Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

bu hafta yaptığım 3 adet sucuk firması logosu

ömür ve koşuoğlu aynı firmaya ait olduğu için aynı inek resmini istediler ömür sucuklarında ki banner için ahmet güclü beye ve inek clipartı için yaşar karadeniz beye çok teşekkür ederim.
  2. Fatih Coşkun

6 Adet altın yaldızlı kart örneği sizce hangisi

Arkadaşlar müşteri 1 numarayı seçti (tabi benimde yönlendirmem olmadı değil):)
  3. Fatih Coşkun

Plusbilgi.net

site çok güzel karmaşa yok göze hoş gelen renkler kullanılmış benim hoşuma gitti elinize sağlık burak bey yanlız haber güncellmeleri gerekiyor.
  4. Fatih Coşkun

Benim sitem-http://www.detaymekanik.com-Yorumlarınızı bekliyorum

kadri bey verdiğiniz efektler çok güzel detay mekanik yazısının yanındaki adamı yukardan aşağıdan sıkmışsınız bütün görüntüyü bozmuş ve refanslar kısmını biraz daha kalabalık tutmalısınız.. firma katagorileri sayfasında iş derken ş yerine bşka bişeyler çıkmış haberiniz olsun
  5. Fatih Coşkun

Tipografi - 2

aşama kat ediyorsunuz umut bey elinize sağlık yaptığınız çalışmada renkleri iyi yakalamışsınız sangi birazda durağanlık var serbest bırakın kendinizi birazda ne çıkacak bakalım deyip devam edin.
  6. Fatih Coşkun

Görsel Kartvizit Çalışmam

Mehmet bey ilk önce kartvizitin kenarlarında 3 er mm lik boşluklar bırakmalısınız keserken yazıya girmesin kartvizitinizin fazlası var eksiği yok nokta koymaya bile yer kalmamış
  7. Fatih Coşkun

Köy site logosu...!

Bencede fena olmamış ahmet bey biraz yavan kalmış gibi etrafına az siyah kontür atsaydınız daha belirgin olabilirdi değilmi
  8. Fatih Coşkun

2 Dünya Savaşı Fotoğrafları

bizimle paylaştığınız için Teşekürler burak bey çok doğru artık anlayana sivrisinek saz....
  9. Fatih Coşkun

Teşekürler burak bey 1 numaraya varak çizgililer güzel görünebilir iyi fikir
  10. Fatih Coşkun

Repair

bende dilek hanım dediklerine aynen katılıyorum yorumlarımız kısa oluyor çünkü, aslında çünküsü yok herşey ortada...
  11. Fatih Coşkun

Tanrı yanılgısı kitap kapağı

tasarıma bakıpta yorum yaparsak o çok güzel olmuşlar falan çıkar ama baktığımızda ne görüyoruz ve ne anlıyoruz bu tür çalışmalarda bu çok önemli bu çalışmaya 2 türlü baktım biri benim hoşuma gitmeyen ismiydi din yönünden bakmamın sebebi ismiydi bir başka bakış açımda çalışmadaki grafiksel...
  12. Fatih Coşkun

Çok teşekürler arkadaşlar karışık olan kafamı iyici karıştırdığınız için:) dediklerinizi uyguluyorum bide onları örnek göndereyim müşterinin kafası iyice karışsın
  13. Fatih Coşkun

Corelde Yazı Yuvarlamak

yazıyı tekrar yazıp yuvarlamak daha kolay alacaktır eğer sorduğunuz şey yazı değilde bir şekli yuvarlamak ise şekle tıklayın ikince kez tıkladığınızda kenarlar değişecektir ortasında merkez nokta işareti var onu dairenin ortasına hizalayınklavyedi alt+F8 tuşuna basın transformation/rotate...
  14. Fatih Coşkun

Technology 114 adet

Teşekürler yılmaz bey
  15. Fatih Coşkun

firma ismi ve şahıs isimleri altın varak yaldız
  16. Fatih Coşkun

çay yaprakları

Paylaşım için teşekürler yaşar abi
  17. Fatih Coşkun

Afiş çalışmam

ömer bey işi maviye boğmuşsunuz işi alt fonlar çok koyu üstündeki yazıda mavi olunca boğulmuş bence sağ tarftaki resimler iyi sadece siyah gölgeyi azaltın biraz sağ taraftaki açıklayıcı yazının altından mavi tramı kaldırın ve o yazıyı büyültüp sayfaya yayın biraz sayfanın boş yerleri çok fazla...
  18. Fatih Coşkun

MC4D Kamera Testi + Reklam Animasyon...

Hakan bey güzel bir çalışma olmuş görüntülerle sesler süper uyumlu
  19. Fatih Coşkun

Tanrı yanılgısı kitap kapağı

Sercan bey grafiker gözüyle yorum yapıyorum bişeyler eksik çalışmanız tam tat vermiyor dünya vektör insan figürü vektör ama el fotoğraf ve parmaklardan çıkan iplerin çıkış noktası çok sırıtıyor bence üzerinde biraz da çalışılması gerekiyor farklı bir gözle yorum yapmam gerekirse bu kitap var...
  20. Fatih Coşkun

dergi kapağı için tipografi

Görünüşü çok koyu gibi gözüksede okadarda canlı olmuş ben çok beğendim birtek G harfinin üstendeki kelebek sanırım orantıya göre biraz fazla büyük
Yukarı Alt