Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

poster çalışması

Kemal bey çalışmalarınız genelde sıradanlıktan uzak farklı çalışmalar sizin çalışmalarınız birçok arkadaşımıza yardımcı olacak ve yol gösterecek çalışmalar
  2. Fatih Coşkun

kartvizit çalışmam

arkadaşlar resimleri ben düzenledim daha rahat görünebilsinler diye bende gözüküyor resimler ama garanti olsun diye tekrar yükledim
  3. Fatih Coşkun

Başka Bir Model Denemesi(Tahtrevalli Çizim)

Hakan bey gerçekten bile daha gerçekçi olmuş elleriniz dert görmesin
  4. Fatih Coşkun

kartvizit çalışmam

Çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler ufuk bey çalışmanızda size birkaç önerim olacak alttaki adres çerçevesi kesime çok yakın çalışmnızda araba resmi karta taşımış zaten karakter seçimlerini de bi gözden geçirir ve biraz arabaya uyum sağlayacak şekilde mat tonlar kullanırsanız...
  5. Fatih Coşkun

Biliyor Muydunuz?

bunları bize tekrardan hatırlattığın için Teşekkürler yaşar abi
  6. Fatih Coşkun

Dergi ek'i çalışmam / insanvehayat

Elinize sağlık süleyman bey güzel iş çıkarmışsınız benim takıldığım tek nokta ön sayfadaki göreselle ön sayfadaki konuların uyuşmaması
  7. Fatih Coşkun

1-2-3-4

cıvıl cııvıl renkli çalışmalar baya emek harcanmış belli elinize sağlık
  8. Fatih Coşkun

Pop Art

Eline sağlık gölgelendirmeler ile biraz daha uğraşsan çok daha güzellerini yapabilirsin kolay gelsin....
  9. Fatih Coşkun

çalışmalarım 3adet

Bahtınur hanım acele olmuş temiz olmuş ciks tam logo gibi olmuş kutlu doğum gayet sade ve güzel son çalışma da çanakkaleye gidiyoz kaçırmayın yazısını biraz abest buldum diskoya gider gibi daha anlamlı bir davet olsaydı daha iyiydi
  10. Fatih Coşkun

yardımınıza ihtiyacım var

ilk yapmanız gereken sağlam bir yazı karkteri her kağıda her boyda güzel gözükebilmeli karakteri bulduktan sonra etrafına yazıyı kaplayacak şekilde sadece bulut dış çerçevesini ince olaraktan bi geçin etrafına olmadı üstüne altına yanına yarısı bulut yazısında yarısı dışarda bu şekilde deneyin...
  11. Fatih Coşkun

Toplumsal Duyarlılık Afiş İlk Çalışma

bencede bir tarafta çalışan çocuklar 23 nisan yazan yerde de eğlenen çocuklar olsa yada eğlenen çocuklardan bir tanesini seçip diğer tarafta onu çalışırken gösterebilseniz daha uygunolacaktır.
  12. Fatih Coşkun

corelde birden fazla dairenin ölçülerini aynı anda değiştirmek

sayın csy bu konuyada bir bakrmısınız https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/10688-corel-draw-klonlama-ozelligi.html klonlama özelliği ile işinizi halledebilirsiniz
  13. Fatih Coşkun

Bambu İmajları

Arka fonda çok tatlı bir görüntü elde edilebilir özellikle yeşilin tonları çok güzel
  14. Fatih Coşkun

Dünya Bayrakları

Paylaşımınz için teşekkürler Erkin bey arşivde olması lazım ne zaman lazım olacağı belli olmaz
  15. Fatih Coşkun

Grunge Arkaplanlar

bi arkadaşım menü yapmıştı aynı menüyü erkin beyin paylaştığı backgrount lar ile tekrar tasarladım bu desenler kartvizit - el ilanı - menü vs gibi işlerde çok işmize yarayabilir paylaşım için teşekkürler erkin bey..
  16. Fatih Coşkun

En sıra dışı reklam alanları - (Mutlaka Bakınız)

Çok güzeller bunlar biizmle paylaştığınız için teşekkürler Abdullah bey benim en çok hoşuma giden Nescafe reklamı ve nıvea
  17. Fatih Coşkun

İşte oyun dünyasının zirvesindekiler

aksiyon : crysis i atlamışlar bence en başarlı oyunlardan bir tanesi oynarken en çok zevk aldığım oyunlardandı korku gerilim : fear eğer bu oyunu evde tek başınıza ve ses sisteminde oynarsanız o akşam evde tek başınıza kalmıyacağınızı garanti edyorum ya bir arkadaşınızı eve çağıracaksınız yada...
  18. Fatih Coşkun

Alman Ressamın marifeti

ben resim göremiyorum hatice hanım
  19. Fatih Coşkun

seyahat fotoğrafları 8 HQ JPG 300 DPI

Paylaşımınız için Teşekkürler Bahtınur hanım
  20. Fatih Coşkun

Hippi

Çok neşeli farklı bir çalışma elinize sağlık umut bey
Yukarı Alt