Merhaba,
Öncelikle çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Çalışmalarınız da gerçektende çok fazla efekt kullanmışsınız. Bir çalışmayı kullandığınız efektler orjinal gösterebileceği gibi itici ve kötüde gösterebilmektedir.
Bu nedenle hangi çalışmada ne tür efektler ile...
Güvenli olduğuna inandığım bir kaç platform harici kesinlikle alışveriş yapmam. Yaptıklarımdada bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.
Örneğin gerçek mağaza zinciri olan firmaların internet siteleri güvenlidir diyebilirim.
@danisman
Sayın danisman'ın yapmış olduğu yoruma tamamen katılıyorum. Fakat anlamadığım bir nokta bu sizin ilk işinizse ve yeni tecrübe ediniyorsanız neden bir insert çalışması yapmayı tercih ettiniz?
Size yapabileceğim en büyük tavsiye işin temelinden başlayın. Daha çok tasarlayarak...
Eskiyi ne kadar özlüyor insan. Okudukça geçmiş anılarımın tamamı gözümde canlandı.
Paylaştığınız ve bana bu duyguları yeniden yaşattığınız için teşekkür ederim.
Sanırım Windows 7' de Vista gibi hezimetle sonuçlandı ve yeni bir sürüm geliştirme gereği duydular. Yoksa Microsoft bu kadar kısa sürede işletim sistemi çıkarmazdı.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.