Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Bayan Kuaförleri İçin

Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık.
  2. Serkan Baysal

lalezar kolej "logotype"

Yazı karakterleri üzerinde çalışmalısınız. Başarılar dilerim.
  3. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Ekran kartınız yeterli değilse veya Ram'iniz düşükse bundan dolayıda yavaşlama söz konusu olablir. Pc konfigürasyonunuz yeterli ise kullandığınız yazılımın yasal olmayışından da bu sorun kaynaklanabilir. Saygılar.
  4. Serkan Baysal

Tarık AKSU_Lalezar Koleji_Logo Type + Gazete İlanı

Başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim. Yarışmada başarılar dilerim.
  5. Serkan Baysal

Levent Uydu

@Hasan Güner Öncelikle şunu söyleyeyim siz tasarıma bu mantıkla bakarsanız işiniz bir hayli zor. Ben size uydu görseli kullanamazsınız demedim. Aksine böyle klişe tasarımlardan kurtulmalı ve yaratıcı şeyler üretmek için çaba harcamalısınız demek istedim. Yapılmış bir yazım hatasından...
  6. Serkan Baysal

Kolej katalog çalışması

Merhaba, Öncelikle çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Çalışmanızla ilgili Hakan Bey'in söylediklerine katılıyorum. Ön kapakta arkada kullandığınız bulut görselini yansıtarak arkada kullanmak yerine ön ve arka kapağı tamamlayıcı tek bir görsel kullanmanız aradaki...
  7. Serkan Baysal

Selam

Merhaba, Hoşgeldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.
  8. Serkan Baysal

Tel Örgü Yapımı (Resimli Anlatım)

Merhaba Yaşar Bey, Güzel bir anlatım olmuş. Elinize sağlık. Paylaştığınız için teşekkür ederim.
  9. Serkan Baysal

Levent Uydu

Merhaba, Çalışmanızı açmadan bile bir uydu resmi kullanmış olabileceğinizi düşünmüştüm :) Bence artık bu klişelerden kurtulmalısınız. Uydu kelimesi zaten gerekli mesajı vermektedir. Birde uydu görseline gerek olmadığı düşüncesindeyim. Levent yazı karakterinizi beğendim fakat uydu...
  10. Serkan Baysal

"Bee" reklam ajansı logo

Merhaba, B harfini arının kanatları olarak düşünmüşsünüz fakat daha çok kelebek kanatlarını andırmış. Biraz daha üzerinde oynarsanız sanırım daha iyi sonuçlar alacaksınız. Arı ve petek bütünlüğünü beraber kullanmak zorunda değilsiniz ve bence "e" harflerinizi daha yumuşak hatlarla...
  11. Serkan Baysal

Font istek

Merhaba arkadaşlar. Elinde Gotham Book veya Gotham yazı karakterinin serisi olna varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Font ile ilgili detaylı bilgi ve görsele aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.typography.com/fonts/font_styles.php?productLineID=100008 Saygılarımla.
  12. Serkan Baysal

Font istek

Merhaba Arkadaşlar, January Sale 06 isimli fontu arıyorum. Görselide aşağıda mevcuttur. Elinde olan bir arkadaş paylaşırsa çok memnun olurm. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
  13. Serkan Baysal

Muhteşem Bir Arşiv. 10.000 Adet Vektör logo..

@cihanyılmaz Tüm Partları kontrol ettim. Herhangi bir sorun yok. Daha sonra tekrar deneyiniz.
  14. Serkan Baysal

Fast Turca Restaurant Kurumsal Kimlik Çalışması

Yapmış olduğunuz çalışmaya bakarak daha çok yeni ve işin çok başında olduğunuzu söyleyebilirim. Fakat kendinizi eleştiri şekliniz hoş değil. Öncelikle bu işi yapmak istiyorsanız kendinize güvenmelisiniz. Kesinlikle başarısız bir kurumsal kimlik çalışması. Size forum içerisindeki başarılı...
  15. Serkan Baysal

güzellik merkezi için iki kapak çalışması

Forum içerisinde arama yaparsanız istediğiniz görselleri bulabilirsiniz.
  16. Serkan Baysal

coreldraw tiles

Link Ölmüş. Yönetici arkadaşlar yenilenene kadar gerekli yere taşıyacaktır. Saygılarımla.
  17. Serkan Baysal

Corel draw ile renkli kartvizit yapımı - taksi durağı

Başarılı bir anlatım. Ders için teşekkürler Fatih. Emeğine sağlık..
  18. Serkan Baysal

meyveler & hazırlanmış meyve servisleri 200jpeg/ 577 mb. HQ

Çok güzel bir paylaşım olmuş. Elinize sağlık Bahtınur hanım.
  19. Serkan Baysal

avea yeni logosu arjinal renk deger göstergesi ve tüm türde vektöreller

Az önce indirdim. Herhangi bir hata yoktu ama sanırım bir sorun oldu. Yönetimdeki arkadaşlar Link yenilenene kadar konuyu uygun yere taşıyacaklardır.
  20. Serkan Baysal

SunLife Resort Hotel Kurumsal Kimlik çalışması

Öncelikle verdiğiniz emek ve paylaştığınız için teşekkür ederim. Kurumsal kimlik çalışmalarını incelemenizi ve daha yaratıcı fikirler üretmenizi tavsiye ederim. Çalıştığınız logolarınızı beğenmedim açıkçası. Daha sade ve daha şık olması gerektiği kanaatindeyim. Sonuç olarak bu bir otel ve daha...
Yukarı Alt