ömür ve koşuoğlu aynı firmaya ait olduğu için aynı inek resmini istediler
ömür sucuklarında ki banner için ahmet güclü beye ve inek clipartı için yaşar karadeniz beye çok teşekkür ederim.
kadri bey verdiğiniz efektler çok güzel
detay mekanik yazısının yanındaki adamı yukardan aşağıdan sıkmışsınız bütün görüntüyü bozmuş ve refanslar kısmını biraz daha kalabalık tutmalısınız..
firma katagorileri sayfasında iş derken ş yerine bşka bişeyler çıkmış haberiniz olsun
aşama kat ediyorsunuz umut bey elinize sağlık yaptığınız çalışmada renkleri iyi yakalamışsınız sangi birazda durağanlık var serbest bırakın kendinizi birazda ne çıkacak bakalım deyip devam edin.
Mehmet bey ilk önce kartvizitin kenarlarında 3 er mm lik boşluklar bırakmalısınız keserken yazıya girmesin
kartvizitinizin fazlası var eksiği yok nokta koymaya bile yer kalmamış
tasarıma bakıpta yorum yaparsak o çok güzel olmuşlar falan çıkar ama baktığımızda ne görüyoruz ve ne anlıyoruz bu tür çalışmalarda bu çok önemli
bu çalışmaya 2 türlü baktım biri benim hoşuma gitmeyen ismiydi din yönünden bakmamın sebebi ismiydi
bir başka bakış açımda çalışmadaki grafiksel...
Çok teşekürler arkadaşlar karışık olan kafamı iyici karıştırdığınız için:)
dediklerinizi uyguluyorum bide onları örnek göndereyim müşterinin kafası iyice karışsın
yazıyı tekrar yazıp yuvarlamak daha kolay alacaktır eğer sorduğunuz şey yazı değilde bir şekli yuvarlamak ise şekle tıklayın ikince kez tıkladığınızda kenarlar değişecektir ortasında merkez nokta işareti var onu dairenin ortasına hizalayınklavyedi alt+F8 tuşuna basın transformation/rotate...
ömer bey işi maviye boğmuşsunuz işi alt fonlar çok koyu üstündeki yazıda mavi olunca boğulmuş
bence sağ tarftaki resimler iyi sadece siyah gölgeyi azaltın biraz
sağ taraftaki açıklayıcı yazının altından mavi tramı kaldırın ve o yazıyı büyültüp sayfaya yayın biraz sayfanın boş yerleri çok fazla...
Sercan bey grafiker gözüyle yorum yapıyorum bişeyler eksik çalışmanız tam tat vermiyor dünya vektör insan figürü vektör ama el fotoğraf ve parmaklardan çıkan iplerin çıkış noktası çok sırıtıyor bence üzerinde biraz da çalışılması gerekiyor
farklı bir gözle yorum yapmam gerekirse bu kitap var...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.