Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 2. bölüm ( resimli anlatım )

Çok önemli bilgiler bunlar Aslı Hanım, bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz..
  2. Buse Türüdü

Kişisel Çalışmalar

Merhabalar, tablet ile değil . %100 mouse ve touch pad yardımı ile :)
  3. Fotoğraf

Fotoğraf

Mobil Application Screen Taslak
  4. Fotoğraf

Fotoğraf

Logo Tasarımı - 3
  5. Fotoğraf

Fotoğraf

Logo Tasarım - 2
  6. Fotoğraf

Fotoğraf

Logo Tasarım - 1
  7. Fotoğraf

Fotoğraf

Metal Obje Çizimi - 2
  8. Fotoğraf

Fotoğraf

Metal Obje Çizimi- 1
  9. Fotoğraf

Fotoğraf

Dvd Albüm Kapağı - 4 Mevsim
  10. Buse Türüdü

Kişisel Çalışmalar

@Şener CANÖZ Şener Bey aslında çizmiş olduğum fil'in rötuşlu hali yoktu elimde. Ama böyle de kurtarıyor durumu sanırım :) Herkese teşekkür ederim.
  11. Buse Türüdü

Kişisel Çalışmalar

Bilgisayar Destekli Tasarım ve İllüstrasyon Teknikleri dersleri kapsamında yaptığım çalışmaların bir kaçı.. * Seçtiğimiz bir grubun 4 mevsim biçiminde seri dvd albüm kapağı yapılacaktı. Her mevsimde farklı tasarımlar yapmıştım, ancak hocamız 2.si daha uygun olur dediği için 2.sini çıktı...
  12. Buse Türüdü

Bölümden Ayrılıp Grafik Tasarım Bölümüne Giriş

Yetenek sınavlarına girebilmen için öncelikle YGS'ye mutlaka girmen ve 6 puan türünden birinin 180 üstü olması gerek ancak hemen hemen çoğu üniversite bu barajı 225'e çekti artık. Sınava giren öğrencilerin belli bir kapasite düzeyinde olması için..
  13. Buse Türüdü

Grafik Tasarım Bölümüne Yatay Geçiş Yapabiliyor muyum?

Direk geçiş hakkının devam ediyor olmasına sevindim, ve evet önlisans düşünüyorsan yine YGS-5 puanını kullanacaksın. Bu gibi çeşitli sitelerde doğru bigiler çoğu zaman verilmez, bi yerde ak görürsün öbür yerde kara yazarlar. ÖSYM'nin vermiş olduğu kılavuzu incelemen gerek, en doğru ve kesin...
  14. Buse Türüdü

Grafik Tasarım Bölümüne Yatay Geçiş Yapabiliyor muyum?

Yanlış bilgi vermek istemem ama geçen sene 2 senelik üniversitelere direk geçiş hakkı vardı ancak bu sene kalktı diye biliyorum. Bir de geçen seneye kadar; sadece kendi bölümünden geçiş hakkı önceliğin var ve kendi alanındaki bir yere yerleşebiliyordun(2 yıllıkta). Mesela Grafik Tasarım ve İç...
  15. Buse Türüdü

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Bir garip hüzün çöker insana el ayak çekilince, tek başına kalırsın dünyada etraf sessizleşince..
  16. Buse Türüdü

...Bıdı Bıdı...

İyi akşamlar sizlere de :)
  17. Buse Türüdü

Yarı Zamanlı veya Stajyer Grafiker Aranıyor

Mehmet Bey, cv' mi size yolladım mail adresinize. İyi çalışmalar
  18. Fotoğraf

Fotoğraf

Havaalanı Pictogram Çalışması
  19. Fotoğraf

Fotoğraf

Havaalanı için Pictogram Çalışmaları ve Harita Üzerine Yerleştirme