umut bey ben çok beğendim çalışmanızı alta uçağın gölgesini koymanız çalışmayı tamamen farklılaştırmış kaliteli bir çalışma ortaya çıkarmış Elinize sağlık iyi çalışmalar
Çalışmlarınızda ki renk seçimlerinizle ayrı bir hava katmışsınız genel olarak söylüyecek olursak hepsi güzel çalışmalar ama kuvafi çok güzel gözüktü bana elinize sağlık
çalışmalaraınızda başarılar
exe dosyalarına bulaşan bir virüs ve maalesef bana bulaştı
nod.32 mi devre dışı bıraktı görev yöneticimi güvenlik duvarımı kapattı d ye ve harici harddiskime bulaştı yeni virüs koruma programlarını kurmamı engelledi ve nerdeyse bütün yedek programlarımın exe lerini bozdu format attım nod.32...
Aslı hanım gene çok güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsınız
ayrıntılar renk geçişleri herşey çok güzel yanlız gözler fazla çekik olmamış oda ayrı bir hava katmış
çift kırımlı derken a4 ün çifk kırımından bahsediyorsunuz herhalde tek parçası 99X210 ebadında oluyor tabi kenar kesim payları için yazıları ve görselleri 3-4mm içerden paşlatırsanız daha iyi olur
Tüm RGB bitmap'leri CMYK'ya çevirmek...
Matbaa ve Reprodüksiyon atölyelerinin sürekli yapmak zorunda oldukları kontrol ve düzeltmelerden biri de dökümandaki RGB bitmapleri bulup bunları tek tek CMYK renk uzayına çevirmek oluyor. Aslında bu işlem bir RIP için Postscript (.prn) belge...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.