Kemal bey çalışmalarınız genelde sıradanlıktan uzak farklı çalışmalar
sizin çalışmalarınız birçok arkadaşımıza yardımcı olacak ve yol gösterecek çalışmalar
Çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler ufuk bey
çalışmanızda size birkaç önerim olacak alttaki adres çerçevesi kesime çok yakın
çalışmnızda araba resmi karta taşımış zaten karakter seçimlerini de bi gözden geçirir ve biraz arabaya uyum sağlayacak şekilde mat tonlar kullanırsanız...
Bahtınur hanım acele olmuş temiz olmuş ciks tam logo gibi olmuş kutlu doğum gayet sade ve güzel son çalışma da çanakkaleye gidiyoz kaçırmayın yazısını biraz abest buldum diskoya gider gibi daha anlamlı bir davet olsaydı daha iyiydi
ilk yapmanız gereken sağlam bir yazı karkteri her kağıda her boyda güzel gözükebilmeli karakteri bulduktan sonra etrafına yazıyı kaplayacak şekilde sadece bulut dış çerçevesini ince olaraktan bi geçin etrafına olmadı üstüne altına yanına yarısı bulut yazısında yarısı dışarda bu şekilde deneyin...
bencede bir tarafta çalışan çocuklar 23 nisan yazan yerde de eğlenen çocuklar olsa yada eğlenen çocuklardan bir tanesini seçip diğer tarafta onu çalışırken gösterebilseniz daha uygunolacaktır.
sayın csy bu konuyada bir bakrmısınız
https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/10688-corel-draw-klonlama-ozelligi.html
klonlama özelliği ile işinizi halledebilirsiniz
bi arkadaşım menü yapmıştı aynı menüyü erkin beyin paylaştığı backgrount lar ile tekrar tasarladım bu desenler kartvizit - el ilanı - menü vs gibi işlerde çok işmize yarayabilir
paylaşım için teşekkürler erkin bey..
aksiyon : crysis i atlamışlar bence en başarlı oyunlardan bir tanesi oynarken en çok zevk aldığım oyunlardandı
korku gerilim : fear eğer bu oyunu evde tek başınıza ve ses sisteminde oynarsanız o akşam evde tek başınıza kalmıyacağınızı garanti edyorum
ya bir arkadaşınızı eve çağıracaksınız yada...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.