Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Moda Collection(PS Moda Çizim)

Geliştirilebilir hakan bey ama bu haliylede gayet şık duruyor askının şeffaflığına kadar herşey düşünülmüş elinize sağlık
  2. Fatih Coşkun

corelde sade kartvizit yapımı

bidahaki ders çok renkli kartvizit hazırlamada görüşmek üzere
  3. Fatih Coşkun

boyamalarım

ciziminiz ve renklendirmeleriniz gerçekten çok güzeller tebrikler aslı hanım başarılarınızın devamını diliyorum
  4. Fatih Coşkun

nokıa adlı çalışmam

işlerinizi müşteriye gidecek gibi özenli yaparsanız ilerki işleriniz daha düzenli ve detaylı olacaktır kişisel bir çalışma değilde bir iş olarak düşünün bence başarılar...
  5. Fatih Coşkun

Dosyalarınızı web'den kolayca dönüştürün.

Paylaşım için teşekkürler Aras bey bakalım nasılmış:)
  6. Fatih Coşkun

Banner Çalışması

bencede güzel ve anlaşılır bir çalışma elinize sağlık
  7. Fatih Coşkun

Logotype Set3 Vector

logo yapmakta baya kolaylaşacak artık:)
  8. Fatih Coşkun

Özel Yer vektörü , Special Place

Teşekkürler Abdullah bey bir sürü yazı yerine bu görsel tek başına herşeyi anlatabilir bence
  9. Fatih Coşkun

Sale-İndirim Vektör 2

Paylaşım için teşekkürler buse hanım
  10. Fatih Coşkun

Birkaç Çalışmada Benden Olsun...

elinize sağlık başarılı çalışmalar
  11. Fatih Coşkun

Türk Telekom'un yeni internet Tarifesini DuyDunuz Mu??

ttnet işyerim adı altında yeni bir paket çıkarmış 9 tl farkla baya bir özellik sunuyorlar buyrun özelliklerine bakın ne diyeceksiniz
  12. Fatih Coşkun

yapı ve inşaat fotoğrafları 45 HQ jpeg

bunlar okadar çok aranan fotoğraflar ki inanın maden bulmuş gibi oldum çok teşekkürler +rep
  13. Fatih Coşkun

19 mayıs çalışması

bu tür çalışmalar kendiniz yetiştirmeniz açısından çok faydalı olacaktır bir kumaşınız var artık gerisi size kalmış başarılarınızın devamnı diliyorum
  14. Fatih Coşkun

bunlarda benim çalışmalar

1 çalışma çok güzel 2. çalışmada ise fikir olarak güzel ama aklındakini ekrana tam yansıtamamışsın dekuplara daha fazla özen göstermelisin bide yaptığın efekti yüze yedirmelisin ki sonradan yapıldığı fazla belli olmasın ps derlerinde insanı zombiye dönüştürmek dersindeki efektlerde...
  15. Fatih Coşkun

katolog kapak çalışmam

kodakta kullandığınız insan resimlerinin kalitesi düşük gözüküyor Suziki güzel olmuş lakin arabanın altındaki gölgeyi kaldırsaydınız daha gerçekçi olabilirdi çalışmalrınız devamını bekliyoruz başarılar
  16. Fatih Coşkun

color style

Tebrikler cengiz bey renk tonlarını çok güzel yakalamışsınız ve anlatmak istediğinizi fazlasıyla anlatmışsınız
  17. Fatih Coşkun

Destiny / Kader

elinize sağlık inan bey dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama kitabın sol tarafı direk kesilmiş
  18. Fatih Coşkun

RENAL Diyaliz Merkezi

Bencede süper bir yerden yakalamışsınız ve bütünlüğü sağlamışsınız tebrikler
  19. Fatih Coşkun

Tipografik hayvanlar serisi

Mükemler olmuş fil & balık süper hayal gücü
  20. Fatih Coşkun

Hikaye Kitapları İçin Backgroundlar

Gerçekten çok güzeller cıvıl cıvıl paylaşım için teşekkürler serkan bey
Yukarı Alt