Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Clip-Art istek

rica ederim inşaallah işini görür
  2. Fatih Coşkun

totem çalışmam

Resmide çok güzel olmuş müşteri ne satıyorsa sığdırmışsınız içine ve dekoratifde olmuş tebrikler.
  3. Fatih Coşkun

İstek Üzerine İlk Çalışmalarımdan 1 Kaçı

emre bey çalışmalarınızı biizmle paylaştığınız için teşekkür ederiz ilk gözüme çarpanlar yazılar biraz uyumsuz ve büyük gibi son çalışmanızda atın gövdesinden verdiğiniz beyaz efekt çok sırıtmış ve altta kullandığınız görsel ve ana renk enerji içeceği biraz pasif kalmış 2 ci çalışmanızdaki alev...
  4. Fatih Coşkun

GM danışmanlık için Logo-Antetli - Kartvizit - Cepli Dosya

@Mustafa Turan iş biraz tembelciliğe kaçacak ama vektör bölümünde hazır vektörler var onara bi göz atın isterseniz
  5. Fatih Coşkun

Hazır Montajlık Stüdyo Fonu+Bayan Kıyafeti Dahil

Paylaşım için teşekürler hakan bey
  6. Fatih Coşkun

Karışık Vektörler 225 Adet

Teşekürler erkin bey çok gemiş bir arşiv kota doldu:) ay başı indirecez inşaallah
  7. Fatih Coşkun

Kokteyl - İçecek Resimleri

Teşekürler erkin geçen hafta lazımdı baya uğraştım arşive alıyorum
  8. Fatih Coşkun

Texture Set

Paylaşım için teşekürler erkin bey
  9. Fatih Coşkun

Beyninizin hangi tarafı daha çok gelişmiş?

Sağ devam sol ender buluyor galiba bende sağ beğinliyim
  10. Fatih Coşkun

Font istek

ceyhun bey bir örnekle konuyu açarsanız daha çabuk sonuca ulaşabilirsiniz benim bildiğim fatura hv mt fontu bu işinizi görürse buraya yükeleyebilirim
  11. Fatih Coşkun

Hadi tanısana kim olduğumu :)

:D teşekürler yaşar bey Allah ta sizi güldürsün
  12. Fatih Coşkun

GM danışmanlık için Logo-Antetli - Kartvizit - Cepli Dosya

mustafa bey il gözüme çarpan şey iş mg açtığınız başlım gm danışmanlık Mustafa bey renk seçiminiz ve logonuz güzel göze hoş geliyor izninizle birkaç önerim olacak bütün çalışmalarınızda şahıs ismi fazla büyük ufaltılması gerekir bence dosya biraz basit kalmış görseller ile desteklenebilir ve...
  13. Fatih Coşkun

elinde kağıt veya fatura olan adam lazım

Yılmaz bey resim olarak bulamayabilirim klipart olarak işinizi görürse bakabilirm
  14. Fatih Coşkun

Meraba

hoşgeldiniz kendinizi daha iyi eğitebilmeniz için yaptığınız çalışmaları bizimle paylaşırsanız daha hızlı yol katedebilirsiniz
  15. Fatih Coşkun

Corel Draw ve Photosop ile 3D çalışma

çok güzel olmuş totem çalışması gibi bi deneyim bakayım bende neler çıkacak
  16. Fatih Coşkun

Corel Draw ile oval bombeli yazı efekti - DERS

Teşekürler ahmet bey çok güzel bir yöntem
  17. Fatih Coşkun

BENZER ya da KOPYA TASARIMLAR

Feyyaz beye burda katılıyorum esinlenme yoluyla yeni bişeyler öğreniyoruz bişey hoşumuza gittiğinde o yapmış bende yapabilirim diye işe başlıyoruz ve başka şeylerde ortaya çıkıyor. Erdem beyin eklemiş olduğu örnekler belki yüzlerle binlerle çoğaltılabilir. peki aynı şeyi düşünme ihtimalide yok...
  18. Fatih Coşkun

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

grafikerliği Üniveristeden mezunsanız hocanızın ve üniversitenizin iyi olması, dışarıda çalışarak öğrendiyseniz Ustanızın iyi olması, internetten öğrendiysenizde sitenizin iyi olması gerekiyor tabi en önemlisi yetenek lazım bütün programları bilseniz bile yetenek şart
  19. Fatih Coşkun

tv ünitesi çalışması

Melek hanım bu işlerde en ustamız hakan bey o beğendiyse demekki sizde ışık görmüştür çalışmalarınızın devamını bekliyoruz
  20. Fatih Coşkun

Amatör eşarp desenlerim-3

Özlem hanım benimde 3. desen hoşuma gitti ama 7. desende fena değil eşarp tasarımı daha zevk bir iş galiba yazı eklemenize bir simetriyi takip etmenize gerek yok gibi daha çok göze hoş gelmesi bazı desenlerde karizma bazılarında albeni bazılarında da cancanlı olması gerekiyor ki her alıcıya...
Yukarı Alt