih Coşkun

Hoşgeldin Yaz Vektörleri :D

hoşgeldi sıcak geldi yanıyoz daha şimdiden bu kadar sıcaksa yazın naparız teşekkürler Abdullah bey
  9. Fatih Coşkun

Hayal Gücü Nasıl Gelişir?

emre bey boş vaktinizde yapılan örnekleri incelemenizde fayda var bu sayede bir işe başlarken aklınızda daha fazla fikir olacaktır. özellikle film afişleri televizyondaki reklamlar, yerli yabancı çalışmalar, yapacağınız iş ne ile ilgiliyse internette o iş için yapılmış çalışmalara bir göz...
  10. Fatih Coşkun

Mesa Medikal

Bencede inan bey 2. logo gerçekten çok güzel ve anlamlı görünüyor ben olsam tereddütsüz 2 derdim
  11. Fatih Coşkun

Film Afişi(Adolf Hitler)

kanlı tarihi anlatan kırmızı bir çalışma güzel uymuş yazı karkteriniz ve yazıları yerleştirmeniz çok güzel oturmuş elinize sağlık bence başarılı bir çalışma
  12. Fatih Coşkun

Cep Telefonu Çizimi

corelde yapılabilecek güzel çizimlerden biri bizimle payşatığınız için teşekkürler nihat bey hakanın söylediklerine ek olarak tuş takımının harflerinin köşelerine yarım çerçeve atabilirsiniz buda tuşları daha gerçekçi gösterir
  13. Fatih Coşkun

atatürk çalışma

çalışmayı ufak eklediğiniz için tam olarak inceleme fırsatımız olmuyor
  14. Fatih Coşkun

Benimleol arkadaşlık site logosu

tek bakışta ne anlatmak istediğini tam olarak ortaya koyan bir çalışma olmuş tebrikler inan bey
  15. Fatih Coşkun

Elazığ İsaş Petrol İçin Kutu Mendil Çalışması

işi sadeleştirmelisiniz bu şekilde çok karışık ve gözü yoruyor karayolu çetveli muhakkak değişmeli kullandığınız desenler daha belli belirsiz olursa karışıklığı biraz azaltabilirsiniz
  16. Fatih Coşkun

Yeni açılan bir benzin istasyonu için logo çalışması

renk konusunda bende rengleri değiştirmeniz önerebilirm üsteki logoda yazı fontu değişmeli ve logo da efekt kullanılmamamlı diye düşünüyorum hakan ve danişman ın dediklerinide yaparsanız daha iyi bir sonuç elde edebilirsiniz başarılar
  17. Fatih Coşkun

A5 ebadı fatura hazırlama

detaylı bilgi ve örnekler için https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/6736-corel-draw-da-resmi-evrak-fatura.html https://www.grafikerler.org/grafik-tasarimlari/6684-fatura-calismalarimdan-bi-akc-ornek.html inceleyebilirsiniz
  18. Fatih Coşkun

Elazığ Medical Park Hastanesi için Küpblok çalışmları

resimsizler çok sade olmuş resimli olanlar daha çok dikkat çeker düşüncesindeyim tasarım gayet şık olmuş
  19. Fatih Coşkun

PİCKUPmini

Tebrikler cengiz bey görsel mini ama çalışma çok büyük elinize sağlık
Yukarı Alt