Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Photoshopda birlik zamanı

Forum ortamının asıl amacı zaten belirli konularda bilinen şeylerin , püf noktalarının insanlarla paylaşılmasıdır. Photoshop için söylüyorum ; tek bir fonksiyonla photoshopu biliyorum yahut herşeyi yapabilirim diyemezsiniz. Forumlarda hatta bu forumda Photoshop başlığı altında diğer forumlarda...
  2. Buse Türüdü

Staj Hakkında ?

Bende lise de staja başlarken bunları düşünüyordum , öğreneceğiniz bir yerde yapacağınız staj size ileride çok şey katacaktır . Tavsiyem ; iyi ve öğrenebileceğiniz bir matbaada staj yapmanız. Bilgisayarda tasarımı yaparken , onun kağıda işlenmesine kadar her türlü aşamayı gözle görüp ...
  3. Buse Türüdü

Pm atıyorum sena :)

Pm atıyorum sena :)
  4. Buse Türüdü

Kaplumbağa terbiyecisi ve osmanlıdan bir resim

Resmi daha büyük bir boyutta yükleyebilirseniz , yorum alabilirsiniz. Çünkü, resim çok çok küçük bir boyutta
  5. Buse Türüdü

İnsan Figürü Çizimi

Yasemin Hanım, bilgiler için teşekkürler. Yalnız incelediğim kadarıyla, figür boyları dik / normal duruşta genelde 8 kafa alınmış. Bu ölçü bana göre uzun ve genelde , Erkek: 6,5 - 7 / Kadın: 6 - 6,5 kafa ölçüsüyle çalışmak , daha realist geliyor bana. Ki güzel sanatlara hazırlıkta istenen ilk...
  6. Buse Türüdü

Hayırlı Bayramlar

Tüm İslam aleminin ve Grafikerler.Org ailesinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Bir arada olduğumuz, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.. Ramazan Bayramınız Mübarek , 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun .
  7. Buse Türüdü

Matmazel by ~pinarcildam

Çok iyi bir çalışma Pınar Hanım,tebrikler..
  8. Buse Türüdü

photoshop deneme çalışmam

Güzel çalışmalar çıkmış ortaya Ellerinize Sağlık..
  9. Buse Türüdü

Kahve Resimleri_Coffee Images

Kahve Resimleri_Coffee Images İşinize mutlaka yarayacaktır.. İyi kullanımlar.. Buyrun link: http://rapidshare.com/files/413656032/Kahve_Resimleri-Grafikerler.Org.zip
  10. Buse Türüdü

eşime yaptığım bir logo tasarımları

Sinem Hanım merhaba.. Çalışmanız gözükmüyor. Verdiğim linke tıklarsanız çalışmanızı nasıl ekleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz.. Buradan
  11. Buse Türüdü

Çiçek Clip-Artları ... (73 tanecik eps!)

Link yenilenene kadar konu Geri Dönüşüm Kutusu'na taşınmıştır..
  12. Buse Türüdü

Kozmetik Eşyaları_Makyaj Malzemeleri

Kozmetik Eşyaları_Makyaj Malzemeleri İşinize mutlaka yarayacaktır.. İyi kullanımlar.. Buyrun link: http://rapidshare.com/files/413091269/Kozmetik-Grafikerler.Org.rar Şifre: Grafikerler.Org
  13. Buse Türüdü

Kuru Boyalar_Renkli Boyalar

Güle güle kullanın :)
  14. Buse Türüdü

Kuru Boyalar_Renkli Boyalar

Kuru boya_Renkli Boyalar İşinize mutlaka yarayacaktır.. İyi kullanımlar.. Buyrun link: http://rapidshare.com/files/412957961/Kuru_Boyalar_Grafikerler.Org.rar Şifre: Grafikerler.Org
  15. Buse Türüdü

Geyik Muhabbeti

Herkese selamlar (: Hayırdır Abdullah Bey, bir rahatsızlık durumu filan yoktur umarım?
  16. Buse Türüdü

Camcı İçin Afiş Tasarımı Tecrübeli Arkadaş

Merhaba baba18; Bunu birinin yapması için ilan mı veriyorsunuz yoksa fikir yardımlaşması mı istiyorsunuz anlaamadım.. Konuları da uygun başlıkta açmaya özen gösterelim..
  17. Buse Türüdü

Yeni Logomuz

Linklerde bir problem var ama Ahmet Bey.. Düzeltme şansınız var mı ?
  18. Buse Türüdü

photoshop'ta tek hamlede araba rengi değiştirme | resimli anlatım

Bu yöntemi biliyordum:) Teşekkürler yinede Hasan Bey pratik bir bilgi..
  19. Buse Türüdü

Kurulum ve Konfigürasyon - Artes KD 318 MODEM

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Abdullah Bey..
  20. Buse Türüdü

Cocktail Menüsü şablon

Teşekkürler Erkan Bey..
Yukarı Alt