Bilgisayar Destekli Tasarım ve İllüstrasyon Teknikleri dersleri kapsamında yaptığım çalışmaların bir kaçı..
* Seçtiğimiz bir grubun 4 mevsim biçiminde seri dvd albüm kapağı yapılacaktı. Her mevsimde farklı tasarımlar yapmıştım, ancak hocamız 2.si daha uygun olur dediği için 2.sini çıktı...
Yetenek sınavlarına girebilmen için öncelikle YGS'ye mutlaka girmen ve 6 puan türünden birinin 180 üstü olması gerek ancak hemen hemen çoğu üniversite bu barajı 225'e çekti artık. Sınava giren öğrencilerin belli bir kapasite düzeyinde olması için..
Direk geçiş hakkının devam ediyor olmasına sevindim, ve evet önlisans düşünüyorsan yine YGS-5 puanını kullanacaksın. Bu gibi çeşitli sitelerde doğru bigiler çoğu zaman verilmez, bi yerde ak görürsün öbür yerde kara yazarlar. ÖSYM'nin vermiş olduğu kılavuzu incelemen gerek, en doğru ve kesin...
Yanlış bilgi vermek istemem ama geçen sene 2 senelik üniversitelere direk geçiş hakkı vardı ancak bu sene kalktı diye biliyorum. Bir de geçen seneye kadar; sadece kendi bölümünden geçiş hakkı önceliğin var ve kendi alanındaki bir yere yerleşebiliyordun(2 yıllıkta). Mesela Grafik Tasarım ve İç...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.