Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Akdeniz Üniversitesi Yeni Logosunu Arıyor

Umarım öyle bişey olmaz Erkan Bey :) Ve Erkal Bey, evet bütün ödüller cezbedici. İlk 11'e girmek ne de güzel olurdu :)
  2. Buse Türüdü

Akdeniz Üniversitesi Yeni Logosunu Arıyor

Son Başvuru Tarihi: 15 Şubat 2013 Yarışma Teması: Logo tasarımı Yarışma Takvimi: İlk Başvuru Tarihi : 15 Ocak 2013 Son Başvuru Tarihi : 15 Şubat 2013 Sonuçların Açıklanması : 13 Mart 2013 Yarışma Jürisi: Prof.Dr. Ömer Geçici / Seçici Kurul Üyesi Akdeniz Üniversitesi Prof...
  3. Buse Türüdü

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Ödevlerin üstesinden gelebilmek için; Grafikerler.org , hafif bir müzik ve güzel bardağımda güzel bir çay :) Bardak için teşekkürler tekrardan ozan Bey..
  4. Buse Türüdü

Tesekkur ederiz Ozan Bey, sitenizde basarilar dilerim.
  5. Buse Türüdü

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Kategoride en fazla bu ödülü hak eden tabiki Grafikerler.Org ; oyumu kullandım hak eden kazanır umarım :)
  6. Buse Türüdü

uyumlu renkleri söyleyen muhteşem bir site

Faydalı bir paylaşım Hasan Bey, teşekkürler
  7. Buse Türüdü

Başarılar herkese.. Bende üye oldum ; Buse Türüdü rumuzu ile :)
  8. Buse Türüdü

Van Gogh Alive Sergisi Başkentte...

Derslerden bi türlü vakit bulup gidemedim. Ama 3 Ocak'a kadar vakit varmış, mutlaka gideceğim. :)
  9. Buse Türüdü

Kadir Has Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü

ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI BÖLÜMÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Eğitimi en geniş anlamıyla , insanın yapay çevresini oluşturan nesnel dünyayı , ondan ihtiyaçları doğrultusunda yararlanmaya yönelik biçimlendirmeyi kapsar. Ancak Endüstri ürünleri tasarımı, sadece biçim ve işlev arasındaki...
  10. Buse Türüdü

Kadir Has Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, yapıların iç düzenini tasarlayıp uygulayan sanatçı ve meslek insanları yetiştirmeyi hedeflemektedir. Yeni yapıların projelendirilme aşamasında iç mekanların oluşturulması, inşaatı tamamlanmış eski yapılarda ise iç...
  11. Buse Türüdü

Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü

GRAFİK TASARIM BÖLÜMÜ Grafik Tasarımın başlıca ilgi alanı görsel iletişim sanatıdır. Bir grafik tasarımcının işi harf, rakam, figür ve resim gibi görsel elemanları organize ederek kitlelere mesaj iletmektir. İletişimi sağlamak için logo, afiş, billboard, ambalaj, kitap, dergi, üç boyutlu...
  12. Buse Türüdü

Gazi Üniversitesi Tanıtım

Gazi Üniversitesi, Ankara'da bulunan bir devlet üniversitesidir. 1926 yılında Ankara'da kurulan Gazi Üniversitesi, Türkiye'nin en niteliklii , yüksek öğretim kurumlarından biridir. Sanat eğitimi alanında Cumhuriyet tarihinin öncüsüdür. Büyük Türk ressam ve heykel sanatçılarının pekçoğu buradan...
  13. Buse Türüdü

Grafik yetenek sınavı hakkında

Merhabalar . 2 sene öncesinde seninle aynı yoldan geçtiğim için bir kaç tavsiye vericem. Öncelikle çalışmadan hiçbirşey olmuyor , çünkü çok güçlü rakiplerin var karşında tanımadığın. Mutlaka kurs eğitimi alman gerek ancak tanıyıp bildiğin ve güvendiğin , öğrencilerin çalışmalarının bulunduğu...
  14. Buse Türüdü

Şeker Tadında Bayramlar

Herkesin bayramını kutlarım , hayırlı bayramlar :)
  15. Buse Türüdü

Bazı Büyük Firmaların İlk ve Son Logoları

Applle ve Microsoft gibi lider markaların ; ilk logolarına bakın bir hele :) Paylaşım için teşekkürler ..
  16. Buse Türüdü

Logomuzu Kullanalım..

Link yenilenmiştir . Cdr,Ai, Pdf, Psd formatlarını içermektedir. Buradan indirebilirsiniz
  17. Buse Türüdü

Karakter tasarımı yapmak istiyorum, nasıl başlamalıyım?

Evet , kendi sitesinden indirdiğiniz zaman size 30 günlük deneme süresi tanınıyor . Ancak, 30 gün sonunda eğer orjinal program almazsanız deneme sürümünüz bitiyor ve programı kullanamıyorsunuz Mehmet Bey
  18. Buse Türüdü

Bilecik Kızıldamlar Köyü Camii | N.Tr.

Böyle bir hobi edinmeniz güzel bir şey :)
  19. Buse Türüdü

Düğün davetiyesi deneme çalışması

Türkçe karakter sorunu gözüme çarptı , onun haricinde kullanılabilir bir davetiye örneği olabilir :) Çalışmalarınızda başarılar..
  20. Buse Türüdü

Bilecik Kızıldamlar Köyü Camii | N.Tr.

Emeğinize sağlık.. Ancak Photoshop'da bu kadar ışık ayarı yapmanız fotoğrafın güzelliğini çoğu zaman öldürebilir Ayarı minumum derecede gerekli şekilde yapmanız , sizin çalışmalarınız ve fotoğraflarınız için görsel olarak çok daha iyi olucaktır.. Diğer çekimlerinizde ve çalışmalarınızda...
Yukarı Alt