Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Poster

umut bey ben çok beğendim çalışmanızı alta uçağın gölgesini koymanız çalışmayı tamamen farklılaştırmış kaliteli bir çalışma ortaya çıkarmış Elinize sağlık iyi çalışmalar
  2. Fatih Coşkun

Kendim için yaptığım bir kaç logo

Çalışmlarınızda ki renk seçimlerinizle ayrı bir hava katmışsınız genel olarak söylüyecek olursak hepsi güzel çalışmalar ama kuvafi çok güzel gözüktü bana elinize sağlık çalışmalaraınızda başarılar
  3. Fatih Coşkun

Burweb için Logo

terzi kendi söküğünü dikemez derler bende kendime logo yaparken çok zorlanmıştım:)
  4. Fatih Coşkun

sality.nar

exe dosyalarına bulaşan bir virüs ve maalesef bana bulaştı nod.32 mi devre dışı bıraktı görev yöneticimi güvenlik duvarımı kapattı d ye ve harici harddiskime bulaştı yeni virüs koruma programlarını kurmamı engelledi ve nerdeyse bütün yedek programlarımın exe lerini bozdu format attım nod.32...
  5. Fatih Coşkun

Çocuk Desenleri Kataloğu

Paylaşım için teşekkürler doğuş toprak bu iş ile ilgilenen arkadaşların çok işine yarayacaktır ve benden size + rep
  6. Fatih Coşkun

Background templates

Paylaşım için teşekkürler yusuf bey
  7. Fatih Coşkun

vektör iş kadınları

Paylaşımınız için çok teşekkürler burçin hanım
  8. Fatih Coşkun

zeminler (Villa Arts - TexTures) 20jpeg

Çok teşekkürler bahtınur hanım sağolun bütün arşivi yığdınız buraya:)
  9. Fatih Coşkun

3D Vektörel Karakterler

Bunlar süper Teşekkürler Erkin elimden geldiğince bunları işlerimde kullanmaya çalışıyorum çalışmalrın bütün görselliğini değiştirebiliyorlar....
  10. Fatih Coşkun

Antik Çerçeveler ve Desenler

Teşekkürler Erkin bey
  11. Fatih Coşkun

yeşil alan çimen fotoğrafları 5 JPG

Valla bu ara hep benim eksikleri tamalıyorsunuz teşekkürler Bahtınur hanım elinize sağlık
  12. Fatih Coşkun

mücevherler (Jewels Images Clipart) 38 JPG

Teşekkürler Bahtınur Hanım fikirleriniz ve paylaşımlarınızda zengin :)
  13. Fatih Coşkun

japon girl

Aslı hanım gene çok güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsınız ayrıntılar renk geçişleri herşey çok güzel yanlız gözler fazla çekik olmamış oda ayrı bir hava katmış
  14. Fatih Coşkun

Typographic Portraits (Muhteşemler)

hepsi birbirinden güzeller
  15. Fatih Coşkun

Çiçek Clip-Artları ... (73 tanecik eps!)

Paylaşım için teşekkürler Elif hanım
  16. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

çift kırımlı derken a4 ün çifk kırımından bahsediyorsunuz herhalde tek parçası 99X210 ebadında oluyor tabi kenar kesim payları için yazıları ve görselleri 3-4mm içerden paşlatırsanız daha iyi olur
  17. Fatih Coşkun

Renkli Arkaplanlar

Teşekkürler erkin bunlar çok lazım oluyor her arşivde bulunması lazım
  18. Fatih Coşkun

RGB / CMYK geçişi

Tüm RGB bitmap'leri CMYK'ya çevirmek... Matbaa ve Reprodüksiyon atölyelerinin sürekli yapmak zorunda oldukları kontrol ve düzeltmelerden biri de dökümandaki RGB bitmapleri bulup bunları tek tek CMYK renk uzayına çevirmek oluyor. Aslında bu işlem bir RIP için Postscript (.prn) belge...
  19. Fatih Coşkun

14 klasör 700 clipartlık dev arşiv

Elif Hanım Link yenilendi
  20. Fatih Coşkun

Başka Bir PS Ve Max Ortak Çalışmam(Çizim)

Golf topları mükemmel görünüyor hakan ellerin dert görmesin
Yukarı Alt