Merhaba arkadaşlar,
Bugüne kadar neredeyse kullanmadığım anti-virüs yazılımı kalmadı desem yeridir. Herbiri kendi çapında birşeyler yapmaya çalışırlar. Kimi bize göre iyidir, kimi kötü.
Genelde bu seçimi bilgisayarı yavaşlatmaması ve bulduğu bir kaç virüsten sonra yaparız.
İki senedir...
Çizgidışı: Kültürel Tepki Dergisi
Çizgidışı, tasarım ve reklamcılık alanına alternatif bir bakış açısı getirmeyi hedefleyen yeni bir e-dergi.
Tüketim kültürü, taciz haline gelen reklamcılık anlayışı, tüketici kavramı, tasarım ve sanat, görsel kaos gibi konuların işlendiği derginin ilk...
@Dilek Doğrusöz
Dilek Hanım,
Sayfa içerisinde olan çalışmalarınız o sayfaya ait çalışmalardır ve sadece o sayfayı görüntülediğinizde görünürler.
Fakat sayfa dışında kalan diğer tüm çizimleriniz hiç bir sayfaya ait değillerdir. Bu nedenle tamamı diğer tüm page lerde görünmektedir...
Merhaba Arkadaşlar.
İki adet fonta ihtiyacım var. Tam isimlerini aşağıda yazdım. Elinde olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim.
Neue Helvetica LT Com 57 Condensed Oblique
Neue Helvetica LT Com 77 Condensed Oblique
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
@ekinoks76
Teşekkür ederim yorumunuz için.
@cengiz kaçar
Uyarınız ve yorumunuz için teşekkür ederim. Ortadaki jel tüpünün o şekilde gözükmesindeki en büyük neden diğer kutu ve ambalajların fotoğraf değil, Corel ile hazırlanmış vektörler olmasından kaynaklanıyor. Gerekli ışık efectlerini...
Merhaba,
Çalıştığınız programlar, çalıştığınız dosyalara göre farklı boyutlarda temp oluştururlar. Bu temp dosyalarını bilgisayarınızdan silseniz dahi işletim sisteminin kurulu olduğu sürücü (Genelde C: ) alanı yetersiz ise çalışma esnasında oluşan tmp dosyaları bu uyarıyı almanıza neden...
@Hakan Dağdeviren
Yorumunuz için teşekkür ederim Hakan Bey. Zemin renginin o şekilde olmasını müşterim istedi. Fakat koyu isteseydi ben yinede yapmazdım. Sadeliğin ön planda olmasını istediğim bir çalışmaydı çünkü. Dil hatalarını gözden geçirip gerekli düzeltmeleri yapacağım. Uyarınız için...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.