Ekran kartınız yeterli değilse veya Ram'iniz düşükse bundan dolayıda yavaşlama söz konusu olablir. Pc konfigürasyonunuz yeterli ise kullandığınız yazılımın yasal olmayışından da bu sorun kaynaklanabilir.
Saygılar.
@Hasan Güner
Öncelikle şunu söyleyeyim siz tasarıma bu mantıkla bakarsanız işiniz bir hayli zor.
Ben size uydu görseli kullanamazsınız demedim. Aksine böyle klişe tasarımlardan kurtulmalı ve yaratıcı şeyler üretmek için çaba harcamalısınız demek istedim.
Yapılmış bir yazım hatasından...
Merhaba,
Öncelikle çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Çalışmanızla ilgili Hakan Bey'in söylediklerine katılıyorum. Ön kapakta arkada kullandığınız bulut görselini yansıtarak arkada kullanmak yerine ön ve arka kapağı tamamlayıcı tek bir görsel kullanmanız aradaki...
Merhaba,
Çalışmanızı açmadan bile bir uydu resmi kullanmış olabileceğinizi düşünmüştüm :)
Bence artık bu klişelerden kurtulmalısınız. Uydu kelimesi zaten gerekli mesajı vermektedir. Birde uydu görseline gerek olmadığı düşüncesindeyim.
Levent yazı karakterinizi beğendim fakat uydu...
Merhaba,
B harfini arının kanatları olarak düşünmüşsünüz fakat daha çok kelebek kanatlarını andırmış. Biraz daha üzerinde oynarsanız sanırım daha iyi sonuçlar alacaksınız.
Arı ve petek bütünlüğünü beraber kullanmak zorunda değilsiniz ve bence "e" harflerinizi daha yumuşak hatlarla...
Merhaba arkadaşlar.
Elinde Gotham Book veya Gotham yazı karakterinin serisi olna varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Font ile ilgili detaylı bilgi ve görsele aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.typography.com/fonts/font_styles.php?productLineID=100008
Saygılarımla.
Merhaba Arkadaşlar,
January Sale 06 isimli fontu arıyorum. Görselide aşağıda mevcuttur. Elinde olan bir arkadaş paylaşırsa çok memnun olurm.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Yapmış olduğunuz çalışmaya bakarak daha çok yeni ve işin çok başında olduğunuzu söyleyebilirim. Fakat kendinizi eleştiri şekliniz hoş değil. Öncelikle bu işi yapmak istiyorsanız kendinize güvenmelisiniz.
Kesinlikle başarısız bir kurumsal kimlik çalışması. Size forum içerisindeki başarılı...
Öncelikle verdiğiniz emek ve paylaştığınız için teşekkür ederim.
Kurumsal kimlik çalışmalarını incelemenizi ve daha yaratıcı fikirler üretmenizi tavsiye ederim. Çalıştığınız logolarınızı beğenmedim açıkçası. Daha sade ve daha şık olması gerektiği kanaatindeyim. Sonuç olarak bu bir otel ve daha...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.